Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Sysmä – puhdistamme rännit riuskasti puolestasi!

Sysmäläinen, milloin rännit on viimeksi puhdistettu? Jos edellisestä kerrasta on jo aikaa kuutisen kuukautta tai yli, kannattaa tilanne korjata kipin kapin!

Rännien puhdistus eli roskien poisto ränneistä tulisi tehdä vähintään kahdesti joka vuosi. Muuten sadevesijärjestelmän terveys ja suorituskyky alkavat reistailla pahemman kerran.

Kun sadevesijärjestelmä ei voi hyvin, alkavat muutkin talon rakenteet oireilla. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän ympärillä olevat puurakenteet voivat homehtua ja lahota ja kivirakenteisiin voi ilmaantua levää tai pakkasrapautumaa.

Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata sade- ja sulamisvedet katolta jouhevasti maahan. Pahimmillaan roskien täyttämä sadevesijärjestelmä toimii juurikin päinvastoin ja patoaa vedet katolle. Tasakatolla ollaan tuolloin vain kivenheiton päässä kosteusvauriosta.

Älä kuitenkaan ryhdy ruoppaamaan rännejä omin voimin. Me Plus Kattopalvelussa hoidamme hommat ripeästi, ammattitaitoisesti ja kotitalousvähennyskelpoisesti puolestasi!

Rupeaman päätteeksi katsastamme sadevesijärjestelmän siltä varalta, että se kaipaa muutakin huomiota. Halutessasi teemme erihyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Tämä on täysin veloitukseton osa palveluamme.

Ota siis yhteyttä, kun sadevesijärjestelmän puhdistus Sysmässä sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista! Tarjouksen pyytäminen meiltä vie vain teekupposen verran arvokasta aikaasi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Sysmässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Sysmässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Sysmän alueella!

Sysmäläinen, myös mökillä rännien puhdistusrutiineista kannattaa pitää kiinni

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata rännien puhdistustyöt Sysmässä kohteeseen kuin kohteeseen. Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin, olipa kyseessä sitten omakotitalo, paritalo, varasto, autotalli, maatalo, maneesi, kerrostalo tai vaikkapa koulu.

Rännien puhdistustöitä ei ole syytä laiminlyödä yhdenkään sadevesijärjestelmällä varustetun rakennuksen tai rakennelman osalta. Suositus koskee myös kesämökkejä, joita Sysmässä onkin valtavat määrät.

Itse asiassa rännien puhdistus mökillä on usein vielä tärkeämpää kuin aukealla taajamatontilla. Rakennuksen tuntumassa kasvavat puut lisäävät rännien puhdistustarvetta huomattavasti. Voi olla, että mökkitontilla rännien puhdistus olisikin hyvä tehdä peräti kolmesti vuodessa.

Onneksi me Plus Kattopalvelussa teemme työt mielellämme puolestasi juuri niin usein kuin on tarpeen. Olemme käytettävissäsi kaikkina vuodenaikoina!

Jos annat luvan, voimme käväistä poistamassa roskat ränneistä myös silloin, kun et ole itse paikalla. Esimerkiksi Asikkalasta, Hartolasta, Heinolasta, Kuhmoisista tai Padasjoelta et joudu ajelemaan Sysmässä sijaitsevalle mökillesi pelkästään rännien puhdistusta varten.

Samallahan voisimme puhdistaa myös katon? Meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät asiantuntijat kaikille kouru- ja kattomateriaaleille!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus vai roskien poisto ränneistä? Vissi ero!

Usein rännien kausipuhdistus ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus menevät sysmäläisiltä sekaisin. Kyseessä on kuitenkin kaksi eri toimenpidettä, jotka on hyvä erottaa toisistaan.

Rännien puhdistus eli roskien poisto ränneistä on tukoksia ennaltaehkäisevää toimintaa. Kun toimenpide tehdään tarpeeksi usein, ei roskia pääse kertymään ränneihin tukokseksi asti.

Tukkeutuneiden syöksyputkien avaus taas on ikään kuin kriisiapua, kun sadevesijärjestelmä on jo tukkeessa. Usein tukossa olevan sadevesijärjestelmän avaus on tarpeen, jos roskien poisto ränneistä on viivästynyt.

Huomaa, että tukkeutuneiden syöksy- tai alastuloputkien tai vesikourujen avaus voi olla aiheellista talvellakin. Sadevesijärjestelmä voi myös jäätyä umpeen.

Jäätukoksiakaan ei kannata jättää sadevesijärjestelmään möllöttämään. Kyseessä on sadevesijärjestelmälle äärimmäisen raskas taakka. Ei ole mikään ihme, jos jäätynyt ränni vääntyy mutkalle tai repeää vaikkapa kokonaan irti.

Jäästä aiheutuu ongelmia viimeistään kevättalvella. Katto sulaa lähes aina ennen sadevesijärjestelmää, eikä umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä pysty käsittelemään sulamisvesiä millin vertaa.

Sysmäläisenä olet kuitenkin onnekas, sillä voit turvautua luottofirmasi apuun myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja vesikourujen avauksessa. Meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät osaavat kädet ja sopivat välineet niin bio- kuin jäätukostenkin avaukseen!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt