Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ylivieska

Katon korjaus Ylivieska, kattosi saa käsissämme parhaan palvelun ja laadukkaan, pitävän korjausjäljen. Katolla kuin katolla korjaustarve tulee vastaan jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan estää vakavammat vauriot, kun yksittäiset epäkohdat eivät ehdi äityä mittavan kokoluokan remonteiksi. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat ensiluokkaiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylivieskassa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihakatokseen sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavan työvoiman sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme korjaukset ammattiottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Alavieska, Kalajoki, Nivala, Oulainen ja Sievi. Tilaa siis katollesi taitava kunnostus helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ylivieskassa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ylivieskassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ylivieskassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyötarpeessa Ylivieskan alueella!

Huopakaton korjaus Ylivieska – kunnostamme kattovauriot pienistä suuriin

Huopakaton korjaus Ylivieska, palkintona on parempi toimintavarmuus, kun jätät työn kokeneiden tekijöidemme käsiin. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat tyypillisesti muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, kupruja, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Ylivieskassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet palahuopakaton bitumipaanut, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Toteutamme Ylivieskassa huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Ylivieska, pitävän ja pitkäikäisen korjaustyön saat meiltä

Peltikaton korjaus Ylivieska – ammattilaisemme hoitavat kaikki kunnostukset tyylillä ja taidolla maaliin. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Tai sitten kattoon ovat päässeet iskemään äkilliset myrskyvauriot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ylivieskassa aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Tavallisimmin järkevimmäksi ratkaisuksi osoittautuu nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylivieskassa. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ylivieska, palauttamassa tiiveyden ja toimivuuden katolle

Tiilikaton korjaus Ylivieska – katollesi räätälöidyn ammattipalvelun saat pätevien osaajiemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylivieskassa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, niin ettei katto pääse tarpeettomasti ränsistymään remonttikuntoon. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylivieskassa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta hapertunut kate saa taas toimivan suojan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylivieska – laadukas kunnostus suojaa rakenteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylivieska, varmaotteiset tekijämme hoitavat kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa tarkoittaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten home-, kosteus- ja lahohaittoja sekä vaarallisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Meiltä saat kaikki aluskatteen kunnostukset taidolla ja tyylillä toteutettuina – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ylivieskassa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävät limitykset ja tiivistykset sekä muut yksityiskohdat kuntoon. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten hoidamme myös parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ylivieskassa sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja ilmanvaihtoputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylivieska – korjaus hoituu täyden palvelun kattoammattilaisiltamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylivieska – korjaus tukee koko talon täyttä hyvinvointia, kun laitat asialle taitavan ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylivieskassa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Toimitamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja vanhuuttaan hapertuneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ylivieskassa, ja suoritamme sujuvasti muutkin korjaukset kattosi ylläpidon tueksi. Varmista siis katolle paras toimivuus sekä pitkä ja laadukas elinkaari – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt