Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pernaja

Katon korjaus Pernaja, tilkitsemme vuodot sekä vauriokohdat vakuuttavin ottein ja kestävin tuloksin. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätoimet, kun taas vanhempi katto saattaa vaatia osakseen kattavampaakin kunnostusta. Kattoa verottavat vuosien varrella sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus, lika ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähä vähältä pelti ruostuu, tiili haurastuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pernajassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattovarustelujen paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Loviisa ja Uusimaa; Porvoo, Myrskylä, Lapinjärvi, Ruotsinpyhtää ja Liljendal. Palkintona on tiivis ja toimiva katto sekä tyylikäs ja pitävä työnjälki – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pernajassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pernajassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pernajassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pernajan alueella!

Huopakaton korjaus Pernaja, meiltä saat korjaustöihin kokeneet taiturit

Huopakaton korjaus Pernaja – kattosi on varmoissa ja osaavissa käsissä, kun annat työn kokeneiden tekijöidemme huoleksi. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat erilaiset katepinnan kolhut sekä kulumat. Mekaaniset ja kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa muodostua reikiä, painumia, repeämiä, kulumia ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen ja lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Pernajassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia keskenään erilaiset ratkaisut, joten yksilöllisesti räätälöity toteutuksemme varmistaa katollesi optimaalisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Pernajassa tarpeen mukaan myös alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, hoidamme homman kuntoon!

Peltikaton korjaus Pernaja – paikkaus pitää vakavammat kattovauriot kaukana

Peltikaton korjaus Pernaja, pitävät paikkaukset katollesi toteuttaa laadukas ammattipalvelumme. Peltikatonkin saattavat yllättäen rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vahingoitti kattoa. Peltikaton laittavat kutenkin lujille myös astetta arkisemmat kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskate voi olla loppuunsa kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pernajassa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että korjauksesta saadaan kestävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pernajassa. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pernaja, kokeneilta tekijöiltämme onnistunein tuloksin

Tiilikaton korjaus Pernaja – toteutamme paikkaukset laatupalveluna, kattosi tarpeiden ja tilanteen mukaan. Tiilikatonkin kohtaloksi voivat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ajan saatossa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun hapertunut tiili imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua niin ikään yläpohjan tienoille – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pernajassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaustyöt, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaukset Pernajassa viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta kate saadaan jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pernaja – korjaus antaa täsmäavun katon haastekohtiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pernaja, kokeneet tekijämme tilkitsevät kuntoon kattosi kulumat ja vuotokohdat. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, haasteet liittyvät yleensä sään ja iän tuomiin kulumiin, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheisiin tai äkillisiin mekaanisiin vaurioihin. Ehkäpä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Olipa ongelmien syy missä tahansa, meiltä saat taitavat kunnostukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pernajassa.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, huolehtien riittävät limitykset ja tiivistykset viimeisen päälle kuntoon. Paikkaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pernajassa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pernaja – korjaus antaa palkinnoksi paremman kunnon ja käyttövarmuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pernaja – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä, kun työn suorittavat sujuvasti ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pernajassa, pelasta kattosi pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet pellitykset ja falskaavat, vuotavat tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pernajassa, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tiivis ja toimintakykyinen kattokokonaisuus pitää kosteusvauriot ja lahohaitat loitolla – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt