Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Rusko

Katon korjaus Rusko, tiivistämme kattosi timanttisin ottein, laatutuotteilla ja toimivin tuloksin. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Kenties katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätoimet, kun taas vanhempi kohde saattaa vaatia jo astetta kattavampaa saneerausta. Kattoa verottavat vuosien varrella sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal, lika ja lehtiroska sekä auringon uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Ammattilaisemme hoitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja kuluihin on haettavissa sivujemme kautta joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Varsinais-Suomi, kuten Masku, Nousiainen, Raisio, Aura sekä Turku. Toteutamme korjaukset laadukkain tuottein ja taitavin, turvallisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto sekä terveet, hyvinvoivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ruskolla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ruskolla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ruskolla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ruskon alueella!

Huopakaton korjaus Rusko – toimintavarmuus on ensiarvoisen tärkeää

Huopakaton korjaus Rusko, katollesi osaavat ja kokeneet korjaajat saat luotettavasti kattotiimimme kautta. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, räätälöidyllä palvelulla ja täsmätuotteilla kattosi tarpeiden mukaan. Samakin ongelma saattaa eri kohteissa vaatia tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme varmistaa katolle parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Ruskolla tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Rusko, katollesi suunniteltu täsmäratkaisu

Peltikaton korjaus Rusko – paikkaamme reiät sekä katepinnan ruostekohdat vahvalla tietotaidolla ja kokenein ottein. Korroosio iskee helposti etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kohtaamaan arkiset ympäristön rasitukset, kun toistuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat äkisti yllättäneet tuhoisat myrskyvahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ruskolla aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme huolella myös pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjausjälki on siisti sekä kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen sekä yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla. Kattopeltisepiltämme hoituvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Rusko – huolenpito pelastaa kuluneen katteen

Tiilikaton korjaus Rusko, tyylikäs ja tiivis korjausjälki syntyy luotettavien tekijöidemme toimesta. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Iän myötä tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet tuhoisat myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruskolla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, niin ettei katto pääse syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate pystyy jälleen uhmaamaan säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rusko, paikkaamme vuodot ja vauriokohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Rusko – varmaotteiset osaajamme kunnostavat kattosi laatutuottein sekä luotettavin tuloksin. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten home-, kosteus- ja lahohaittoja sekä suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Kattopalvelumme hoitaa taidolla aluskatteen kunnostukset laidasta laitaan – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ruskolla.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Aluskatteen kannalta tärkeässä roolissa on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta kohdekaton tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset ja pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ruskolla luonnistuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rusko – korjaus tehdään laatuvarmalla toteutuksella kaikenlaisiin kohteisiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Rusko – korjaus hoitaa katoltasi haastekohdat kuntoon, kun työn toteuttaa ensiluokkainen ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruskolla, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit sekä falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ruskolla – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt