Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ypäjä

Katon korjaus Ypäjä – pätevien osaajiemme toteuttamat paikkaukset takaavat parhaan käyttövarmuuden. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata astetta kattavampia toimia, kuten talven lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä paahtava auringon uv-säteily. Vuosien varrella tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa.

Suoritamme ensiluokkaiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla ja tarkkuudella kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Kanta-Häme; Humppila, Forssa, Jokioinen, Tammela ja Loppi. Palkintona on tiivis ja toimiva katto sekä terveet, kuivat rakenteet – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ypäjällä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ypäjällä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ypäjällä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyötarpeessa Ypäjän alueella!

Huopakaton korjaus Ypäjä, meiltä saat tiivistykset täsmätyönä

Huopakaton korjaus Ypäjä – katollesi räätälöidyn ammattipalvelun saat pätevien osaajiemme toimesta. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate päätyy vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisia ominaisuuksia ja kasvattaa halkeilun riskiä. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, vekit, repeämät, rypyt, kuprut, kulumat ja painumat. Kermien väliin päässyt kosteus saattaa myös näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta. Vielä eräs mahdollinen vaaratekijä ovat huopakaton myrskyvahingot, jotka saattavat aiheuttaa tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa siistin ja pitävän työnjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Ypäjällä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, toimestamme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Ypäjä, pidentämässä nykykaton käyttökaarta

Peltikaton korjaus Ypäjä – paikkaamme kokemuksella ja tietotaidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet. Peltikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkisemmat ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa reikiinnyttävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ypäjällä aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Myös pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme aina huolella, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on siisti sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme saat kätevästi myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Ypäjällä, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ypäjä – paikkauksilla kunnostetaan sammaleen syömät tiilet

Tiilikaton korjaus Ypäjä, tunnollinen ja tyylipuhdas kunnostus hoituu kokeneiden korjaajiemme käsissä. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattotiilen, harjatiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjällä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta vaipumaan vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kate saa jälleen pidettyä puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjä, varmaotteisilta tekijöiltämme homma hoituu

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjä – kattosi saa toimestamme yksilöllisen palvelun ja taitavat ammattitekijät. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat useimmiten sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan rikkoen samalla aluskatteen. Johtuivatpa vauriot sitten mistä tahansa, meiltä saat laatuvarmat korjaustyöt – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin yksityiskohtia myöten. Olennainen seikka yläpohjan kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjällä luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjä – korjaus antaa katolle paremman toimintavarmuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjä – korjaus pitää kattosi parhaassa iskussa, kun työt tehdään ensiluokkaisen ammattipalvelumme kautta. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy huomattava vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Ypäjällä, meiltä saat katolle kokeneet tekijät täydellä tuotetuntemuksella. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset sekä loppuunsa kuluneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjällä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt