Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pöytyä

Katon korjaus Pöytyä – tyylikkäät ja taitavat kunnostukset toteutetaan varmoin ottein osaajiemme kautta. Korjaustarvetta ilmenee katolla kuin katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa kyseeseen voivat tulla astetta kattavammatkin toimet, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Katosta vievät ajan mittaan veronsa myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus, lika ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Laadukas kunnostus sitä vastoin auttaa pidentämään katteen elinkaarta, kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä pahemmiksi. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit, mikä viime kädessä myötävaikuttaa koko talon turvaan ja hyvinvointiin.

Meiltä saat sujuvasti katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pöytyällä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä sadevesikourujen paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Toteutamme vaivattomat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja kuluihin on haettavissa sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Varsinais-Suomi; Mynämäki, Aura, Lieto, Marttila, Oripää ja Loimaa. Toteutamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Hanki siis katolle ensiluokkainen palvelu tyylikkäällä ja siistillä työnjäljellä – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pöytyällä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pöytyällä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pöytyällä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pöytyän alueella!

Huopakaton korjaus Pöytyä, vakuuttavin ottein kattosi parhaaksi

Huopakaton korjaus Pöytyä – kattosi saa meiltä ensiluokkaiset tiivistykset varmoin ja vakuuttavin ammattiottein. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve voi liittyä esimerkiksi katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, jolloin suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, ja kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisia ominaisuuksia ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katosta voi löytyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talven lumikuorman paino. Vielä eräs ikävä vaihtoehto ovat äkilliset myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellitykset katolta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Pöytyällä, tasakaton korjauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme yksilöllisesti kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme ja mitoitamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Toteutamme Pöytyällä tarpeen tullen kokonaisvaltaisetkin kattotyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Pöytyä – toteutamme palvelun mittatilaustyönä

Peltikaton korjaus Pöytyä, vahvistamassa kattosi toimintakykyä, kun työn hoitaa kokenut kattopalvelutiimimme. Peltikaton saattavat yllättäen rikkoa vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisempiin peltikaton rasituksiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, aurinko, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton perinteisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa riipivä ruoste, ja erityisen helposti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pöytyällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on mahdollisimman pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pöytyällä. Kattopeltisepiltämme onnistuvat kattavasti myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pöytyä – kunnostuksilla säästät sekä aikaa että rahaa

Tiilikaton korjaus Pöytyä, kunnostamme kokemuksella ja tietotaidolla niin pienet kuin suuretkin kattovauriot. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua muun muassa myrskytuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisesti korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin kulutuksista, kun katepintaa järsivät sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä myöskään sellaiseksi tarkoitettu, vaan avukseen se tarvitsee kaikissa tapauksissa laadukkaan ja luotettavan aluskatteen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pöytyällä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto pääsee tarpeettomasti ränsistymään remonttikuntoon. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä paikalliset täsmätoimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Pöytyällä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kate saa takaisin toimivan suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pöytyä, varmaotteinen laatutiimimme palauttaa tiiveyden

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pöytyä – kokeneiden osaajiemme täsmäpaikkaukset vähentävät tulevaa remonttitarvetta. Aluskatteen tehtävänä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Aluskatteen haasteet ovat tyypillisesti tulosta sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Toteutamme katollesi laajalla skaalalla kaikki aluskatteen korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pöytyällä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pöytyällä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pöytyä – korjaus ennallistaa toimivan ja tyylikkään katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pöytyä – korjaus hoitaa kattosi epäkohdat kuntoon, kun annat työn osaavien korjaajiemme käsiin. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen muodostaen siten selkeän vuotoriskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pöytyällä, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja falskaavat, kärsineet suojapellit. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pöytyällä, ja toimitamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostus säästää selvää rahaa ja säilyttää rakenteiden suojan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt