Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Enontekiö

Huopakattoremontti Enontekiö – remontoimme kattosi kokemuksen parkitsemin käsin! Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin, olipa kattosi sitten tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimakatto, sillä tunnemme kaikki huopakattotyypit läpikotaisin.

Vankan kokemuspohjamme ansiosta voimme mennä takuuseen siitä, että lähtökunnostaan riippumatta uusi kattosi tulee olemaan siisti ja kestävä. Urakan yhteydessä uusimme kaiken huonokuntoisen katoltasi ja sen välistä. Parhaassa tapauksessa tämä tarkoittaa vain kattohuopia ja -tuotteita, mutta tarpeen vaatiessa annamme lähtöpassit myös lumimassojen alla notkahtaneille kattopalkeille, vettyneille eristeille, lahovaurioille ynnä muille viallisille rakenteille yläpohjan puolella.

Kun huopakattoremontti Enontekiöllä sijaitsevassa kohteessasi on ohi, kiinteistösi lakea kruunaakin mitä komein ja pitkäikäisin bitumikruunu. Koko Lappi ihastelee sitä silmät selällään!

Jos huopakattoremontti Enontekiöllä sijaitsevassa kohteessasi alkaa olla ajankohtainen, ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Tavoitat meidät kätevästi sekä soittamalla että sähköisesti.

Huomaa, että olemme käytettävissäsi myös Enontekiön lähipitäjissä (Suomen puolella). Esimerkiksi nämä paikkakunnat kuuluvat palveluverkostoomme: Inari, Kittilä, Muonio, Kolari ja Sodankylä – taajamista takametsiin ja aina saariin saakka!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Enontekiöllä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Enontekiöllä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Enontekiön alueella!

Palahuopakattoremontti Enontekiö – vaatii kovaksi keitetyn palahuopakatto-osaajan!

Palahuopakattoremontti Enontekiö, älä anna urakkaa tehtäväksi ihan kelle hyvänsä. Esimerkiksi naapurin Erkko tuskin suoriutuu savotasta kovinkaan korkein arvosanoin, eivätkä kaikki kattoalan ammattilaisetkaan pysty lupaamaan rahoillesi takuuvarmaa vastinetta.

Palahuopakaton remontointi vaatii nimittäin varmaa tietotaitoa nimenomaan palahuopakatoista (eli bitumipaanukatoista/bitumilaattakatoista). Esimerkiksi aiempi kokemus pelti- tai tiilikaton remontoinnista ei vielä riitä, eikä edes tiivissaumakaton tai kolmiorimakaton remontointi anna tarvittavia natsoja suoriutua palahuopakattoremontista pilkulleen kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Jos erehdyt antamaan palahuopakattoremontin Enontekiöllä sijaitsevassa kohteessasi kokemattoman kisällin käsiin, tulee uusi katto olemaan varmasti karvas pettymys. Kaikkein surkeimmillaan viritys on suorastaan vaarallinen!

Juuri siksi haluatkin luottaa palahuopakattoremontin Enontekiöllä sijaitsevassa kohteessasi vain kaltaisemme kattoalan konkarin tehtäväksi. Me tunnemme tämäkin omintakeisen huopakattotyypin (kaikkine hyvine puolineen ja tyyppivikoineen) kuin omat taskumme. Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Pidä mielessä, että meiltä onnistuu myös tiivissauma- tai kolmiorimakaton vaihto palahuopakatoksi. Tarvittaessa autamme mielellämme muutokseen liittyvissä lupa-asioissakin.

Huopakaton uusiminen Enontekiö – paljonko se kustantaa eli mikä on huopakattoremontin hinta Enontekiössä?

Huopakaton uusiminen Enontekiö, paljonko se kustantaa? Eli mikä on huopakattoremontin hinta Enontekiön alueella – keskihinta tai neliöhinta?

Moni päätyy kotisivuillemme siinä toivossa, että löytäisi katalogin, josta esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremontin hinta kävisi ilmi yhdellä vilkaisulla. Emme ole kuitenkaan nähneet järkeväksi laittaa sellaista esille, sillä todennäköisesti tulisimme vain johtaneeksi asiakkaitamme pahemman kerran harhaan.

Huopakaton uusiminen Enontekiöllä ei nimittäin ole koskaan ihan saman hintaista. Niin huopakattoremonttien neliöhinnat kuin kokonaishinnatkin vaihtelevat laidasta laitaan.

Hintoihin vaikuttaa esimerkiksi katon koko ja kunto, muoto, tyyppi, kattotuotteet ja kattoläpiviennit sekä kohteen korkeus ja osoite. Tarjouksemme loppusumma perustuu täysin siihen, paljonko (ja millaista) työtä ja tykötarpeita urakkaan tarvitaan.

Jos siis haluat tietää, paljonko huopakaton uusiminen Enontekiöllä sijaitsevassa kohteessasi maksaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Palaamme pian asiaan!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kaiken varalta on hyvä laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus, vaikka mitä todennäköisimmin tarjouksemme yllättääkin iloisesti.

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö – onnistuu usein uusimalla vain vesikatto varusteineen

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö, todennäköisesti siitä selvitään paljon helpommin kuin ajattelit! Usein törmäämme näet sellaiseen uskomukseen, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Enontekiöllä edellyttäisi aina katon kokonaisvaltaista purkua ja uusimista eristevilloja myöten. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa.

Tyypillisesti huopa- tai palahuopakaton uusiminen Enontekiöllä onnistuu niin, että vain vesikatto varusteineen uusitaan. Toisin sanoen vaihdamme vain kattohuovat tai -laatat ja päivitämme kattotuotteet, kuten kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän, kattotarkastusluukun jne. Sitten katto jaksaakin taas palvella moitteetta monet vuosikymmenet!

On tietysti olemassa joitakin tilanteita, kun katto on parempi remontoida kokonaisvaltaisesti alusrakenteitaan myöten. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää katon väliin esimerkiksi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattorakenteita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja missään nimessä.

Siksi emme voikaan täältä ruudun toiselta puolelta mennä lupaamaan vielä mitään. Kutsu asiantuntijamme käymään ja kartoittamaan kattosi kunto, niin katon uusimiseksi tarvittavat toimenpiteet selviävät tuota pikaa! Luvallasi voimme käväistä katsastamassa kattosi poissa ollessasikin.

Kaatuiko puu huopakattosi päälle? Ei hätää – remontoimme kattoparan entistäkin ehommaksi!

Voihan räkä, kaatuiko puu talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakaton päälle yli rymisseen myrskyn yhteydessä? Tilanne voi näyttää sangen lohduttomalta, ja saatat tuntea kurkussasi kuristavaa tunnetta kattoparkaa katsellessasi…

Älä kuitenkaan mene paniikkiin! Kattoremonttipalvelumme rautaiset huopakatemestarit ottavat langat käsiinsä tottunein ottein tässäkin tapauksessa.

Pian kattosi onkin taas jo entisensä. Tai mahdollisesti jopa ehompi!

Tarvittaessa ja halutessasi neuvomme myös myrskyn vaurioittaman huopakattosi remontointiin liittyvissä vakuutusasioissa. Autamme mielellämme kaikessa, missä vain voimme, jotta stressaava tilanne hoituisi pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman leppoisasti.

Kaikesta huolimatta huopakattoremontin kanssa ei silti kannata jäädä turhaan vitkastelemaan. Remonttia odotellessaan kattosi voi mennä koko ajan vain huonompaan ja huonompaan kuntoon, jos katon väliin pääsee vaikkapa lirisemään sade- tai sulamisvesiä. Samalla katon vaurioiden korjaus käy tietenkin hankalammaksi ja kalliimmaksi.

Laita siis viestiä tai pirauta heti, kun havaitset kattosi hädän. Yhteydenottosi jälkeen lähetämme etevimmät huopakate-eksperttimme kiireen vilkkaa paikan päälle osoitteeseen kuin osoitteeseen Enontekiön seudulla! Meiltä saat katollesi ripeän avun akuutissakin kriisitilanteessa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt