Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pieksämäki

Katon korjaus Pieksämäki – meiltä saat katollesi ensiluokkaisen palvelun sekä siistin ja kestävän korjausjäljen. Katto kuin katto vaatii kunnostuksia jossain vaiheessa elinkaartaan. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin toteutamme taitavat katon tiivistykset sekä yksittäisen kattovuodon korjaukset. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa verottavat vuosien varrella myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä paahtava uv-säteily. Ajan myötä huopa halkeilee, pelti ruostuu ja tiili haurastuu, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Laadukas katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta, kun yksittäiset epäkohdat saadaan korjattua ennen niiden äitymistä isommiksi. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit, mikä osaltaan vaikuttaa myönteisesti myös koko talon kuntoon ja hyvinvointiin.

Meiltä saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pieksämäellä, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikki kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme kattavasti niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset varmoin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo; Kangasniemi, Mikkeli, Hirvensalmi, Rantasalmi ja Juva. Tee siis sijoitus kattosi parhaaksi ja tilaa meiltä tyylipuhtaat paikkaukset – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pieksämäellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pieksämäellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pieksämäellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pieksämäen alueella!

Huopakaton korjaus Pieksämäki, kaikki työt pienistä katepinnan paikkauksista myrskyvaurioiden korjauksiin

Huopakaton korjaus Pieksämäki – repertuaariimme kuuluvat kaikenkokoiset kunnostukset laadukkain ottein ja loistavin tuloksin. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää vaikkapa äkilliset myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Arkisempiin huopakaton haasteisiin lukeutuvat sammal, kosteus ja lumikuorma, joiden seurauksena huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset kuluttavat suojaavan sirotteen pois katteesta, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily vielä kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja kulumat; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus voi niin ikään näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Pieksämäellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme palahuopakaton irronneet bitumipaanut, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Pieksämäellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pieksämäki – vahvistamme liitosten vedenpitävyyden

Peltikaton korjaus Pieksämäki, vahva ja ammattitaitoinen korjauspalvelumme varmistaa katollesi pitävän ja tiiviin turvan. Paikkaamme muun muassa ruostevauriot, reiät sekä muut korroosion jäljet. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen johdosta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen kohdalta – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä katon ovat äkisti rikkoneet lumi- tai myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pieksämäellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja lopputulos on tiivis sekä kestävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Kattopeltiseppämme toteuttavat tyylillä myös peltikaton yläpohjan paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Pieksämäellä, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pieksämäki – tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet sekä ammattitason työkalut

Tiilikaton korjaus Pieksämäki, vahvistamassa kattosi terveyttä ja tiiveyttä, kun annat työn kokeneiden tekijöidemme käsiin. Tiilikatonkin saattavat hetkessä rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, kun kattoa nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne. Esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pieksämäellä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pieksämäellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta katto pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pieksämäki, pitämässä rakenteiden terveydestä huolta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pieksämäki – hoidamme tehokkaasti niin reikien paikkaukset kuin isommat rakennekorjauksetkin. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Olipa ongelmien alkusyy mikä tahansa, meiltä saat sujuvat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pieksämäellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Paikkaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pieksämäellä luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pieksämäki – korjaus lunastaa katolle lisää käyttöaikaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pieksämäki – korjaus pidentää kattosi käyttökaarta, kun työn suorittaa kokenut ja taitava korjaustiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pieksämäellä, turvallinen ratkaisu on kutsua paikalle osaavat asiantuntijamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pieksämäellä – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt