Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Salo – saisiko olla roskattomat ja raidattomat rännit?

Etsitkö Salossa toimivaa yritystä, joka tekisi vesikourujen puhdistustyöt puolestasi kuin vettä vain? Etsintäsi on päättynyt, sillä me Plus Kattopalvelussa poistamme roskat ränneistä tottunein ottein kaikissa salolaisissa kohteissa omakotitaloista rivitaloihin, autotalleihin, kouluihin ja kerrostaloihin.

Valttejamme ovat salamannopea toiminta ja huippuluokan puhdistustulos. Jäljiltämme tiedät, että sadevesijärjestelmä vetää ja voi hyvin. Esimerkiksi ruoste ja tukokset pysyvät tehokkaasti loitolla.

Tarpeen mukaan voimme pesaista vesikourut myös ulkopuolelta. Siinä missä roskien poisto ränneistä on suositeltavaa joka syksy ja kevät ilman poikkeuksia, vesikourujen puhdistus ulkopuolelta tehdään tarveperusteisesti – usein esteettisistä syistä.

Kaupan päälle arvioimme sadevesijärjestelmän yleiskunnon. Katsaus voi antaa runsaasti rahanarvoista tietoa.

Huomaa, että tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Esimerkiksi itse tehty työ ei kelpaa kotitalousvähennykseen.

Vesikourujen puhdistus itse ei ole muutenkaan järin fiksusti käytettyä vapaa-aikaa. Puhdistustulos on yleensä kaikkea muuta kuin hyvä, hartiat menevät jumiin ja pahimmassa tapauksessa telot vielä itsesi.

Tilaa siis vesikourujen puhdistus Salossa suosiolla meiltä Plus Kattopalvelusta! Palvelemme osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin myös Salon lähiseudulla Lohjasta Paimioon, Raaseporista Sauvoon ja Somerolle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä!

Salolainen, meiltä saat rännien puhdistukseen mitä hyödyllisimmän kaupanpäällisen!

Tärkeä osa rännienpuhdistuspalveluamme Salossa on sadevesijärjestelmän yleistarkastus. Tästä palvelusta emme veloita mitään!

Puhdas sadevesijärjestelmä on helppoa käydä läpi, ja esimerkiksi rännien kevätpuhdistuksen yhteydessä voimme huomata vaikkapa kaadon olevan väärässä kulmassa tai vesikourun revenneen irti räystäästä. Ruostevauriotkaan eivät ole ennennäkemättömiä.

Edellä mainitut ongelmat ovat todennäköisiä etenkin siinä tapauksessa, että rännien syyspuhdistus on jäänyt välistä. Roskainen sadevesijärjestelmä jäätyy herkästi, ja jää puolestaan on yksi sadevesijärjestelmän arkkivihollisista.

Syksylläkin haaviimme voi jäädä kaikenlaisia vikoja ja puutteita. Jos pihassa kasvaa runsaasti lehteviä puita, voi sadevesijärjestelmään muodostua kesän aikana tukoksia. Tukokset taas saattavat ohjata vedet esimerkiksi räystään ja julkisivun laudoituksille. Kuumankostealla kesäkelillä homeet kasvavat nopeasti, ja esimerkiksi homeiset räystäslaudat ovatkin syksyn tullen tyypillinen näky monissa salolaisissa kohteissa.

Sadevesijärjestelmän ohella vilkaisemme kattoakin mahdollisten epäkohtien varalta. Usein olemme bonganneet esimerkiksi myrskyvaurioita.

Mikäli havaitsemme mitä tahansa huolenaihetta, tuomme ongelmakohdat tietoosi viivyttelemättä. Halutessasi saat meiltä mainion tarjouksen tarvittavista jatkotoimenpiteistä, jotta katto sadevesijärjestelmineen saadaan valmisteltua tulevien vuodenaikojen koitoksiin mahdollisimman hyvin.

Kuinka moni muu firma Salossa tarjoaa yhtä hyvää palvelua? Tuskin kovin moni!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ja tukosten aiheuttamien vaurioiden korjaustyöt

Kun roskien poisto ränneistä tehdään tarpeeksi usein, ei tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ole välttämättä ikinä tarpeen. Kuitenkin myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus Salossa kuuluu toimenkuvaamme.

Jos huomaat tukoksen oireita, kannattaakin meihin ottaa yhteyttä mitä pikimmiten. Tunnistat tukoksen esimerkiksi siitä, että rankkasateella vesi lorisee alas keskeltä räystästä. Ilmiö ei ole missään nimessä normaali, sillä sadevesijärjestelmät mitoitetaan suoriutumaan kovistakin ukkoskuuroista.

Tukosta ei ole syytä jäädä hautomaan, sillä pian käsissäsi voi olla paljon isompiakin murheenkryynejä – ja laskuja. Pahimmillaan tukkeutunut sadevesijärjestelmä aiheuttaa kosteusvaurion katon väliin.

Mikäli tukos on jo aiheuttanut haittaa, et onneksi joudu kääntymään muiden firmojen puoleen siinäkään tapauksessa. Meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät kattoalan ammattilaiset joka lähtöön, joten voimme tehdä samalla tarjouksen myös sadevesijärjestelmän tai katon kaipaamista korjaustöistä. Jopa julkisivun homepesu ja maalaus Salossa järjestyy kauttamme.

Ota siis yhteyttä ja kerro meille rohkeasti sadevesijärjestelmäsi tarpeista!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt