Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pello

Katon korjaus Pello, paikkaus vahvistaa katon turvaa sekä hyvinvointia, kun työn hoitaa kokenut ammattitiimimme. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa kyseeseen voivat tulla astetta kattavammatkin toimet, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaus. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Tyypillisimmin kattoa verottavat kuitenkin sään ja ympäristön rasitukset; sammal, lehtiroska, kosteus, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vuosien saatossa pelti ruostuu, tiili murentuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Laadukas katon kunnostus sen sijaan pitää poissa isommat ongelmat, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pellossa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempia rakenteiden korjauksia. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme pitävästi kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toteutamme sujuvat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Pellon ohessa muukin Lappi; Kolari, Kittilä, Sodankylä, Rovaniemi ja Ylitornio. Suoritamme korjaukset laatupalveluna ja avaimet käteen- periaatteella, ensiluokkaisin tuottein sekä menetelmin kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Kunnostuksilla tuet koko talon terveyttä ja edistät rakenteiden hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pellossa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pellossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pellossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pellon alueella!

Huopakaton korjaus Pello – selvitämme kattosi huolet ja haastekohdat

Huopakaton korjaus Pello, tartumme tehokkaasti tuumasta toimeen ja uudistamme kattosi tiiveyden. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvahingot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat ympäristön monenlaiset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia rikkovat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pellossa, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme aina paikkausaineet sekä -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa parhaan lopputuloksen ja siistin, pitävän työnjäljen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä Pellossa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu.

Peltikaton korjaus Pello, panostus kattosi pitkään ikään

Peltikaton korjaus Pello – paikkaamme katepinnan reiät ja ruostevauriot taidolla sekä tyylillä kuntoon. Korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kohtaamaan myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin liitokset alkavat irvistää, ja lopulta vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pellossa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on kaikin puolin kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Pellossa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pello – tärkeitä parannuksia kattosi peruskuntoon

Tiilikaton korjaus Pello, pidämme kattosi toimivuuden kohdillaan kattavan kokemuksen ja tietotaidon voimin. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarpeen takaa löytyvät kuitenkin astetta arkisemmat kulutukset, kuten sammal ja jäkälä, lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu, vaurioitunut tai loppuun kulunut.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pellossa kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta vaipua vaihtokuntoon. Tyypillisesti korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Pellossa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt ja katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kulunut kate saadaan pitämään pintansa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pello – täsmäpaikkauksia kattosi parhaaksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pello, sujuvan ja siistin kattokorjauspalvelun saat kokeneiden ammattilaistemme kautta. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa kattaviin kosteusongelmiin, joten paikkaukset on syytä teettää välittömästi vaurioiden havaitsemisen jälkeen. Aluskatteen haasteissa kyse saattaa olla sään ja ajan tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Toteutamme tyylillä aluskatteen kunnostukset kaikentyyppisiin kohteisiin – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pellossa.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien suhteen, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pellossa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pello – korjaus hoituu luottotekijöiltämme tyylillä ja taidolla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pello – korjaus tehdään toimestamme asiantuntevin ottein sekä tyylikkäin, kestävin tuloksin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten vuotoriski on niiden suhteen ilmeinen. Pahimmillaan falskaava läpivienti voi ohjata vedet sisätiloihin tai rakenteisiin, jolloin katolle kehittyy ennen pitkää kattava kosteusvaurio. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pellossa, paras ratkaisu on pyytää paikalle pätevät ja kokeneet korjaajamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet pellitykset sekä kovia kokeneet tiivisteet, ja asennamme läpivientien ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tarjoamme avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pellossa, ja samalla hoidamme muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Tuloksena saat kauniin ja kestävän katon sekä rakenteille toimivan suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt