Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Hämeenkyrö

Katon korjaus Hämeenkyrö, tehokkaalla palvelulla ja kattosi parasta ajatellen. Korjaustarvetta voi löytyä laidasta laitaan katon mallista ja materiaalista riippuen. Uudemmassa kohteessa voi riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus, kun taas vanhemmalla katolla saatetaan kaivata jo astetta kattavampia toimia. Kosteus, lehtiroska, sammal, sadevedet ja lumikuorma kuluttavat kattoa, samoin auringon paahtava uv-säteily sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Korjaustarvetta jouduttaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua myös lumi- tai myrskyvahingot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Katonkorjauspalvelumme kunnostaa taidolla kohteet laidasta laitaan – pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot harjakatosta tasa- ja taitekattoon.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Hoidamme mallikkaasti katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hämeenkyrössä, yksittäisistä katepinnan tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kattoturvatuotteiden päivitykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen ja laudoituksien vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsissämme hoituvat niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihasaunaan ja ulkorakennukseen sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Tarjolla on mahdollisuus joustavaan rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja ajoissa tehdyt kunnostukset säästävät muutenkin aikaa, rahaa sekä kattoa. Toteutamme korjaukset vankalla taidolla ja kattoystävällisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Hämeenkyrön ohessa muukin Pirkanmaa: Ikaalinen, Nokia, Pirkkala, Sastamala ja Ylöjärvi. Uudista siis kattosi tiiveys sekä turva helposti ja kätevästi kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hämeenkyrössä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hämeenkyrössä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hämeenkyrössä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hämenkyröön alueella!

Huopakaton korjaus Hämeenkyrö – hoidamme korjaukset tyylipuhtaalla palvelulla

Huopakaton korjaus Hämeenkyrö, pelastamassa haurastuneen katepinnan. Huopakatto, eli bitumikatto kohtaa monenlaista haastetta vuosien varrella. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät varsinkin vanhempaan kattohuopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu alttiiksi vaurioille. Lisäksi huopaa syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine, niin että huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta. Huovasta voi löytyä reikiä, repeämiä, kupruja, kulumia ja painumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Auringon uv-säteily ja katteen ikääntyminen kuivattavat niin ikään huopaa, ja lisäksi kohdalle saattavat osua kohtalokkaat myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattoa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hämeenkyrössä, katollesi turvallisin käsittelyainein ja vaurioiden mukaisilla menetelmillä. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on optimaalinen katollesi. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta katepinta päästään tasoittamaan. Suoritamme Hämeenkyrössä myös tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin taitoa kysyvät huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hämeenkyrö, peltipinnan paikkauksista lahovauriokorjauksiin

Peltikaton korjaus Hämeenkyrö – taitava tiivistys kunnostaa pellit. Peltikaton vaaroihin kuuluvat niin ikään myrsky- tai lumivauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi katolta alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikä. Peltikaton laittavat samaten lujille sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi olla syytä tarkistaa myös aluskatteen ja yläpohjan tilanne – ehkäpä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa kuluttava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hämeenkyrössä aloitetaan kattavilla pohjatöillä. Irrotamme alustasta ruosteen ja lian, jotta paikkausjälki on pitävä sekä pitkäikäinen. Useimmissa tapauksissa järkevä ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli vuoto löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä Hämeenkyrössä osaavin ottein myös peltikaton yläpohjan korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Hämeenkyrö, pidämme kattosi parhaassa iskussa

Tiilikaton korjaus Hämeenkyrö – tunnollinen huolenpito kattosi turvaksi. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Esimerkiksi sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa syvälle tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää ja sitoo kosteutta itseensä, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa haasteita löytyä yläpohjasta – esimerkiksi aluskate voi olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs mahdollinen vaaratekijä ovat äkilliset myrskyvahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun puu kaatui myrskyssä tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenkyrössä kannattaa teettää ajoissa, niin ettei katto ehdi tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hämeenkyrössä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenkyrö – taidokas paikkaus tuo rakenteille turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hämeenkyrö, hiomassa kuntoon katon haastekohdat. Aluskatteella on elintärkeä tehtävä poistaa yläpohjaan tihkuva kosteus. Näin saadaan vältettyä vesivahingot sekä ikävät lahohaitat rakenteissa, ja pidetään huolta kattosi tiiveydestä yksityiskohtia myöten. Jos aluskate vuotaa, syynä ovat yleensä sään sekä iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kattopalvelumme hoitaa laajalla skaalalla kaikki aluskatteen korjaustyöt; peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hämeenkyrössä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä vaurioituneiden aluskatevuotien vaihdot, ja purkutöitä tehdessämme tarkistamme huolella myös yläpohjan rakenteiden tilanteen. Kunnostamme katolta valumajäljet, kastuneet villat sekä lahovaurioiset puuosat, sekä lisäämme eristystä ja välikaton tuuletusta, jos se kattosi osalta on tarpeen. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavimmistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin viimeisen päälle kaikki pellitykset, laudoitukset ja saumaukset, ja katsomme kuntoon aluskatteen ylösnostot sekä tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme Hämeenkyrössä aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, kattoikkunan, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenkyrö – korjaus tehdään yksilöllisesti kattosi mukaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenkyrö – korjaus antaa katollesi uuden elämän. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen, joten niihin liittyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenkyrössä, pelasta kattosi pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja savupiipun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Meiltä saat korjaustyöt tiivisteiden vaihdosta suojapeltien uusimiseen, yläpohjan rakenteiden purkutöihin sekä aluskatteen ylösnostojen asennukseen.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hämeenkyrössä, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Varmista katolle laadukkaat käyttövuodet sekä rakenteille pitävä turva – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt