Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Pyhäjoki

Katon korjaus Pyhäjoki, taiturimme hoitavat kattosi kunnostukset varmoin ottein ja vakuuttavalla palvelulla. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle kohteen mallista tai materiaalista riippumatta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa puolestaan vaaditaan kattaviakin kunnostustoimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien edetessä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Laadukas kunnostus sitä vastoin auttaa välttämään kosteus- ja lahohaitat. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhäjoella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, jiirien ja läpivientien tiivistykset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Huoleksemme voit jättää kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme mallikkaasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Kalajoki, Merijärvi, Siikajoki, Oulainen ja Raahe. Palvelemme korjauksissa laatutuotteilla ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Panosta kattosi tuleviin käyttövuosiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pyhäjoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pyhäjoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pyhäjoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pyhäjoen alueella!

Huopakaton korjaus Pyhäjoki – pitävät kunnostukset kaikille katoille osaavien ammattilaistemme kautta

Huopakaton korjaus Pyhäjoki, mittatilaustyönä tehty laatukorjauksemme palvelee moitteettomasti kattosi parasta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarvetta tuottavat muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Päivittäisiä haasteita huopakaton suhteen ovat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Pyhäjoella. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit, jotta katepinta päästään tasoittamaan. Toteutamme Pyhäjoella huopakaton tulityöt sekä umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pyhäjoki, paikkaukset hoitavat liitoksista tiiviit ja kiinnityskohdista pitävät

Peltikaton korjaus Pyhäjoki – osaavissa käsissämme katostasi kunnostetaan viimeisen päälle tiivis ja toimiva. Kunnostamme muun muassa reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Peltikaton laittavat niin ikään lujille jokapäiväiset ympäristön rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohessa myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat onnistuneet rikkomaan äkilliset myrskyvauriot, jotka voivat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pyhäjoella aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä joskus lisäksi yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhäjoella. Lisäksi hoidamme hallituin ottein peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pyhäjoki, huolellisesti katollesi räätälöitynä palveluna

Tiilikaton korjaus Pyhäjoki – yksilöllinen palvelu kattosi parhaaksi, kun jätät työn kokeneiden tekijöidemme käsiin. Tiilikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin rasituksista, kun kattoa nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyneen tiilikaton kohtaloksi voivat koitua toistuvat lämpötilanvaihtelut, kun huokoinen kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhäjoella ehkäisee vakavammat vauriot, kunhan kunnostuksiin ryhdytään hyvissä ajoin ennen katon vaipumista vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Pyhäjoella viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta kulunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhäjoki – tuloksena toimintakykyä ja turvaa koko katolle

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhäjoki, osaavien tekijöidemme avulla homma onnistuu. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan ongelmia, joten kunnostukset on tarpeen toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kun katto vuotaa, syy löytyy tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Toimestamme saat sujuvat ja siistit ratkaisut kaikkiin aluskatteen ongelmiin – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhäjoella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet ja lahovauriot, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kattosi tapauksessa on tarpeen. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhäjoella sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhäjoki – korjaus tekee tiiviin ja tyylikkään katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhäjoki – korjaus mahdollistaa katolle laadukkaan elinkaaren, kun asialla ovat kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Pahimmassa tapauksessa vesi pääsee läpiviennistä huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin katolle kehittyy ennen pitkää kattava kosteusvaurio. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pyhäjoella, paras ratkaisu on pyytää paikalle taitavat asiantuntijamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken tai viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä kolhuja kärsineet suojapellit, ja asennamme puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhäjoella, ja samalla suoritamme muutkin korjaukset kattosi kokonaisvaltaiseksi parhaaksi. Laadukkailla kunnostuksilla säästät rahaa sekä turvaat rakenteiden terveyden – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt