Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Rantasalmi

Katon korjaus Rantasalmi, palvelemme sujuvalla ja siistillä työnjäljellä, oli kattosi tilanne ja tarve mikä tahansa. Kattoa verottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa riittää täsmäkunnostus tai yksittäisen kattovuodon korjaus, kun taas välillä vaaditaan kattavampia toimia, vaikkapa myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Haasteita katolle tuottavat myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien mittaan pelti ruostuu, tiili halkeilee ja huopa haurastuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan säästää kosteus- ja lahohaitoilta. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden.

Suoritamme sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella, yksittäisistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattovarustelujen paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin saneeraukset sadevesikouruihin. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toteutamme laatuvarmat omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo; Juva, Sulkava, Enonkoski, Savonlinna sekä Puumala. Vahvista kattosi turvaa ja tiiveyttä helposti laatupalvelumme kautta – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Rantasalmella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Rantasalmessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Rantasalmessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Rantasalmen alueella!

Huopakaton korjaus Rantasalmi – paikkaus hoitaa kattosi haastekohdat kuntoon

Huopakaton korjaus Rantasalmi, toteutamme kattotyöt varmoin ja vakuuttavin ammattiottein pikkupaikkauksista laajempiin korjauksiin. Huopakatolla, eli bitumikatolla tuhoja voivat aiheuttaa vaikkapa myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tavallisempia syitä korjaustarpeen takana ovat ympäristön monenlaiset kulutukset, kuten kermejä kuivattava uv-säteily sekä mekaaniset ja kemialliset rasitukset. Katteesta aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja ikääntymisen hapertaessa kattohuopaa halkeilun riski kasvaa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja rikkovat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Huopaan saattaa syntyä myös reikiä, repeämiä, kulumia, kupruja tai painumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Rantasalmella, tasakaton paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, jotta tuloksena on siisti ja pitävä työnjälki sekä pitkäikäinen katto. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Rantasalmella sujuvin ottein myös kokonaisvaltaisemmat kattotyöt, kuten huopakaton alushuovan, umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Rantasalmi, täsmäottein ja taidokkaalla palvelulla

Peltikaton korjaus Rantasalmi – pidämme katostasi parhaan huolen ja suoritamme siististi paikkaustoimet. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai sitten katon ovat äkisti rikkoneet lumi- tai myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Rantasalmella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, esimerkiksi lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjauksesta tulee kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rantasalmi – kunnostus koituu katepinnan parhaaksi

Tiilikaton korjaus Rantasalmi, tiivistämme kattosi ongelmakohdat timanttisella taidolla ja tyylikkäin ottein. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön rasituksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarrautuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoinen kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmella kannattaa toteuttaa ajoissa. Näin katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Rantasalmella viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä. Näin rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään sään ja sammaleen vaaroja.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmi, ennakointi säästää aikaa ja rahaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmi – kattotyöt hoituvat ammattilaistemme käsissä varmoin taidoin sekä onnistunein tuloksin. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia ongelmia, joten kunnostukset on toteutettava ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat kokeneet asiantuntijat kaikkiin aluskatteen paikkauksiin – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Rantasalmella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja hoidamme kuntoon kastuneet villat sekä yläpohjan lahovaurioiset rakenteet. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rantasalmella hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmi – korjaus tekee hyvinvoivan katon sekä koko talon turvan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmi – korjaus kohentaa kattosi kuntoa ja toimivuutta, kun työn suorittaa ansioitunut ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmella, palauta katolle täysi käyttövarmuus teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Tarjoamme asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rantasalmella, ja toteutamme tarpeen mukaan muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Palkintona on katolle paras toimivuus sekä rakenteille ensiluokkainen turva – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt