Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Virrat

Katon korjaus Virrat – paikkaus hoidetaan täsmäapuna kattosi tilanteen mukaan, kun laitat asialle varmaotteisen ammattitiimimme. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Useimmissa kohteissa kunnostukseen riittävät pienet, paikalliset täsmätyöt, mutta joillakin katoilla saatetaan kaivata astetta kattavampia toimia. Haasteita katolle tuottavat erilaiset sään ja ympäristön kulutukset; kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vuosien saatossa pelti ruostuu, tiili murentuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi äkisti joutua korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät varoittamatta myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Virroilla, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toiminta-alueeseemme sisältyy Virtain ohessa muukin Pirkanmaa; Kihniö, Parkano, Ylöjärvi, Ruovesi ja Mänttä-Vilppula. Palvelemme korjauksissa ammattiottein sekä ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Palkintona on kaunis ja hyvinvoiva katto, joka säilyttää suojassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Virroilla!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Virroilla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Virroilla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyötarpeessa!

Huopakaton korjaus Virrat, käsittelemme tietotaidolla kohteen kuin kohteen

Huopakaton korjaus Virrat – vahva kokemuksemme ja tietotaitomme palvelee kattosi täyttä hyvinvointia. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä repeämiä, reikiä, kupruja, kulumia tai painumia, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta – liitoksia syövät sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Virroilla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten räätälöity toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on katollesi paras mahdollinen. Käsittelemme kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Virroilla tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Virrat, varmaotteisilta osaajiltamme homma hoituu

Peltikaton korjaus Virrat – käsittelemme kuntoon ruostevauriot ja paikkaamme katepinnan reiät. Korroosio iskee helposti etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Hyvin huollettu peltikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin yläpohjan rakenteisiin. Ehkä vaurioita syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Virroilla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja työnjäljestä saadaan pitävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Virroilla. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Virrat – kunnostuksilla saavutetaan vesitiivis katto

Tiilikaton korjaus Virrat, pitävä kunnostus kattosi parhaaksi pätevien ammattilaistemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat tiilikaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Virroilla täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Virroilla viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään kosteutta, likaa ja kasvustoa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Virrat – tiivistämme kattosi timanttisin ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Virrat, hoidamme kattotyöt sujuvalla palvelulla ja ensiluokkaisin tuottein. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi paljastuvat yleensä sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Osaajamme hoitavat aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Virroilla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä jokaista yksityiskohtaa myöten. Olennainen asia aluskatteen kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä suoritamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Virroilla luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Virrat – korjaus on kunnostus kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Virrat – korjaus ehkäisee vakavammat kattovauriot, kun työt hoitaa laatuvarmasti ammattitiimimme. Läpiviennit sisältävät rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Virroilla, meiltä saat paikalle pätevät tekijät ja ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot ja läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Virroilla – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt