Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Taipalsaari

Katon korjaus Taipalsaari, kauttamme saat tyylipuhtaan ammattipalvelun, jolla varmistetaan kattosi toimintakyky. Korjaustarvetta syntyy katolle kuin katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, jolloin saattaa riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Jos ongelmien kuitenkin annetaan muhia pidemmän aikaa itsekseen, äityvät vauriot vakavammiksi, ja korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taipalsaarella, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kattoturvatuotteiden kunnostukset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Toteutamme kattavasti niin omakotitalon, autotallin kuin kesämökinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja kuluihin on haettavissa sivujemme kautta joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Karjala; Lemi, Lappeenranta, Savitaipale, Ruokolahti ja Imatra. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti sekä ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Hanki siis kattotöihin laadukasta palvelua loistavin, kestävin tuloksin – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Taipalsaarella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Taipalsaarella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Taipalsaarella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Taipalsaaren alueella!

Huopakaton korjaus Taipalsaari – huolellinen laatutyömme tukee kattosi hyvinvointia

Huopakaton korjaus Taipalsaari, huolehdimme kattosi haastekohdat tarkasti ja taitavasti takaisin kuntoon. Huopakatolla, eli bitumikatolla ongelmia voivat tuottaa vaikkapa myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellitykset katolta. Arkisempiin huopakaton rasituksiin lukeutuvat monenlaiset ympäristön kulutukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, reikiä, painumia, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Taipalsaarella, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen ja parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Taipalsaarella tarpeen mukaan kokonaisvaltaisemmatkin korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, kauttamme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Taipalsaari, pitämässä liitokset ja kiinnikkeet tiiveinä

Peltikaton korjaus Taipalsaari – kauttamme saat kunnostettua täydellä taidolla niin pienet kuin suuretkin vauriot. Peltikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotikkaat, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Taipalsaarella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjausjälki on pitävä sekä pitkäikäinen. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taipalsaarella. Suoritamme siististi myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Taipalsaari, toteutamme katollesi tyylikkäät laatupaikkaukset

Tiilikaton korjaus Taipalsaari – hoidamme kaikki paikkaukset ja tiivistykset viimeisen päälle huolella. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Taipalsaarella ehkäisee vakavammat vauriot. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Yleensä tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Taipalsaarella viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet. Näin rapautunut kate saa taas pidettyä puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Taipalsaari – ansioituneet ammattilaisemme pitävät kattosi turvassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Taipalsaari, kokemuksemme ja tietotaitomme turvaavat katollesi parhaan toimintavarmuuden. Aluskate on välttämätön osa toimivaa kattoa varsinkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Toteutamme tyylipuhtaat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taipalsaarella.

Suoritamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Taipalsaarella läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taipalsaari – korjaus hoidetaan huolella niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taipalsaari – korjaus vahvistaa kattosi vesitiiveyttä, kun asialla on laatuvarma ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy varteenotettava vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taipalsaarella, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä kuluneet ja kärsineet suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Taipalsaarella, ja hoidamme taidolla muutkin korjaukset kattosi terveyden tueksi. Paikkauksilla jatkat katon käyttökaarta sekä pidät rakenteet kunnossa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt