Vesikourujen puhdistus Mikkeli – miksi uhraisit rännien puhdistukseen minuuttiakaan vapaa-aikaasi?

Mikkeliläinen, olisiko jo korkea aika jättää vesikourujen puhdistus itse sikseen? Rännien puhdistus itse pitkävartisella harjalla tai kourukolalla on tuskallisen hidasta ja niskat jumittavaa puuhaa, ja todennäköisesti kourujen pohjalle jää (hyvästä yrityksestä huolimatta) lehtiä ja levää. Itse tekemästäsi työstä et saa myöskään kotitalousvähennystä.

Jos haluat päästä rännien puhdistuksessa jatkossa helpommalla ja hyödyntää myös kotitalousvähennyksestä olevan rahanarvoisen edun, kannattaa tilata työ meiltä Plus Kattopalvelusta. Me teemme rännien puhdistuksen ja muut kattotyöt Mikkelissä pitkällä kokemuksella ja priimalla laadulla!

Toimenpiteen yhteydessä vilkaisemme samalla sadevesijärjestelmää ja kattoa täysin veloituksetta siltä varalta, että muillekin huolto- tai korjaustöille on tarvetta. Ränneissä majailevat bioroskat keräävät alleen helposti esimerkiksi ruostetta. Halutessasi saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen ruostevaurioiden korjauksesta tai muista suosittelemistamme kattotöistä.

Muista, että roskien poisto ränneistä kannattaa tehdä samaan aikaan katon puhdistuksen kanssa. Siten rännien puhdistuksesta on huomattavasti pitkäkestoisempaa iloa.

Kun syksy tai kevät tekee tuloaan ja rännien ja katon puhdistus on jälleen ajankohtaista, ota siis yhteyttä. Meiltä Plus Kattopalvelusta saat kymppi plussan arvoista palvelua kaikille katto- ja kourumateriaaleille!

Ketterä tiimimme on käytettävissäsi Mikkelin lisäksi Mikkelin lähiseudulla, esimerkiksi Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla ja Pieksämäellä. Ota yhteyttä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Rännien puhdistus Mikkelissä on syytä tehdä säntillisesti joka syksy ja kevät

Rännien puhdistus Mikkelissä on syytä tehdä säntillisesti puolivuosittain. Kokemuksemme mukaan syksy ja kevät ovat siihen otollisimmat ajankohdat, sillä siten sadevesijärjestelmä on valmis vastaanottamaan niin kesän rankkasateet, syksyn myrskyt, talven jäät ja lumet kuin kevään sulamisvedetkin.

Kun rännien puhdistus tehdään säännöllisesti, säästät ison tukun tuohta muissa huolto- ja korjaustöissä. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostevaurioiden korjaukselle, vuotavien rännien paikkaukselle, kaadon säätämiselle ja irronneen vesikourun korjaukselle ei luultavasti ole tarvetta niin usein.

Myöskään otsalautojen maalaukseen ja vaihtoon sekä julkisivun homepesuun ja maalaukseen ei todennäköisesti tarvitse käyttää niin paljon rahaa. Jos sadevesijärjestelmän puhtaanapitotyöt sen sijaan laiminlyödään, voi syöksyputkiin muodostua tukoksia, jotka puolestaan ohjaavat vedet otsalaudoille, räystään aluslaudoille ja julkisivulle – aiheuttaen hometta ja lahoa.

Mikkeliläinen, ethän siis unohda sadevesijärjestelmän puhdistusta? Tilaa vesikourujen puhdistus meiltä Plus Kattopalvelusta tunnollisesti joka syksy ja kevät, niin sekä talosi että pankkitilisi kiittävät.

Rännien puhdistus itsessään ei ole iso investointi. Jos työ tehdään kuitenkin isomman urakan yhteydessä, muista myös mahdollisuus hakea kauttamme rahoitusta ja maksaa lasku osissa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus pajunoksalla – vai sittenkin ammattitason työkaluilla?

Jos laitat Googleen hakusanat ”tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus”, löydät varmasti läjäpäin tee-se-itse-ohjeita. Toiset liputtavat notkean pajunoksan puolesta ja osa taas suosii järeämpiä keinoja, kuten kirveellä hakkaamista tai sadevesijärjestelmän potkimista.

Mutta mitä jos tekisit fiksummin kuin keskustelupalstojen niksinikkarit ja antaisit tämänkin työn meidän Plus Kattopalvelun ammattilaisten tehtäväksi? Takaamme, että pitkän kokemuksen ja ammattitason työkalujen ansiosta työ hoituu meiltä huomattavasti helpommin – eikä sadevesijärjestelmä kärsi operaation yhteydessä sotavammoja.

Mieti rauhassa, mutta älä aprikoi liian pitkään. Varsinkin tasakatolla sadevesijärjestelmän tukkeutuminen voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia vain silmänräpäykseltä tuntuvassa ajassa. Jokainen tunti lisää vaurioiden todennäköisyyttä.

Kun et halua tuhlata vapaa-aikaasi vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneiden syöksyputkien avaukseen tai muihin kattotöihin, tavoitat asiantuntijamme kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä.