Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ruotsinpyhtää

Katon korjaus Ruotsinpyhtää, kunnostus on tapauskohtainen ratkaisu kattosi ongelmiin, kun työt hoitaa kokenut ammattitiimimme. Korjaustarvetta syntyy jokaiselle katolle kohteen mallista tai materiaalista riippumatta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos ongelmien annetaan muhia itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan säästää kosteus- ja lahohaitoilta, sekä pidentää nykykaton käyttöikää ja parantaa toimintavarmuutta. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruotsinpyhtäällä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Paikkaamme taidolla kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Loviisa ja Uusimaa; Lapinjärvi, Askola, Myrskylä, Pukkila sekä Porvoo. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Kunnostukset tukevat rakenteiden turvaa ja täyttä käyttövarmuutta katolle – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ruotsinpyhtäällä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ruotsinpyhtäällä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ruotsinpyhtäällä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ruotsinpyhtään alueella!

Huopakaton korjaus Ruotsinpyhtää – taidokas palvelu on tavaramerkkimme

Huopakaton korjaus Ruotsinpyhtää, katollesi pitävät paikkaukset toteuttaa kokonaisvaltaisella taidolla kattokorjaustiimimme. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, sillä ympäristön monenlaiset rasitukset verottavat etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruotsinpyhtäällä, varmistaen aina kaikki tarveaineet sekä työkalut tarkasti vaurioille sopiviksi. Samakin ongelma saattaa eri katoilla vaatia tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on katollesi optimaalinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Saat meiltä Ruotsinpyhtäällä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Ruotsinpyhtää, kattosi tiiveyden ja toimivuuden tukena

Peltikaton korjaus Ruotsinpyhtää – korjaus tuo katollesi tiiveyden ja turvan, kun annat työn kokeneiden osaajiemme käsiin. Kunnostamme muun muassa reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kärsimään sään ja ympäristön kulutuksista, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruotsinpyhtäällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan kunnolla tarttumaan, ja korjauksesta tulee kestävä. Hoidamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruotsinpyhtäällä. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ruotsinpyhtää – paikkauksilla parannat kattosi turvaa

Tiilikaton korjaus Ruotsinpyhtää, paikkaus hoitaa kuntoon sekä vesikatteen että aluskatteen, kun asialla on varmaotteinen ammattitiimimme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin seurausta arkisista ympäristön kulutuksista, kun tiilipintaa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja upottaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun hapertunut tiili imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne. Ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruotsinpyhtäällä täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto pääsee tarpeettomasti ränsistymään remonttikuntoon. Yleensä tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Ruotsinpyhtäällä viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruotsinpyhtää – korjaus tekee katostasi entistä ehomman

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruotsinpyhtää, tiivistämme aluskatteen vuotokohdat sekä hoidamme kuntoon rakenteiden haasteet. Aluskatteen tehtävä on suojella rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan ongelmia, joten kunnostukset on syytä teettää välittömästi epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kun aluskate vuotaa, selitys löytyy tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa haasteiden syy mikä tahansa, meiltä saat mallikelpoiset korjaustyöt – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruotsinpyhtäällä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruotsinpyhtäällä läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, kattoluukun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruotsinpyhtää – korjaus hoitaa kattosi tehokkaasti kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruotsinpyhtää – korjaus pitää rakenteet parhaassa turvassa ja jatkaa nykykaton käyttöikää. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ruotsinpyhtäällä, meiltä saat katolle osaavat tekijät ja ensiluokkaiset paikkaukset. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kuluneet suojapellit sekä vanhat, virttyneet tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruotsinpyhtäällä, ja palvelemme taidokkaasti muissakin korjauksissa kattosi tarpeiden mukaan. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä säilyttää rakenteet terveinä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt