Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Hämeenkyrö

Huopakattoremontti Hämeenkyrö, huikaisevan hyvällä tietotaidolla ja hinta-laatusuhteella! Jos haluat huopakattoremontin Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi hoituvan yhtä aikaa korkealla laadulla ja fiksuun hintaan, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme.

Meillä on kattoalalla pitkät juuret, ja tiimillämme on huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta ja saneerauksesta runsain mitoin aiempaa kokemusta. Vankan kokemuksen siivittämänä suoriudumme remontista kuin remontista kiistattoman ammattitaitoisesti ja samalla kuitenkin kustannustehokkaasti. Rohkenemme väittää, että moni muu Hämeenkyrö-Ikaalinen-Nokia-Sastamala-Ylöjärvi-seudulla toimiva kattotalo ei pysty tarjoamaan rahoillesi yhtä hyvää vastinetta!

Käänny puoleemme huolettomin mielin, olipa kattosi sitten…

  • Tiivissaumakatto (eli bitumikermikatto)
  • Palahuopakatto (eli bitumilaattakatto tai bitumipaanukatto)
  • Kolmiorimakatto

Meillä on rahkeet jopa yläpohjan kunnostustöihin, kuten kosteusvaurioiden korjaukseen. Myöskään painuneen katon oikaisu, katon lisäeristys tai pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus eivät tuota meille minkään asteisia ongelmia.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ainakin tarjous, kun huopakattoremontti Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Todennäköisesti diili vetää suupielesi ylöspäin, ja pian kattosi lakea komistaakin jo upouusi bitumikruunu!

Huom. Hämeenkyrön ohella myös muu Pirkanmaa kuuluu toimialueeseemme.  

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hämeenkyrössä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hämeenkyrössä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hämenkyröön alueella!

Palahuopakattoremontti Hämeenkyrö, loistosijoitus!

Palahuopakattoremontti Hämeenkyrö, kerrassaan loistava sijoitus. Vaikka huopakaton remontointi vaatiikin aina jonkinlaista rahallista panostusta, pitkässä juoksussa saat uuteen kattoon investoimasi varat takuulla takaisin.

Huopakaton remontointi…

  • …helpottaa katon kunnossapitoa. Vaikka uusikin huopakatto kaipaa normaalit kevät- ja syyshuollot, esimerkiksi kasvustonpoisto ja katon tiivistys tai paikkaus eivät ole tarpeen pitkiin, pitkiin aikoihin remontin jälkeen. Uudet kattoturvatuotteet sujuvoittavat niitä vähäisiäkin huoltotöitä, joita uudella huopakatolla täytyy silloin tällöin käydä tekemässä.
  • …saattaa pienentää kiinteistösi lämmityskuluja sievoisilla summilla. Jos katon eristys on heikko ja lämmin sisäilma karkaa ”harakoille”, katon eristyksen parantaminen huopakattoremontin yhteydessä voi poikia huomattavia säästöjä lämmityslaskuihin varsinkin talviaikaan.
  • …maksaa itseään takaisin myös estetiikan muodossa. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, ei kauhtuneista, sammaleen syömistä ja halkeilleista kattohuovista ole enää tietoakaan. Koko kortteli katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä!

Kuulostaako hyvältä? Laita viestiä tai soita, ja tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Hämeenkyrössä sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään!

Huopakaton uusimien Hämeenkyrö – paljonko maksaa, ja mistä hinta koostuu?

Huopakaton uusiminen Hämeenkyrö, paljonko se maksaa? Entä mistä hinta koostuu? Huopakattoremontin hinta on eittämättä yksi kiinnostavimpia urakkaan liittyviä yksityiskohtia.

Karkeasti huopakattoremontin hinta on kolmen tekijän summa:

Huopakattoremontin hinta = työtunnit + materiaalit + kalusto

Tarkemmalla tasolla hintaan vaikuttavia osatekijöitä on tietenkin tusinoittain. Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan, kukin omalla painoarvollaan: katon pinta-ala, muoto, tyyppi (tiivissaumakatto/palahuopakatto/kolmiorimakatto), varusteet ja läpiviennit.

Myös remonttikohteen korkeus on otettava laskukaavassa huomioon. Se vaikuttaa olennaisesti kalustotarpeisiin.

Joissain tapauksissa kiinteistön osoitekin voi hilata huopakattoremontin hintaa suuntaan tai toiseen. Esimerkiksi taajamakohteissa materiaalien ja kaluston kuljetuksesta aiheutuvat kustannukset sekä työntekijöidemme matkakulut ovat tyypillisesti hieman pienemmät kuin vaikkapa saarikohteissa, jonne kaikki täytyy tuoda vesiteitse.

Saadaksesi selville huopakattoremontin täsmälliset hintatiedot, kannattaa kuitenkin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää suoraan tarjous huopakaton uusimisesta Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi. Vastaamme hintatiedusteluihin kaikkina vuodenaikoina!

Muistathan, että urakan päätyttyä voit hakea huopakaton uusimisesta Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi myös kotitalousvähennystä.

Palahuopakaton uusiminen Hämeenkyrö – ole ajoissa, ja säästä selvää rahaa!

Palahuopakaton uusiminen Hämeenkyrö, älä vitkastele viime tippaan. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on h-hetken koittaessa, sen helpommin katon remontointi onnistuu. Näin ollen urakan hintakin on huokeampi.

Hyvässä lykyssä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi ei edellytä muuta kuin vesikaton uusimista. Mikäli kattohuopien alla olevat rakenteet ovat yhä täysin terveet, ei meidän tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa kulahtaneet kattohuovat ja uusia aikansa eläneet kattotuotteet.

Parhaassa mahdollisessa tapauksessa myös uuden huopakaton asennus vanhan päälle voi olla optio. Tällä taktiikalla säästetään roppakaupalla aikaa ja materiaaleja, mutta kovin reikiintyneitä tai sammaloituneita kattohuopia ei tietenkään kannata jättää uusien huopien alle hautumaan.

Ota siis yhteyttä heti, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hämeenkyrössä sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään aiheelliselta. Yhteydenottosi perusteella lähetämme eksperttimme katsastamaan kattosi, ja käynnin jälkeen voimme antaa (tarvittaessa) huipputarjouksen kattosi saneerauksesta.

Pidä mielessä, että kauttamme järjestyvät Hämeenkyrössä myös huopakaton huollot ja korjaukset. Turhaan emme kattoremonttia yritä myydä!

Hyvä talonomistaja tai mökkiläinen, näistä merkeistä tiedät huopakattoremontin olevan kohteessasi ajankohtainen:

  • Kattopinta sammaloituu pahoin. Joskus vain huopakaton uusiminen häätää kasvuston pysyväluonteisesti, vaikka ensin kannattaakin tietysti kokeilla kasvustonpoistoa ja kattohuopien uudelleenpinnoitusta.
  • Katto vuotaa vähän joka saumasta ja läpiviennistä. Satunnaiset vuodot saamme kyllä tilkittyä paikallisilla korjaustöillä, mutta isommat kysymysmerkit katon tiiviydessä on varmempi (ja kustannustehokkaampi) taklata huopakattoremontilla.
  • Katto on painunut kuopalle. Yleensä painuneen katon oikaisu edellyttää kattoremonttia.
  • Katon ikä on +40 v. Hämeenkyrössä vain harva huopa- tai bitumikatto palvelee kunniakkaasti neljääkymmentä vuotta kauemmin. Edes laadukas, hyvin huollettu ja täysin oikein asennettu huopakatto ei todennäköisesti suoriudu virastaan juurikaan neljääkymmentä vuotta pidempään.

Kuulostaako ikävän tutulta? Älä enää jahkaile, vaan ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme kipin kapin!

Hämeenkyrössä kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton remontointiin. Rahoituksen ja osamaksun ansiosta et joudu lykkäämään kattoremonttia ensi vuoteen, vaikka henkilökohtainen taloutesi ei olisikaan tällä hetkellä kovin tukevissa kantimissa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt