Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Siilinjärvi

Katon korjaus Siilinjärvi, kattosi saa käsissämme laatuvarman palvelun ja siistin sekä kestävän työnjäljen. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa kyseeseen voivat tulla kokonaisvaltaisemmat paikkaukset, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaukset. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Katto joutuu kohtaamaan vuosien varrella myös arkiset ympäristön kulutukset, kuten kosteuden, sammaleen, lehtiroskan, uv-säteilyn sekä sään- ja lämpötilanvaihtelut. Pikkuhiljaa tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää kosteus- ja homehaitat sekä tarpeettomat, ennenaikaiset remontit.

Hoidamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, pienistä kattovuodon kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden paikkaukset, jiirien ja läpivientien tiivistykset samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Meille voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Toteutamme taidolla niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjois-Savo; Kuopio, Iisalmi, Lapinlahti, Tuusniemi ja Kaavi. Hanki siis katollesi parasta palvelua loistavin lopputuloksin – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Siilinjärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Siilinjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Siilinjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Siilinjärven alueella!

Huopakaton korjaus Siilinjärvi – katollesi pitkä ja turvallinen tulevaisuus osaavien ammattilaistemme kautta

Huopakaton korjaus Siilinjärvi, toteutamme kunnostukset osaavin ottein ja katollesi räätälöitynä ammattityönä. Huopakatto, eli bitumikatto voi joutua kärsimään muun muassa myrskytuhoja. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Jokainen huopakatto joutuu kohtaamaan myös arkiset ympäristön rasitukset, jotka vievät vähitellen veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumoja rikkovat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki työkalut ja tarveaineet tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Siilinjärvellä myös huopakaton alushuovan, umpilaudoituksen ja katevaneroinnin vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Siilinjärvi – kiinnikkeet ja liitoskohdat uuteen uskoon

Peltikaton korjaus Siilinjärvi, tehokas ja taloudellinen ratkaisu löytyy katollesi, kun jätät työt kokeneen kattotiimimme käsiin. Paikkaamme muun muassa reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Peltikaton arkisiin uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet myrskyn aiheuttamat vauriot, jotka voivat saada aikaan tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Siilinjärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt. Irrotamme alustasta ruosteen sekä lian, jotta paikkauksesta saadaan kestävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä. Kokeneet peltiseppämme toteuttavat tyylillä niin ikään myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Siilinjärvi, pitämässä katostasi ensiluokkaista huolta

Tiilikaton korjaus Siilinjärvi – kunnostamme laatutyönä kohteen kuin kohteen, olivat kyseessä sitten pienet tai suuret vauriot. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua vaikkapa myrskyn tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleensä korjaustarve on kuitenkin tulosta tavallisemmista ympäristön kulutuksista, kun tiiliä haurastavat sammal ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä virheasennuksia tai muita mekaanisia vaurioita.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostukset toteutetaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kosteusvauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että rapautunut kate saadaan jälleen turvaan sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvi, rakenteille turvaa ja katolle käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvi – tyylikkäät ja takuuvarmat kunnostukset toteuttaa kattavalla tietotaidolla laatutiimimme. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- ja lahohaittoja sekä vaarallisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Suoritamme sujuvasti aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Siilinjärvellä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä reikiintyneiden vuotien vaihdot, huolehtien kuntoon riittävät limitykset ja tiivistykset sekä muut yksityiskohdat. Aluskatteen kannalta olennainen asia on toimiva ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin edellyttää. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Siilinjärvellä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvi – korjaus antaa katollesi uutta elinvoimaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvi – korjaus pidentää nykykaton käyttökaarta ja tukee rakenteiden terveyttä. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvellä, kutsu paikalle pätevät osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Palvelemme katon korjauksissa vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset ja loppuun kuluneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Siilinjärvellä, ja suoritamme siististi muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin eteen. Tuloksena saat ehjän ja energiatehokkaan katon, joka varjelee rakenteet terveinä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt