Vesikourujen puhdistus Pyhtää – roskille ei pidä antaa periksi yhtään!

Vesikourujen puhdistuksesta Pyhtäällä täytyy tietää oikeastaan vain yksi asia: roskille ei pidä antaa periksi yhtään! Jos puhdistusrutiineista laistaa vähääkään, on koko sadevesijärjestelmä pian ruosteessa ja tukossa.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, joutuvat myös räystäs ja julkisivu ahdinkoon. Kun vesi ei enää pääse juoksemaan kouruja pitkin syöksyputkiin ja niiden kautta maahan, lähtevät putoukset luikertelemaan pitkin poikin talon ulkoverhousta. Puurakenteet homehtuvat ja lahoavat ja kiviseinä levittyy ja rapautuu.

Kun vesi päätyy lopulta maahan asti, on sokkelin vuoro kärsiä. Talon perustuksia ei ole suunniteltu siihen, että niiden kupeessa lainehtii puoli Suomenlahtea.

Tasakatolla vedet voivat jäädä jumiin myös katolle. Muillakin kattomuodoilla niin voi käydä, jos olosuhteet ovat sopivat. On melkein sanomattakin selvää, että kattovuotojen riski pomppaa tuolloin taivaisiin kuin huvipuistolaite.

Edellä mainituista syistä kannattaa muistaa tilata vesikourujen puhdistus Pyhtäällä meiltä Plus Kattopalvelusta kahdesti vuodessa. Yleensä teemme askareen osana katon syys- tai keväthuoltoa.

Tartu härkää sarvista vaikkapa saman tien ja laita tarjouspyyntö tulille. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi! Yksityishenkilönä voit hakea tarjoukseemme sisältyvästä työstä jälkikäteen kotitalousvähennystä.

Palvelemme myös Pyhtään lähiseudulla Loviisasta Kotkaan, Kouvolasta Porvooseen ja aina Haminaan asti, ota yhteyttä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Pyhtäällä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Pyhtäällä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Pyhtään alueella!

Teemme rännien puhdistustyöt Pyhtäällä käsityönä

Me Plus Kattopalvelussa tarjoamme mitä parhainta rännien puhdistuspalvelua Pyhtään seudulla. Varmistamme työnlaadun poistamalla roskat ränneistä käsityönä – ei siis esimerkiksi maasta käsin pitkävartisella harjalla, kolalla tai imurilla.

Aluksi nousemme räystäälle joko katon kautta tai tarpeen vaatiessa henkilönostimella tai nostokorilla. Sitten yksinkertaisesti keräämme roskat pussiin.

Taktiikassa on kolme etua:

  1. Pystymme varmistamaan, ettei kourujen pohjalle jää liiskaantuneita lehtiä tai vaikkapa levää.
  2. Samalla pystymme tarkastamaan sadevesijärjestelmän. Lähietäisyydeltä esimerkiksi ruostevauriot, kaadon väärä kulma sekä homeiset ja lahot otsalaudat on helppo bongata. (Tästä palvelusta emme muuten veloita mitään!)
  3. Pihamaa ei sotkeennu räystäältä tippuvaan bioroskaan.

Lopuksi voimme vielä huuhtaista viimeisetkin murenet kouruista veden kanssa. Voilá – rännit vetävät taas uuden veroisesti!

Operaation päätteeksi tuomme tietenkin tietoosi sadevesijärjestelmässä tai katolla mahdollisesti havaitsemamme epäkohdat. Samalla voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen niiden vaatimista huolto- tai korjaustoimenpiteistä.

Huomio! Roskien poiston ohella voimme puhdistaa vesikourujen ulkopinnat tarvittaessa. Toimenpide voi kirkastaa vanhankin sadevesijärjestelmän ilmeen kertaheitolla, minkä jälkeen se istuu räystäälle jälleen kauniin huomaamattomasti.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sadevesijärjestelmää naarmuttamatta

Meillä Plus Kattopalvelussa kaikki kattotyöt tehdään laadusta tinkimättä. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tee sääntöön poikkeusta.

Periaatteemme on, että tukokset avataan täydellisesti sadevesijärjestelmää vioittamatta. Amatöörit saavat usein aikaan muun muassa naarmuja ja lommoja. Sekään ei ole ennenkuulumatonta, että syöksyputki repsahtaa kokonaan irti julkisivusta.

Sotavammat ovat yleisiä etenkin jäätukosten jäljiltä. Niitä varten meillä Plus Kattopalvelussa on kuitenkin höyrystin.

Höyrystin on laite, joka muodostaa kuumaa vesihöyryä puhtaasta vedestä. Höyry avaa umpeen jäätyneet syöksyputket tehokkaasti, mutta ei aiheuta sadevesijärjestelmälle haittaa. Menetelmä on myös luontoystävällinen, ja lisäksi vesihöyry puhdistaa tielleen osuvat pinnat.

Ethän siis epäröi kääntyä puoleemme, kun kaipaat osaavaa ja kohtuullisesti hinnoiteltua ammattiapua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen tai mihin tahansa muuhun kattotyöhön Pyhtäällä!