Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Siikainen

Katon korjaus Siikainen – hyvinvoiva katto on koko talon turva, joten anna työt taitavien ammattilaistemme käsiin. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo astetta kattavampia toimia. Kattoa verottavat vuosien saatossa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä voimakas uv-säteily. Vähä vähältä tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

 Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikaisissa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Satakunta; Karvia, Pomarkku, Kankaanpää, Pori ja Merikarvia. Kunnostuksilla säästät aikaa ja rahaa sekä turvaat talosi hyvinvoinnin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Siikaisissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Siikaisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Siikaisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Siikaisten alueella!

Huopakaton korjaus Siikainen, kattosi saa osaajiltamme parhaan palvelun

Huopakaton korjaus Siikainen – kunnostamme kattosi tyylikkäällä työnjäljellä, oli paikkaustarve sitten pieni tai suuri. Huopakatolla, eli bitumikatolla yleinen vaiva ovat katepinnan kuprut ja kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu alttiimmaksi vaurioille. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisia ominaisuuksia ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa muodostua kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumoja koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Vielä eräs valitettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikaisissa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella vaurioille sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä optimaalisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Hoidamme Siikaisissa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Siikainen – paikkaus hoitaa kattosi haastekohdat kuntoon

Peltikaton korjaus Siikainen, vahvistamme kattosi tiiveyttä ja toimivuutta tehokkaalla sekä asiantuntevalla ammattipalvelulla. Peltikaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kun kattoon iskevät sadevedet, uv-säteily, kosteus, pakkanen ja jää. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet höltyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siikaisissa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi saat meiltä Siikaisissa peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Siikainen – palveluksessasi tehokas ja luotettava kattotiimimme

Tiilikaton korjaus Siikainen, tarkka ja taitava työnjälki järjestyy katollesi, kun laitat asialle osaavat ammattilaisemme. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin tulosta arkisista ympäristön rasituksista, kun tiiliä tuhoavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikaisissa kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikaisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että kulunut kate saadaan jälleen suojattua kosteuden ja kasvuston vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikainen, vesitiivis ja toimiva katto kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikainen – taidokas kunnostuksemme tiivistää kattosi ja turvaa rakenteiden terveyden. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, haasteet voivat liittyä sään ja iän tuomiin kulumiin, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheisiin tai äkillisiin mekaanisiin vaurioihin. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Johtuivatpa vauriot mistä tahansa, meiltä saat takuuvarmat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikaisissa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, katollesi turvallisin laatutuottein sekä vaurioille sopivin menetelmin. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta kattosi tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikaisissa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikainen – korjaus kunnostaa katostasi kaikin puolin tiiviin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikainen – korjaus tarkoittaa katollesi suunniteltua täsmäpalvelua, kun laitat asialle kokeneen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten vuotoriski on niiden suhteen ilmeinen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikaisissa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikaisissa, ja hoidamme taidolla muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Hanki siis katolle parasta palvelua helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt