Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Tammela

Tammela tunnetaan kahden kansallispuiston kotina, mutta retkeilyn ohella moni tammelalainen panostaa järkevään asumiseen ja talonsa kunnossapitoon – kuten vesikourujen puhdistukseen. Rännit puhdistetaan tunnollisesti joka kevät ja syksy.

Syyt ilmiön taustalla ovat selkeitä. Rännien säännöllinen puhdistus säästää pitkässä juoksussa huomattavat summat rahaa. Sen voi käyttää vaikkapa uusiin retkeilyvarusteisiin!

Se ei kuitenkaan tarkoita, että nämä fiksut ja pitkänäköiset tammelalaiset käyttäisivät aurinkoisia vapaapäiviä rännien kimpussa huhkiessa. Sen sijaan he lähtevät patikoimaan ja antavat ammattilaisen hoitaa työt puolestaan. Hommat hoituvat nopeasti, puhdistustulos on hyvä ja jälkikäteen työstä voi hakea vielä kotitalousvähennystäkin.

Jos vesikourujen puhdistus on Tammelassa sijaitsevassa kohteessasi ajankohtaista, ota yhteyttä ja tilaa työ meiltä Plus Kattopalvelusta vaikkapa jo tänään! Rännirykmenttimme antaa kouruissa pesiville roskille lähtöpassit tottunein ottein.

Kaupan päälle saat ammattiarvion sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnosta. Jos havaitsemme kokonaisuudessa jotain sanomisen varaa, saat meiltä halutessasi hyvän tarjouksen suosittelemistamme huolto- tai korjaustöistä.

Kuulemmehan Sinusta ja kohteestasi pian? Saat meidät kiinni kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Ota siis yhteyttä meihin Plus Kattopalvelun ammattilaisiin, kun haluat käyttää vapaa-aikasi johonkin ihan muuhun kuin vesikourujen puhdistus tai tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus! Olemme käytettävissäsi myös Tammelan lähiseudulla Forssasta Hämeenlinnaan, Jokioisista Karkkilaan ja Lohjalta Lopelle.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Tammelassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Tammelassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Tammelan alueella!

Rännien puhdistus Tammelassa poikii säästöjä kahdella tavalla

Edellä kerroimme, että rännien puhdistus Tammelassa säästää pitkällä aikavälillä paljon rahaa. Väite ei suinkaan ole pelkkää myyntipuhetta.

Rännien puhdistus poikii säästöjä kahdella tavalla:

  1. Sadevesijärjestelmän elinkaari pitenee.
  2. Myös räystäs, julkisivu, katto ja jopa sokkeli säästyvät monilta huollon ja korjauksen tarpeilta.

Säännöllinen roskien poisto ränneistä ehkäisee esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostevaurioita. Lehdet, risut ja neulaset viipyilevät pitkiä aikoja kosteana, ja kosteus puolestaan on ruosteelle elinehto. Aikojen saatossa ruoste on koitunut monien tammelalaistenkin sadevesijärjestelmien kohtaloksi.

Roskien poisto ränneistä ehkäisee myös sadevesijärjestelmän jäätymistä ja jään aiheuttamia vaurioita. Jää voi vääntää vaikkapa kaadon väärään kulmaan tai taivuttaa vesikourut kuopalle.

Mitä vähemmän roskaa ränneissä on, sen todennäköisemmin vältät myös sadevesijärjestelmän tukokset ja niiden aiheuttamat haitat. Tukoksista voi poikia yllättävän paljon riesaa. Pääset vähällä, jos tukos aiheuttaa räystäälle vain homeisia ja lahoja lautoja.

Tammelalainen, ethän siis jätä sadevesijärjestelmää heitteille? Me Plus Kattopalvelussa tarjoamme käyttöösi asiansa osaavat rännimestarit kohtuulliseen hintaan koko Tammelan alueella!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – älä käytä siihenkään kullanarvoista vapaa-aikaasi

O-ou – liriseekö räystäältä pahaenteinen vesiputous ja epäilet, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen? Laita meille viestiä tai soita, niin tulemme katsastamaan tilanteen mitä pikimmiten!

Mikäli tukos toden totta on olemassa, älä huoli. Meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät osaavat kädet myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen.

Pitkällä kokemuksella tiedämme, kuinka tukokset saadaan avattua nopeasti, kustannustehokkaasti ja sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Esimerkiksi jäätyneen sadevesijärjestelmän avaukseen käytämme niinkin yksinkertaista jippoa kuin kuuma vesihöyry. Se liuottaa tiukatkin tukokset hetkessä, on sadevesijärjestelmälle hellä, eikä kuormita Tammelan kaunista luontoakaan.

Avaamme tukoksen näppärästi puolestasi, olipa kohteesi sitten omakotitalo tai autotalli. Edes monikerroksiset kohteet eivät tuota meille ongelmia.

Tilaa meiltä samalla muutkin ajankohtaiset kattotyöt, kuten katon puhdistus. Yhdessä nipussa pystymme tekemään töistä vielä tavallistakin kilpailukykyisemmän tarjouksen. Älä jätä mitään kummittelemaan, sillä laskun voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt