Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti, kattotyöt Kirkkonummi – Viimeinen vaihtoehto katon kunnostamiseen on katon uusiminen

Omakotitalon, autotallin, paritalon tai kesämökin katto voi tarvita mitä erilaisimpia korjauksia. Myrsky saattaa irrottaa kattopellit tai kattotikkaat katosta. Kesäaurinko saattaa kuivattaa huopavuotaa niin, että se kovettuu ja halkeaa. Pakkanen saattaa rikkoa kattotiiliä, tai ehkä kattojää estää sulamisvesien poistumisen katolta saaden aikaan saumavuodon. Aina kuin huopakattoa, tiilikattoa tai esimerkiksi peltikattoa tulee jollain tavalla korjata, ota yhteyttä ammattilaisiimme. Paikkaamme ja tiivistämme katon. Samalla voimme toteuttaa myös jonkin kattohuollon tai uusia kattoikkunat, kattovalokuvut tai kattoluukut Kirkkonummella.

Vasta viimeinen vaihtoehto katon kunnostamiseen on kattoremontti. Tarjoamme vesikaton remonttia vasta sitten, kun kattoa ei enää sen iän tai sen pitkälle edenneiden vaurioiden takia kannata korjata. Kattoremontti pyyhkii kaikki kattoon liittyvät huolet pois näköpiiristä, sillä uusi vesikate on tiivis ja rasituksensietokykyinen. Katto ei vuoda minkään sauman tai läpiviennin kohdalta. Myös kattovarusteet ovat hyvässä kunnossa, olemmehan asentaneet katolle vain huippulaatuisia kattotikkaita, kattosiltoja, lumiesteitä ja muita kattoturvatuotteita. Sadevesijärjestelmäkin on varmasti oikein mitoitettu ja asennettu. Sillä voi olla jopa 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuu, sillä käytämme tasokkaita kattotuotteita.

Savupiippusikin on aikaa ja säitä kestävässä kunnossa, sillä ulkokaton uusimisen yhteydessä piippu voidaan pellittää ja suojata tuliterällä piipunhatulla. Samalla voimme tehdä muitakin peltisepäntöitä Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa tai Inkoossa.

Huolehdimme siitäkin, että katto tuulettuu tehokkaasti. Kattorakenteiden kunto ei ole yksin vesikaton tiiviyden varassa. Jos välikatto tuulettuu kehnosti, voi kondenssivesi kastella, lahottaa ja homehduttaa katon alapuoliset osat. Tarvittaessa yhdistämme kattosaneeraukseen katon tuuletuksen parantamisen, ja käytännössähän tämä voi tarkoittaa vaikka alipainetuulettimen asentamista uuden katon harjalle.

Kondensoitumista ehkäistään myös esimerkiksi riittävällä määrällä eristeitä, joten katon vaihtoon saattaa sisältyä myös katon ja yläpohjan lisäeristys. Jotta linnut ja muut pieneläimet eivät kävisi sotkemassa eristeitä, voimme asentaa verkotukset räystäiden tuuletusaukkoihin.

Teemme sanalla sanoen kaiken, mitä kattoremontti edellyttää. Voit hakea avaimet käteen -urakallemme rahoitusta finanssialalla toimivalta yhteistyökumppaniltamme, ja Verohallinto vastaanottaa kotitalousvähennystä koskevan hakemuksesi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Katon uusiminen Kirkkonummella ei tarkoita pelkkää uuden vesikaton asennusta

Katon uusimiseen liittyy monia työvaiheita. Vaikka jokainen kattoremontti Kirkkonummella on erilainen, voidaan sen sisältö tiivistää tällaiseen karkeaan muotoon: ensin vanha katto puretaan, ja sitten on aika korjata kattorakenteet. Seuraavaksi asennamme uuden aluskatteen, uuden vesikatteen ja uudet läpiviennit. Katon uusimisen viimeisiä vaiheita ovat kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän asentaminen, loppusiivous ja tarkastuskierros.

Me teemme kaikki työvaiheet asiakkaan puolesta, joten sinun ei tarvitse kuin ottaa yhteyttä, kertoa uutta kattoa koskevista toiveistasi ja sopia kanssamme kattosaneerauksen yksityiskohdista, kuten aloitusajankohdasta (mikä voi olla myös talvella).

Voimme auttaa sinua tekemään valintoja. Voit jutella kanssamme esimerkiksi siitä, uusitaanko huopakatto, vai asennetaanko huopakaton tilalle vaikka peltikatto.

Huopakaton asentaminen on ainut käytettävissä oleva vaihtoehto, jos omakotitalossa tai vaikkapa paritalossa on tasakatto. Joissain tapauksissa kattoa voidaan muokata kaltevammaksi, ja silloin valinnanvaraa tulee heti lisää. Kalteva katto on helppohoitoisempikin.

Palahuopakaton asennuttaminen kiinnostaa monia, eikä ihme. Juttele kanssamme lisää bitumipaanukaton hyvistä puolista, tai tilaa palahuopakaton uusiminen.

Kaikki erilaiset huopakatot ovat todella tiiviitä, ja niiden vähäeleinen tyylikkyys miellyttää silmää. Huopakaton hyviin puoliin kuuluu myös ääneneristyskyky.

Tiilikatto on suorastaan mahtipontinen katto. Tiilikaton uusiminen on edessä kenties vasta sitten, kun aikaa on kulunut seitsemän vuosikymmenen verran – niin pitkäikäisiä tiilikatot voivat olla! Voimme asentaa taloosi myös savitiilikaton, mikä on toki kalliimpi, mutta jopa noin 30 vuotta pidempään kestävä katto. Jos rakennuksessa ei ole ennen ollut tiilikattoa, voidaan kattorakenteita joutua vahvistamaan, ennen kuin tiilikaton asentaminen on mahdollista.

Tiilikaton arvokkuutta uhkuvaa ulkonäköä voidaan tavoitella tiilikuvioisella peltikatolla, missä yhdistyvät upealla tavalla pelti- ja tiilikaton hyvät puolet. Peltikaton asentaminen on varma valinta, kun etsit helppohoitoista ja kustannustehokasta kattoa omakotitaloosi, paritaloosi, autotalliisi tai vaikkapa kesämökkiisi. Sinun ei tarvitse raataa katon parissa, ja silti peltikaton uusiminen voi koittaa vasta 50 vuoden päästä.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Kirkkonummi – Kattosaneerauksen ei soisi maksavan hunajaa

Et tietenkään halua maksaa kattoremontistasi hunajaa. Voit vaikuttaa siihen, mitä tiilikattoremontti, peltikattoremontti, palahuopakattoremontti tai tiilikattoremontti maksaa, monin eri tavoin.

Yksi tapa saada kattoremontti Kirkkonummelle järkevällä hinnalla on ottaa yhteyttä ja teettää katon vaihto meillä. Meidän hintamme ovat aina perin kukkaroystävällisiä (silloinkin, kun katon uusimisen yhteydessä teetetään jotain ekstraa, kuten katon korotus tai tasakaton vaihto kaltevaksi katoksi).

Toinen tapa pitää kattoremontin hinta edullisella tasolla on seurata katon kuntoa koko sen käyttöiän ajan. Kevät- ja syystarkastusten avulla vesi- tai aluskatteen kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin päästään puuttumaan jo aikaisessa vaiheessa. Näin voidaan välttää kattovuodot, tai ainakin katon vesivahingot lieveilmiöineen.

Kattotarkastuksen saa ilmaiseksi aina, kun teettää meillä jonkin kattotyön Kirkkonummella – olipa se sitten rikkinäisen tiilen vaihto tai vaikka sadevesikourujen syyspuhdistus. Kattotarkastajamme kertoo myös siitä, kun alkaa olla aika tilata kattoremontti.

Huopakattoremontit, palahuopakattoremontit, peltikattoremontit ja tiilikattoremontit kannattaa teettää, ennen kuin katon kunto heikkenee dramaattisesti. Jos katto uusitaan se ollessa vielä vedenpitävä, onnistuu katon uusiminen mahdollisimman edullisesti. Mitä enemmän pilalle menneitä rakenteita meidän pitää korjata tai uusia, sitä enemmän kattourakalle tulee hintaa. Kannattaa siis olla valppaana – tai antaa meidän hoitaa katon kunnon tarkkaileminen puolestasi.

Huopakattoremontit, palahuopakattoremontit ja peltikattoremontit edustavat hintahaitarin edullisinta päätä. Tiilikattoremontti voi maksaa jonkin verran enemmän (ainakin, jos katolle asennetaan tyyriitä savitiiliä), mutta tiilikatto kestää pidempään kuin bitumi- tai peltikatto. Tiilikattoa arvokkaampi katto voi olla alumiinikatto, mikä voi kestää vaikka parisataa vuotta. Kallein katto asentaa tai uusia on kuparikatto. Se voikin kestää jo useita satoja vuosia.

Huopakatto tai palahuopakatto ihastuttaa helppohoitoisuudellaan

Huopakatto on hyvä vaihtoehto melkein mihin tahansa rakennukseen Kirkkonummella. Huopakatto voi tarkoittaa tiivissaumakattoa. Tiivissaumakatto on se ”tavallinen” huopakatto, mikä sopii myös tasakattoiseen omakotitaloon.

Kolmiorimahuopakatto on vaihtoehto numero kaksi. Kolmiorimahuopakatto on perinteikäs katto, joten se on omiaan vanhoihin rakennuksiin. Totta kai kolmiorimahuopakatto näyttää upealta myös monissa uusissa ja moderneissa rakennuksissa.

Palahuopakatto on se kolmas vaihtoehto. Palahuopakattoa kutsutaan myös laattakatoksi ja paanukatoksi, toisinaan myös lappukatoksi. Palahuopakatto ei ole aivan yhtä pitkäikäinen kuin tavallinen huopakatto, mutta se on todella kiehtova vaihtoehto. Ei ihme, että monet suomalaiset (myös me) ovat kovin kiintyneitä bitumipaanukattoihin.

Huopakaton suosiota voidaan selittää sen helppohoitoisuudella. Useimmiten riittää, että bitumikatto ilmapuhalletaan puhtaaksi kaksi kertaa vuodessa. Samalla kuuluu tehdä sen kuntotarkastus. Jos olet tilannut huopakaton puhdistuksen Kirkkonummelle meiltä, saat katon kuntotarkastuksen kaupantekijäisiksi.

Bitumikatto puhuttelee kuluttajia myös tiiviydellään. Huopakatto kestää mainiosti erilaisia rasituksia – tästä voidaan kiittää sitä suojaavaa pinnoitetta –, joten sade- ja sulamisvedet pysyvät sen ulkopuolella.

Satunnaiset huopakaton reikien paikkaukset tai esimerkiksi saumojen tiivistykset kannattaa tilata meiltä. Meidän ammattilaisemme ovat varsin perehtyneitä huopakattoihin ja niiden erityistarpeisiin, joten tulet saamaan parasta palvelua niin huopakaton paikkaamisen kuin aikanaan tehtävän huopakattoremontinkin tiimoilta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt