Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hollola – tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Saisiko olla maanmainiota vesikourujen puhdistuspalvelua Hollolan alueella? Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Me Plus Kattopalvelussa teemme vesikourujen puhdistustyöt Hollolassa vuosien kokemuksella, joten hoidamme hommat rutiinilla omassakin kohteessasi. Palvelemme myös Hollolan lähiseudulla, kuten Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Kärkölässä ja Orimattilassa.

Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin, olipa puhdistettavaa sitten kaksi tai kaksisataa metriä. Edes korkean kohteen, kuten useampikerroksisen omakotitalon tai kerrostalon vesikourujen puhdistus ei tuota meille ongelmia.

Teräksiset, alumiiniset tai muoviset, pinnoitetut tai pinnoittamattomat, pyöreät tai kantikkaat, sisäpuolisilla tai ulkopuolisilla kiinnikkeillä varustetut… olivatpa kourut sitten millaiset tahansa, lupaamme A-luokan puhdistustuloksen!

Muista, että vesikourujen puhdistus kannattaa tilata hyvissä ajoin. Risut, lehdet ja koivunnorkot on paras poistaa kouruista säntillisesti joka syksy ja kevät.

Ränneissä muhivat roskat saavat sadevesijärjestelmän nimittäin ruostumaan ja tukkeutumaan helposti. Tukoksista voi aiheutua haittaa myös katolle, julkisivulle ja jopa talon perustuksille. Talven tullen roskat myös jäätyvät herkästi, ja jää puolestaan on kourujen kiinnikkeille erittäin raskas taakka.

Kun vesikourujen puhdistusaika on käsillä, tiedät siis mitä tehdä. Sähköisellä lomakkeella jätät tarjouspyynnön meille nopeasti vaikkapa tv:n mainoskatkon aikana. Yksityishenkilönä voit hakea työstämme jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hollolassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hollolassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hollolan alueella!

Mitä rännien puhdistus Hollolassa maksaa?

Rännien puhdistuksen hinta voi olla kynnyskysymys niille hollolalaisille, jotka kokevat pystyvänsä tekemään työt yhtä hyvin itsekin. Mitä rännien puhdistus siis maksaa?

Tarkkaa hintaa emme valitettavasti vielä tässä vaiheessa pysty sanomaan. Me Plus Kattopalvelussa laskemme hinnat aina tapauskohtaisesti, sillä työn määrä ja kesto sekä siihen tarvittava työvoima, kalusto ja välineetkin vaihtelevat toimeksiannosta toiseen. Kiinteässä hintalapussa ei olisi mitään järkeä.

Sitä paitsi vesikourujen puhdistus tehdään yleensä osana katon kausihuoltoa. Isomman rupeaman yhteydessä työ tulee aina edullisemmaksi kuin erikseen tilattuna.

Hintakysymykset ratkeavat kuitenkin helposti ja nopeasti, kun otat meihin yhteyttä ja pyydät tarjouksen. Kun saamme kohteesta ja toimeksiannon luonteesta tarvittavat pohjatiedot, lupaamme laskea rännien puhdistukselle mitä parhaan hinnan – sellaisen, joka saa naapurinkin kateudesta vihreäksi.

Kannattaa myös pitää mielessä, että pitkässä juoksussa vesikourujen ammattimainen puhdistus maksaa itsensä varmemmin takaisin kuin itse tehtyyn työhön käytetty vapaa-aika ja hartiavoimat. Esimerkiksi kourujen ruoppaaminen maasta käsin pitkävartisella harjalla tai kolalla ei ole likimainkaan niin hyödyllistä.

Hollolalainen, ethän siis suotta tuhlaa arvokkaita vapaahetkiäsi vesikourujen puhdistukseen? Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous jo tänään!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulee usein kalliimmaksi kuin vesikourujen puhdistus

Vesikourujen puhdistus on kannattava investointi, sillä tukokset ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tulevat usein huomattavasti kalliimmaksi. Tukokset aiheuttavat nimittäin nopeasti paljon haittaa.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, vedet eivät enää löydä tietään katolta alas fiksuja reittejä pitkin. Sen sijaan ne valuvat räystään ja julkisivun laudoitusten kautta aivan sokkelin juureen. Näin ollen puurakenteet alkavat kärsiä homeesta ja lahovaurioista, rappaus alkaa rapista, eivätkä talon perustuksetkaan nauti ylimääräisestä kosteusrasitteesta.

Edellä mainituista syistä kannattaa pitää tiukasti kiinni vesikourujen puhdistusrutiineista. Älä jätä yhtäkään puhdistuskertaa väliin!

Mikäli tukos kuitenkin pääsee muodostumaan, käänny silloinkin reippaasti puoleemme. Me Plus Kattopalvelussa taidamme myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauksen salat.

Vuodenajasta riippuen tukos voi olla joko bioroskaa, jäätä tai molempia, mutta meillä ei mene sormi suuhun. Esimerkiksi jäätukokset avaamme kätevästi kuuman vesihöyryn avulla.

Miten voisimme siis olla avuksi? Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kaikki kattityöt vesikourujen ja katon puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen Hollolan alueella.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt