Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ulvila

Katon korjaus Ulvila – paikkaus hoituu toimestamme siististi ja sujuvasti, kun työt suorittaa ensiluokkainen ammattitiimimme. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaartaan. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisissa kohteissa kyseeseen voi tulla astetta kattavampikin kunnostus, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus, lika ja lehtiroska sekä paahtava uv-säteily. Vuosien saatossa tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden.

Toteutamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ulvilassa, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai kattavampaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Satakunta; Pori, Kokemäki, Harjavalta, Nakkila ja Eurajoki. Palvelemme korjauksissa laadukkain tuottein ja kohteelle turvallisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat kauniin ja kestävän katon, joka säilyttää turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ulvilassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ulvilassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ulvilassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ulvilan alueella!

Huopakaton korjaus Ulvila, paikkauksilla kattosi pysyy parhaassa iskussa

Huopakaton korjaus Ulvila – käsittelemme taidolla ja kokemuksella kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat osaltaan lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiipuu ajan saatossa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ulvilassa, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina räätälöidysti kattosi mukaan. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Ulvilassa tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Ulvila, kattosi kunnostus on meiltä yksilöllinen palvelu

Peltikaton korjaus Ulvila – uudistamme kattosi varmoin ottein ja palautamme vedenpitävyyden. Paikkaamme muun muassa reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten katon ovat hetkessä rikkoneet lumi- tai myrskyvahingot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ulvilassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin aina huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on luonteeltaan kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Ulvilassa. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ulvila – hyvin pidetty katto takaa rakenteiden turvan

Tiilikaton korjaus Ulvila, kunnostuksilla hoidetaan rakenteet turvaan, kun asialla ovat rautaiset ammattilaisemme. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kärsimään sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ulvilassa kannattaa toteuttaa ajoissa, niin ettei katto pääse syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Ulvilassa viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate saadaan jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ulvila, varustamme katostasi tiiviin ja kestävän

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ulvila – kattotyöt luonnistuvat taidolla ja tarkkuudella kokeneiden osaajiemme toimesta. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas, oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Ansioituneet ammattilaisemme hoitavat kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ulvilassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet ja lahovauriot, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen kattosi tarpeiden mukaan. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ulvilassa läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ulvila – korjaus on kokonaisvaltainen kunnostus kattosi parhaaksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ulvila – korjaus tehostaa kattosi toimintakykyä, kun laitat asialle ensiluokkaisen laatutiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten vuotoriski on niiden kohdalla ilmeinen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ulvilassa, meiltä saat sujuvat ja siistit kunnostukset kokeneiden katto-osaajien toimesta. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kuluneet, kolhiintuneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ulvilassa, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä varmistaa rakenteille turvan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt