Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Siikajoki

Katon korjaus Siikajoki, hallittu toteutus sekä huolellinen työnjälki syntyy osaavien ja kokeneiden taitajiemme kautta. Korjaustarvetta löytyy monennäköistä ja -kokoista kohteen kunnosta ja tilanteesta riippuen. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa kyseeseen voivat tulla astetta kattavammatkin toimet, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaus. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa verottavat vuosien varrella myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kuten sammal, uv-säteily, kosteus ja lehtiroska sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Ajan saatossa pelti ruostuu, tiili halkeilee ja huopa haurastuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Hailuoto, Liminka, Lumijoki, Raahe ja Siikalatva. Palvelemme korjauksissa ammattiottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Kokemuksemme ja tietotaitomme varmistaa korjaustöihin parhaan mahdollisen tuloksen – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Siikajoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Siikajoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Siikajoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Siikajoen alueella!

Huopakaton korjaus Siikajoki – taitavilla tiivistyksillä yksityiskohtia myöten

Huopakaton korjaus Siikajoki, kunnostamme kattosi osaavin ottein sekä ensiluokkaisin tuottein ja menetelmin. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään vaikkapa myrskyvahingot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton haasteisiin kuuluvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Siikajoella, tasakaton paikkauksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä parhaan mahdollisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Siikajoella tarvittaessa kokonaisvaltaisetkin korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Siikajoki – kattopeltisepiltämme löytyy kokemus ja ammattitaito korjauksiin

Peltikaton korjaus Siikajoki, kunnostukset palvelevat kattosi etua, kun työt hoitaa asiantunteva laatutiimimme. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Hyvin huolletun peltikatonkin laittavat lujille sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita ilmetä vesikatteen ohella myös yläpohjassa – vaikkapa aluskate voi olla loppuunsa kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat äkisti rikkoneet myrsky- tai lumivahingot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä lumiesteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siikajoella edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Siikajoki, varmistamassa vesitiiviin ja käyttövarman katon

Tiilikaton korjaus Siikajoki – ammattilaistemme toteuttamilla laatukunnostuksilla jatketaan kattosi elinkaarta. Lujatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Meiltä saat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella, rikkinäisten peltien ja kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostukset toteutetaan riittävän hyvissä ajoin, niin että vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella, samoin yläpohjan rakenteiden korjaustyöt sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikajoki, hoidamme laatutyönä kohteen kuin kohteen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siikajoki – räätälöimme kunnostukset kohteen mukaan, joten tuloksena on tiivis ja hyvinvoiva katto. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan ongelmia, joten korjaustyöt on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kun aluskate vuotaa, johtuu se tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Kokeneet korjaajamme hoitavat kunnostukset taitavin ja tyylikkäin ottein – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä viimeistä piirtoa myöten. Aluskatteen kannalta tärkeässä roolissa on toimiva ilmanvaihto, joten toteutamme myös parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien katon elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siikajoella läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikajoki – korjaus antaa rakenteille ensiluokkaisen suojan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikajoki – korjaus tuo tuntuvia parannuksia kattosi toimivuuteen, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Siikajoella, kutsu paikalle osaavat tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme vaurioituneet tiivistykset sekä falskaavat ja kärsineet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tarjoamme asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siikajoella, ja suoritamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä vaalivat rakenteiden terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt