Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Savukoski

Katon korjaus Savukoski – tehokas ja taloudellinen laatupalvelu syntyy osaavien kattoasiantuntijoidemme kautta. Korjaustarvetta tuovat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriot. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan säästää isommilta murheilta, kuten ikäviltä kosteus- ja lahohaitoilta sekä turhilta, ennenaikaisilta remonteilta. Kun katto vuotaa, syy löytyy tavallisesti sään- ja lämpötilanvaihteluista, kun kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä uv-säteily verottavat kattoa. Vuosien vieriessä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savukoskella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Toimialueeseemme kuuluu Savukosken ohella muukin Lappi; Sodankylä, Rovaniemi, Kemijärvi, Pelkosenniemi ja Salla. Toteutamme korjaukset ammattiottein ja avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisellä palvelulla aina kattosi tarpeiden mukaan. Palkintona on tiivis ja toimiva katto sekä terveet, hyvinvoivat rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Savukoskella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Savukoskella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Savukoskella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Savukosken alueella!

Huopakaton korjaus Savukoski, kauttamme saat sujuvan ja siistin korjauspalvelun

Huopakaton korjaus Savukoski – katolle tehokasta ja osaavaa palvelua kokeneiden sekä taitavien ammattilaistemme kautta. Huopakatolla, eli bitumikatolla haasteita voivat tuottaa vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellitykset katolta. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat ympäristön monenlaiset kulutukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Savukoskella, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti kohdekatolle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä siistin, tyylikkään tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Savukoskella tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, toimestamme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Savukoski, pitävä kunnostus katepinnan parhaaksi

Peltikaton korjaus Savukoski – varmaotteinen kunnostus tukee kattosi hyvinvointia, kun työt hoitaa huolellinen laatutiimimme. Peltikatonkin kohtaloksi saavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavan arkiset rasitukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Vielä eräs tyypillinen peltikaton uhka on kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Savukoskella aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Savukoskella. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Savukoski, vahvistamassa koko talon turvaa ja hyvinvointia

Tiilikaton korjaus Savukoski – laadukkailla paikkauksilla vahvistamme kattosi kokonaisvaltaista terveyttä ja turvaa. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella taas omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Savukoskella ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Savukoskella viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että rapautunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Savukoski – toteutamme kunnostukset osaavin ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Savukoski, kunnostukset pitävät rakenteet turvassa, kun työt suorittaa sujuvasti ammattitiimimme. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten ikäviä kosteus- ja lahohaittoja sekä suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, johtuu se tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, meiltä saat luotettavan korjauspalvelun – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Savukoskella.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä jokaista yksityiskohtaa myöten. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten hoidamme myös parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kohdekaton kannalta on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme kuntoon aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Savukoskella sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savukoski – korjaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savukoski – korjaus lunastaa katollesi laadukkaita käyttövuosia, kun teetät työn kokeneiden ammattilaistemme kautta. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Savukoskella, järkevä ja taloudellinen ratkaisu on kutsua paikalle ammattipalvelumme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kolhiintuneet suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Savukoskella – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt