Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Kattoremontti taloyhtiössä

Katon kunnosta huolehtiminen on monella tapaa tärkein kiinteistön hoitoon liittyvä toimi. Katto suojaa kaikkia sen alapuolella olevia kiinteistön rakenteita ja kiinteistöomaisuutta. Vuotava katto voi aiheuttaa vakavia kosteusvaurioita koko rakennukseen.

Säännöllisillä kattotarkastuksilla vältät ikävät yllätykset

Säännöllinen katolla suoritettu kattotarkastus on ensiarvoisen tärkeä toimenpide taloyhtiöissä. Taloyhtiöiden kiinteistönhuoltosopimukset eivät läheskään aina sisällä kattotarkastuskäyntejä. Säännöllisestä kattotarkastuksesta kannattaa sopia suoraan Plus Kattopalvelun kanssa. Koulutetut kattoasiantuntijamme tunnistavat kaikki katon ongelmakohdat ja osaavat antaa selkeät toimenpide-ehdotukset kustannusarvioineen isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle. Ajoissa tehdyt kattohuollot ja kattokorjaukset pidentävät katon käyttöikää ja takaavat omalta osaltaan kiinteistön arvon säilymisen. Taloyhtiön säännöllisten kattotarkastuksien ja kattohuoltojen ansiosta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Tulevat kattoremontit ja kattokorjaukset voidaan ennakoida ja näin pitää yhtiövastikkeet vakaina.

Kattohuollot ja kattokorjaukset taloyhtiöissä

Katon säännöllinen huolto pidentää katon elinkaarta. Kun pienet ja paikalliset kattovauriot korjataan mahdollisimman pian niiden syntymisen jälkeen, voidaan koko katon uusimista usein lykätä huomattavasti ja näin vähentää kiinteistöhuollon elinkaarikustannuksia. Plus Kattopalvelu tekee kaikki taloyhtiön kattohuoltotyöt. Plus Kattopalvelusta tilatun kattotarkastuksen yhteydessä voidaan pienet katon vauriot korjata saman tien. Samalla taloyhtiö voi sopia myös esimerkiksi katon harjaamisesta, katon pesusta, vesikourujen puhdistuksista, katon pinnoittamisesta, kattomaalauksesta tai sammaleentuhokäsittelystä. Talvella huolehdimme myös lumen ja jään pudotuksesta katolta. Kun taloyhtiö tekee kanssamme kattohuoltosopimuksen, niin teemme kattotarkastukset, kattohuollot ja pienet kattokorjaukset automaattisesti sopimuksen mukaisesti ja isännöitsijä sekä taloyhtiön hallitus saa tarkastus- ja huoltoraportit suoraan sähköpostiin.

Taloyhtiön kattoremontti – Koko katon uusiminen taloyhtiössä

Plus Kattopalvelulla on pitkä kokemus taloyhtiötasoisten kattoremonttien toteuttamisesta. Teemme kattoremontista aina selkeän suunnitelman ja tarjouksen, josta selviää projektin kaikki vaiheet. Suoritamme kattoremontin kokonaisuudessaan suunnittelusta loppusiivoukseen asti, jolloin yllättäviä menoeriä ei synny.

Kattotarkastus on taloyhtiön kattoremontin ensimmäinen vaihe

Kun taloyhtiön kiinteistön katon uusiminen on ajankohtaista, aloitetaan projekti aina kattotarkastuskäynnillä. Katon pohjarakenteet ja aluskatteiden sekä yläpohjan eristeiden kunto kartoitetaan. Samoin tarkastetaan katon läpiviennit ja piiput. Kattotarkastuksessa selviää kattoremontin laajuus, eli se, kuinka paljon katon rakenteita joudutaan uusimaan ennen uuden vesikaton asentamista. Kattotarkastuskäynnin jälkeen taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle toimitetaan remonttisuunnitelma ja tarjous kattourakasta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt