10 PLUS 1 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PLUS KATTOPALVELU

1. Asiakaslähtöisyys

Sen lisäksi että hallitsemme talotyöt, ymmärrämme asiakkaiden erilaiset tarpeet. Meiltä saat työt haluamallasi valmiusasteella: koko paketin avaimet käteen -periaatteella tai vaikkapa yhden työvaiheen rakennus- tai remonttiprojektiisi.

2. Ammattitaito ja kokemus

Uusien asioiden oppiminen on osa ammatillista kunnianhimoamme. Niinpä huolehdimme myös henkilöstömme jatkuvasta kouluttautumisesta. Teemme töitä sadoille asiakkaille vuodessa, joten emme ole näissä hommissa mitään eilisen teeren poikia.

3. Luotettavuus

Meillä on AAA-luottoluokitus ja kuulumme Tilaajavastuu.fi-järjestelmään.

4. Yhden laskun periaate

Kirjoitamme laskun vasta, kun työt on tehty: voit luottaa siihen, että mitään ei jää kesken. Yksi lasku helpottaa myös kotitalousvähennyksen hakemista.

5. Laatutakuu

Työllämme on kahden vuoden takuu ja kattoremonteissa viiden vuoden asennustakuu.

6. Katselmus ja tarjous

Laadimme katselmuksen perusteella tarjouksen.

7. Sovimme aikataulun ja pysymme siinä

Aikataulu sovitaan heti projektin alkuvaiheessa: et joudu arvuuttelemaan, kestääkö työ kolme päivää vai kolme kuukautta.

8. Oikeat välineet oikeaan paikkaan

Työ sujuu parhaiten oikeilla välineillä, joten panostamme myös niihin. Kattotöitä varten  meiltä löytyvät omat telineet sekä henkilönostimet, joten pihasi ei näytä kattoremontinkaan jälkeen taistelutantereelta.

9. Kaikki saman katon alta – ei sumplimisia

Koska hoidamme kaikki työvaiheet ja esimerkiksi myös nosturityöt ja sähkötyöt itse, et joudu sumplimaan ja sovittelemaan eri urakoitsijoiden aikatauluja yhteen: vähemmän soviteltavaa – vähemmän harmaita hiuksia sinulle.

10. Perheyrittäjyyden tukeminen

Valitessasi meidät tuet suomalaista perheyrittäjyyttä ja suomalaista työtä.

PLUS:

Me haluamme huomioida kaikenkokoiset asiakkaat: olipa kyse pienestä pintaremontista tai suuresta kattoprojektista, olet meille yhtä tärkeä! Olemme laadukasta kattourakointia monipuolisella osaamisella tarjoava yritys.