Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Parkano

Katon korjaus Parkano – toimestamme saat kunnostukset laatuvarmalla toteutuksella kaikenlaisiin kohteisiin. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto saattaa kaivata jo kattaviakin kunnostustoimia. Kattoa verottavat vuosien mittaan sään ja ympäristön kulutukset; sammal, lehtiroska, kosteus, uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Ehkä vaurioita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parkanossa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Parkanon ohessa muukin Pirkanmaa; Kihniö, Ylöjärvi, Ikaalinen, Virrat ja Mänttä-Vilppula. Edulliset ja ensiluokkaiset katon kunnostukset saat luotettavin ottein kauttamme – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Parkanossa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Parkanossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Parkanossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Parkanon alueella!

Huopakaton korjaus Parkano, palkintona parempi kunto ja käyttövarmuus

Huopakaton korjaus Parkano – huolellinen laatutyömme tuottaa tuloksia, joten laita asialle ammattitiimimme. Huopakatto, eli bitumikatto saattaa rikkoutua vaikkapa myrskytuhojen toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Arkisempiin huopakaton haasteisiin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, kupruja tai painumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parkanossa. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Parkanossa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Parkano – täsmäpaikkauksilla pelastetaan kattosi tiiveys

Peltikaton korjaus Parkano, teemme pitävät paikkaukset kattosi turvaksi kaikentyyppisiin kohteisiin. Peltikatto saattaa kärsiä esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemistä tuhoista. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton haasteisiin kuuluvat niin ikään sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, aurinko, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Parkanossa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme myös tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on siisti sekä pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Suoritamme myös lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun alkaen asennettu liian harvaan. Saat meiltä Parkanossa varmoin ottein myös peltikaton yläpohjan korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä lahonneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Parkano – pitävät kunnostukset pätevästi kauttamme

Tiilikaton korjaus Parkano – kohennamme kattosi vedenpitävyyttä vakuuttavin taidoin ja kattosi tarpeiden mukaan. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön rasituksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, joka saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, saattaa ongelmia paikantua vesikatteen ohessa yläpohjaan – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties tiilikatto rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Parkanossa ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä paikalliset täsmätoimet, esimerkiksi irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parkanossa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että katto pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Parkano, paikkaus palvelee kattosi pitkäaikaista hyötyä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Parkanossa toteutetaan meillä kattavalla osaamisella. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on syytä toteuttaa välittömästi epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat mallikkaasti kaikki aluskatteen korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parkanossa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä suoritamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos kohdekaton tilanne sitä vaatii. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Parkanossa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parkano – korjaus hoituu kauttamme tarkasti ja taitavasti

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parkano – korjaus auttaa kattoasi säilymään kunnossa, kun työt hoitaa huolellinen asiantuntijatiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Parkanossa, paras ratkaisu on pyytää paikalle taitavat kattoammattilaisemme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Vaihdamme väsyneet tiivistykset ja kuluneet, kärsineet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Parkanossa, ja suoritamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi terveyden tueksi. Tuloksena saat ehjän ja energiatehokkaan katon, joka pitää turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt