Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Vöyri

Katon korjaus Vöyri, paikkaus varmistaa katollesi ensiluokkaiset oltavat, kun laitat asialle ammattilaisemme. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa toteutetut kunnostukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Katepinnan arkisiin haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Ajan saatossa tiili halkeilee, huopa haurastuu ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vöyrillä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- tai ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatutuottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toiminta-alueeseemme sisältyy Vöyrin ohella muukin Pohjanmaa, kuten Pedersören kunta, Uusikaarlepyy, Mustasaari, Vaasa ja Laihia. Tarjoamme katollesi laatupalvelun loistavin, kestävin tuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Vöyrillä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Vöyrillä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Vöyrillä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyötarpeessa Vöyrin alueella!

Huopakaton korjaus Vöyri – palvelemme kattoasi ammattitaidolla

Huopakaton korjaus Vöyri, kokeneet osaajamme palauttavat katollesi parhaan teknisen toimivuuden. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvahingot. Ehkä myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vahingoitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton haasteisiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotekerros hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kattoa, halkeilua tapahtuu helpommin. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, vekit, rypyt, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman vuoksi.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vöyrillä, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen ja optimaalisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Suoritamme Vöyrillä myös huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Vöyri, kunnostukset kohentavat peltien tiiveyttä

Peltikaton korjaus Vöyri – toimimme vahvalla ammattitaidolla kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Vöyrillä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Vöyrillä. Kauttamme saat niin ikään sujuvasti peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Vöyri, laatuvarmat kunnostukset alusta loppuun

Tiilikaton korjaus Vöyri – varmaotteiset osaajamme hoitavat kuntoon niin pienet kuin suuretkin vauriot. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen ympäristön rasituksissa, kun tiiliä rapauttavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vöyrillä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä kunnostukseen riittävät yleensä paikalliset täsmätoimet, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vöyrillä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kate saadaan jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vöyri – meiltä saat kattotöihin kokeneet tekijät

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vöyri, tuntuvia parannuksia kattosi parhaaksi pätevien tekijöidemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienetkin vuodot saattavat yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat taidolla kaikki aluskatteen korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vöyrillä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöitä tehtäessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi toteutamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vöyrillä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vöyri – korjaus tukee rakennuksen kokonaisvaltaista terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vöyri – korjaus parantaa koko katon toimintavarmuutta, kun työt jätetään kokeneiden osaajiemme käsiin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vöyrillä, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kolhuja kärsineet suojapellit sekä vanhuuttaan falskaavat tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vöyrillä, ja toteutamme tasokkaasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä pitää turvassa rakenteet – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt