Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Perniö

Katon korjaus Perniö – vakuuttavan laatutyön kattosi parhaaksi saat kokeneiden ja osaavien ammattilaistemme kautta. Kattoa kuluttavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Aluksi voi olla kyse tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittää yleensä katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisinaan saatetaan kuitenkin kaivata astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tavallisimmin katto vuotaa kuitenkin melko arkisten ympäristön rasitusten takia, kuten sammaleen, kosteuden, lehtiroskan sekä uv-säteilyn vuoksi. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vuosien varrella tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai sitten katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Perniössä, tarvitsitpa yksittäisiä täsmäpaikkauksia tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin aluskatteen ja yläpohjan korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan kiinnikkeistä henkilönostimiin. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Salo ja Varsinais-Suomi; Paimio, Sauvo, Kemiönsaari, Koski Tl sekä Somero. Taidokas kunnostus säästää rahaa ja turvaa rakenteiden hyvinvoinnin – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Perniössä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Perniössä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Perniössä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Perniön alueella!

Huopakaton korjaus Perniö, pelastamassa kattosi ennenaikaiselta remontilta

Huopakaton korjaus Perniö – tuemme kattosi teknistä toimivuutta ja hoidamme kulumat kuntoon. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii ajan myötä mekaanisista sekä kemiallisista rasituksista. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta; saumoihin iskevät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Lisäksi kattoa saattavat vaivata myrskyn tekemät vauriot, jotka voivat aiheuttaa tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muulla tavoin vahingoitti kattoa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Perniössä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Perniössä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Perniö, pidennämme paikkauksilla kattosi käyttöikää

Peltikaton korjaus Perniö – kattosi hoidetaan taidolla kuntoon, kun asialla on kokenut kattopalvelutiimimme. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, pakkanen, vesi sekä jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Perniössä tarkoittaa yleensä täsmätöitä, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjauksesta saadaan pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Saat meiltä niin ikään kattavasti peltikaton aluskatteen ja yläpohjan paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä lahonneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme Perniössä peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Perniö – työ onnistuu täydellä kokemuksella ja tietotaidolla

Tiilikaton korjaus Perniö, tehokkaiden tekijöidemme varmaotteiset paikkaukset vahvistavat kattosi hyvinvointia. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin seurausta sään ja ympäristön kulutuksista, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Perniössä on syytä toteuttaa ajoissa, niin ettei katto ehdi tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Perniössä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Perniö – tyylikäs ja tiivis lopputulos kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Perniö, pidentämässä kattosi elinkaarta, kun työt suorittaa tyylipuhtaasti laatutiimimme. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa vakavia kosteusongelmia, joten kunnostukset on syytä teettää ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kun aluskate vuotaa, johtuu se yleensä sään ja iän tuomista rasituksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Meiltä saat ensiluokkaiset aluskatteen kunnostukset kaikentyyppisissä kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Perniössä.

Hoidamme aluskatteen reikien paikkaukset sekä reikiintyneiden vuotien vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien kohdalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä suoritamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Perniössä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Perniö – korjaus kohentaa koko talon turvaa ja terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Perniö – korjaus vaatii kokemusta ja ammattitaitoa, joten laita asialle luotettavat osaajamme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Perniössä, kutsu paikalle asiantuntijamme palauttamaan kattosi tiiveys. Huolehdimme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä kuluneet, kärsineet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Perniössä, ja saat meiltä vaivattomasti muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Laadukas, ajoissa tehty kunnostus palvelee talon kokonaisvaltaista hyötyä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt