Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ruovesi

Katon korjaus Ruovesi, asiantuntevat ja taitavat ammattitekijämme uudistavat kattosi toimivuuden. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin mekaaniset ja kemialliset rasituksetkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy toteuttaa esimerkiksi katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa kyseeseen voivat tulla kattavammatkin kunnostustoimet, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaukset. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Vuosien vieriessä kattoon iskevät myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä paahtava uv-säteily. Vähä vähältä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen sekä vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Huoleksemme voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme mallikkaasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme laadukkaat tuotteet sekä osaavan ja kokeneen työvoiman. Palvelemme korjauksissa alusta loppuun avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisin ammattiottein aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Ruoveden ohessa muukin Pirkanmaa; Virrat, Ylöjärvi, Mänttä-Vilppula, Juupajoki, Orivesi ja Tampere. Ehkäise vakavammat kosteusvauriot ja jatka nykykaton käyttöikää – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ruovedellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ruovedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ruovedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ruoveden alueella!

Huopakaton korjaus Ruovesi – raudanluja osaamisemme on katollesi hyödyksi

Huopakaton korjaus Ruovesi, tiivis ja tyylikäs katto syntyy tuloksena ammattilaistemme osaavasta toiminnasta. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve voi liittyä vaikkapa katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja halkeilun riski kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta voi pitää katepinnan vaurioita ja muutoksia; reikiä, repeämiä, vekkejä, ryppyjä, kupruja, kulumia ja painumia. Kermien väliin päässyt kosteus saattaa niin ikään näkyvästi pullistaa kattohuovan, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten ja lumikuorman toimesta tai myrskyvaurioiden vuoksi. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä, tarvitsitpa sitten katepinnan tulitöitä tai myrskyvaurioiden korjausta. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa siistin ja pitävän työnjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Ruovedellä tarvittaessa huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, toimestamme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Ruovesi – parhaalla palvelulla ja laatutuottein kauttamme

Peltikaton korjaus Ruovesi, taidokkailla paikkauksillamme hoidetaan niin yksittäiset epäkohdat kuin laajemmat rakennevauriotkin. Esimerkiksi myrsky- tai lumivahingot voivat aiheuttaa mittavaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi alustasta kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton arkisempiin haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, aurinko, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteisiin uhkiin kuuluu myös kattoa nakertava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio puhkoo hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruovedellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että korjaustulos on mahdollisimman kestävä. Kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi, riittää peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Ammattilaisemme hoitavat Ruovedellä myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ruovesi, tiivistykset paikkaavat rapautuneen katon

Tiilikaton korjaus Ruovesi – kokenut kattokorjauspalvelumme tiivistää taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään yhtäkkiset myrskyvahingot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen sään ja ajan rasituksissa, kun tiiliä koettelevat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä tarraa juurillaan katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alun perin virheellisesti asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovedellä ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä katolle riittävät yleensä yksittäiset täsmätyöt, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Hoidamme Ruovedellä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin rapautunut kate saadaan jälleen suojattua sään ja sammaleen vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovesi, kattosi pitkäaikaiseksi eduksi ja iloksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruovesi – kunnostamme katostasi kaikin puolin tiiviin tarkoin ja taitavin ammattiottein. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat useimmiten sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia ongelmia, joten kunnostuksiin on ryhdyttävä ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Luotettavat osaajamme hoitavat aluskatteen korjaustyöt kaikissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä.

Paikkaamme katolta yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien kattoelementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruovedellä läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovesi – korjaus parantaa kattosi ongelmakohdat ja hoitaa tiiveyden kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovesi – korjaus auttaa tuntuvasti kattosi tiiveyttä ja rakenteiden toimivaa suojaa. Läpivienteihin sisältyy huomattava vuotoriski niiden puhkaistessa vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ruovedellä, toteutamme tyylipuhtaat laatukunnostukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja kärsineet, kuluneet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruovedellä, ja toimitamme tasokkaasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Laadukas ja luotettava kunnostus säästää sekä aikaa, rahaa että kattoa – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt