Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Pälkäne – puhdasta sen olla pitää!

Pälkäne on pieni kunta Tampereen kupeessa, mutta vesikourujen puhdistuspalveluita tarvitaan silti. Roskat on syytä poistaa ränneistä joka kevät ja syksy, olipa kyseessä sitten omakotitalo, paritalo, rivitalo, kerrostalo, koulu tai vaikkapa hevostalli.

Roskien poisto ränneistä kannattaa, sillä siten säästät suuria summia muissa sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustöissä. Roskat varastoivat sekaansa kosteutta, joka puolestaan saa sadevesijärjestelmän ruostumaan jopa ärsyttävän herkästi.

Säästät myös sulanapitokaapeleiden asennuksessa. Kostea biomassa jäätyy miinuskeleillä silmän räpäyksessä, mutta puhtaat kourut pysyvät kuivana, eikä jäätäkään silloin todennäköisesti kerry riesaksi asti.

Tukokset ja niiden aiheuttamat haitatkin pysyvät loitolla. Pälkäneellä, Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalalla, Padasjoella, Valkeakoskella ja jopa Tampereella moni on joutunut sijoittamaan sadevesijärjestelmän tukosten takia esimerkiksi uusiin otsalautoihin tai julkisivun homepesuun ja maalaukseen aiemmin kuin oli odotettavissa. Tukoksilla on ikävä taipumus ohjata vedet katolta aivan vääriin paikkoihin.

Älä kuitenkaan käsitä väärin – itse ei rännien puhdistustöitä Pälkäneellä tarvitse tehdä. Me Plus Kattopalvelussa hoidamme homman ammattitaitoisesti puolestasi!

Samalla voimme tehdä mainion tarjouksen muistakin sadevesijärjestelmälle tai katolle suosittelemistamme toimenpiteistä, jos haukankatseemme havaitsee pienintäkään moitteen sijaa. Riveistämme löytyvät ammattilaiset kaikkiin mahdollisiin kattotöihin.

Ota yhteyttä, niin pistämme pian hihat heilumaan!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pälkäneellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pälkäneellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pälkäneen alueella!

Mitä rännien puhdistus Pälkäneellä maksaa? Entä saanko kotitalousvähennystä?

Jos et vielä rohjennut pyytää meiltä tarjousta rännien puhdistuksesta Pälkäneellä, mietitkö hintaa? Todennäköisesti, sillä sitä meiltä kysytään usein.

Harmiksemme emme kuitenkaan vielä pysty sanomaan tarkkaa summaa. Ainoastaan sen, että rännien puhdistus on erittäin kannattava investointi, joka maksaa itsensä takuulla takaisin.

Laskemme hinnat nimittäin toimeksiantokohtaisesti. Rännien puhdistukseen tarvitaan eri määrä työaikaa ja työntekijöitä sekä materiaaleja ja kalustoa kohteesta riippuen. Siksi olisi melko epäedullista, jos hinnoittelisimme työsuorituksen kiinteästi.

Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme kuitenkin tekemään työt erittäin kustannustehokkaasti. Työt hoituvat joutuisasti jopa monikerroksisessa kohteessa.

Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Rännien puhdistuskin kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, ja vähennystä voit saada niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollakin tehdystä työstä.

Älä siis enää epäröi pyytää meiltä tarjousta rännien puhdistuksesta Pälkäneellä! Kun saamme hieman pohjatietoja kohteestasi, voimme laskea työlle mitä parhaan hinnan.

Kannattaa pyytää meiltä tarjous katon kausihuollosta. Kyseinen huoltokokonaisuus sisältää myös rännien puhdistuksen, mutta osana isomaa savottaa askare hoituu huomattavan kätevästi. Kausihuollon yhteydessä puhdistamme myös katon, jolloin rännien puhdistuksesta on pitkäkestoisempaa iloa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ilman väkivaltaa – näin sen teemme!

Jos rännien puhdistus unohtuu ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen, ei hätä ole tämän näköinen. Myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus kuuluu toimenkuvaamme.

Pitkän uran varrella meille onkin kertynyt monta ässää hihaan tukoksia varten. Pystymme avaamaan visaisetkin tukokset ilman, että sadevesijärjestelmän kärsii vaurioita.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt