Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Sievi

Katon korjaus Sievi, asiakaslähtöisenä laatutyönä alusta loppuun taitavien tekijöidemme toimesta. Katolle kuin katolle syntyy korjaustarvetta jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tiiveysongelmista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin riittää tavallisesti katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos haasteiden kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, syntyy yhä vakavampia vaurioita, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal, lika ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien mittaan huopa haurastuu, pelti ruostuu ja tiili halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa joskus yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Suoritamme sujuvin ottein katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä, katepinnan paikallisista kunnostuksista lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kattoturvatuotteiden päivitykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Toteutamme taitavasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Toimialueeseemme kuuluu laajalti muukin Pohjois-Pohjanmaa, kuten Haapajärvi, Kalajoki, Nivala, Reisjärvi sekä Ylivieska. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kokeneet tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Palvelemme korjauksissa osaavin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, tarpeen mukaan räätälöidyllä laatutyöllä aina kattosi etua ajatellen. Palkintona on vahva ja tiivis katto sekä rakenteiden turva ja hyvinvointi – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Sievissä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sievissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sievissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sievin alueella!

Huopakaton korjaus Sievi – hyvinvoiva katto toimii rakenteiden turvana

Huopakaton korjaus Sievi, siisti ja pitkäikäinen korjaustulos järjestyy osaavien ammattilaistemme kautta. Huopakattoa, eli bitumikattoa saattavat vaivata esimerkiksi äkilliset myrskyvauriot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellitykset katolta. Tavallisimmin korjaustarpeen takaa löytyy kuitenkin huomattavasti arkisempia tekijöitä, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu ajan saatossa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, painumia, repeämiä ja kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä, katollesi turvallisin laatutuottein sekä materiaalin mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erilaisia ratkaisuja, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Sievissä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Sievi, paikkauksilla kattosi pysyy parhaassa iskussa

Peltikaton korjaus Sievi – kattosi saa tarkan ja ammattitaitoisen palvelun, kun delegoit työn kokeneiden peltiseppiemme käsiin. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton vaaroihin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita kehittyä vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten kattoon ovat päässeet käsiksi tuhoisat myrskyvahingot, jotka voivat aiheuttaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä vaurioita syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Sievissä aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Toimitamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset takuulla tarttuvat, ja työnjäljestä saadaan pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä. Lisäksi kattopeltiseppämme hoitavat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Sievi, tyylipuhdas toteutuksemme tukee kattosi terveyttä

Tiilikaton korjaus Sievi – tiivistämme kattosi laatuvarmalla palvelulla sekä ensiluokkaisin tuottein ja menetelmin. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin syntyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun kattoa nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä kuljettaa juurissaan kosteutta, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Sievissä ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä tarpeettomat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin katto saa takaisin toimivan suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sievi – kunnostuksilla ehkäistään vakavammat vauriot

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sievi, ammattipalvelumme hoitaa kaikki kunnostukset kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa tarkoittaa mittavan kokoisia haasteita, kuten kosteus-, home- ja lahohaittoja sekä suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, johtuu se useimmiten sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meiltä saat tehokkaat ja taloudelliset korjaukset, oli ongelma sitten mikä tahansa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin jokaista yksityiskohtaa myöten. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset sujuvasti kaikista elementeistä, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi saat meiltä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sievissä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sievi – korjaus tehostaa koko katon toimintavarmuutta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sievi – korjaus tehostaa kattosi käyttövarmuutta ja pitää rakenteet turvassa. Läpiviennit muodostavat huomattavan vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Sievissä, kutsu paikalle pätevät tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja savupiipun kohdalta, sekä kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat pellitykset ja aikansa eläneet tiivisteet. Lisäksi asennamme läpivientien ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sievissä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt