Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Padasjoki

Katon korjaus Padasjoki – parhaat kunnostukset laatupalvelulla toteutetaan vaivatta ammattilaistemme voimin. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin muut mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset kattotyöt, kun taas vanhempi katto saattaa kaivata jo astetta kattavampia toimia. Kattoa verottavat vuosien varrella sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Tilannetta pahentaa vielä entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Padasjoella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Toteutamme taidolla niin omakotitalon, kesämökin kuin kerrostalon katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa osaavin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Päijät-Häme; Sysmä, Hartola, Heinola, Asikkala sekä Lahti. Luotettavat korjaukset sekä laadukkaan palvelun saat varmasti ja vaivattomasti kauttamme – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Padasjoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Padasjoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Padasjoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Padasjoen alueella!

Huopakaton korjaus Padasjoki, palvelukseen saat parhaat kattoammattilaisemme

Huopakaton korjaus Padasjoki – kauttamme saat tehokkaat ja taitavat korjaukset kohteeseen kuin kohteeseen. Huopakaton, eli bitumikaton haasteisiin kuuluvat muun muassa myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tyypillisesti korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen sään ja ajan kulutuksissa, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, se kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa syntyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Liitoksia rikkovat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Padasjoella. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Padasjoella huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Padasjoki – käsittelemme kolhut ja katepinnan kulumat

Peltikaton korjaus Padasjoki, tyylipuhtaat paikkaukset pienistä suuriin saat tasokkaalla palvelulla osaajiemme kautta. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun uv-säteily, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Padasjoella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, esimerkiksi nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin aina huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja paikkauksesta saadaan pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat Padasjoella myös peltikaton yläpohjan korjaukset, kastuneiden eristeiden uusimiset sekä huonokuntoisten rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Padasjoki, turvaamassa kattosi tulevat käyttövuodet

Tiilikaton korjaus Padasjoki – tiivistykset edistävät kattosi turvaa, kun annat työn asiantuntevan tiimimme toimeksi. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin rasituksista, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka lämpötilanvaihteluiden vaikutuksesta vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne. Vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Padasjoella kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillistä on, että korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Padasjoella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että kate saa takaisin toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Padasjoki – autamme kattoasi pysymään kunnossa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Padasjoki, laadukas korjauksemme auttaa jatkamaan kattosi käyttöikää. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tulevaa kosteutta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on päässyt tekemään tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Varmaotteiset osaajamme hoitavat taidolla kaikki aluskatteen kunnostukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Padasjoella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus sitä vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Padasjoella onnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Padasjoki – korjaus antaa katollesi parhaat eväät jatkoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Padasjoki – korjaus pitää kattosi hyvinvoinnista huolen, kun työt suorittaa sujuvasti ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten vuotoriski on niiden suhteen ilmeinen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Padasjoella, pitävät korjaukset parhaalla palvelulla saat asiantuntijoidemme toimesta. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme väsyneet tiivistykset sekä vuotavat tai falskaavat suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Padasjoella, ja samalla saat meiltä muutkin korjaukset kattosi tueksi ja turvaksi. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto sekä kokonaisvaltainen toimivuus – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt