Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Hamina

Huopakattoremontti Hamina? Kun omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi, autotallisi, varastosi, saunasi, aittasi tai vaikkapa se omenapuun katveeseen pykätty leikkimökki kaipaa huopakattoremonttia, älä epäröi ottaa yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Miksi tilaisit huopakattoremontin Haminassa juuri meiltä?

  • Meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta! Asennamme, uusimme ja saneeraamme huopakatot pitkällä kokemuksella, joten voit luottaa palvelun laatuun ilman kysymysmerkkejä.
  • Tiimimme tuntee kaikki huopakattotyypit läpikotaisin. Monien kokemusvuosien varrella olemme remontoineet tällä porukalla niin tiivissaumakattoja, palahuopakattoja kuin kolmiorimakattojakin onnistuneesti lukemattomia kertoja.
  • Meillä on rahkeet remontoida kattosi tarvittaessa myös pintaa syvemmältä. Jos yläpohjassa on esimerkiksi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattorakenteita, kylmiä onkaloita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja, ei meillä mene sormi suuhun.
  • Olemme käytettävissäsi myös saari- ja saaristokohteissa.

Ja mikä parasta, meillä et päädy maksamaan huopakattoremontista Haminassa sijaitsevassa kohteessasi ökyhintaa. Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen, ja luonnollisesti työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen.

Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huomioi, että Haminan ohella myös muu Kymenlaakso kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa saat asiantuntijamme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Kotka, Kouvola, Luumäki, Miehikkälä, Virolahti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Haminassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Haminassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Haminan alueella!

Palahuopakattoremontti Hamina, tunnemme palahuopakatotkin kuin omat taskumme!

Palahuopakattoremontti Hamina, tunnemme tämänkin huopakattotyypin perinpohjaisesti. Tiivissaumakattojen ja kolmiorimakattojen ohella olemme asentaneet ja remontoineet pitkän uramme varrella myös palahuopakattoja niin monesti, että työnäytteistä voisi kirjoittaa kokonaisen eepoksen!

Palahuopakatto = huopakatteista kaikkein näyttävin, suosittu erityisesti kesämökkien kateratkaisuna. Tunnistat sen suomumaisesta tekstuurista, joka koostuu tyypillisesti pienistä kuusikulmioista (tosin nykyään palahuopaa on saatavilla myös suorakaiteen mallisena). Palahuopakaton tunnusmerkkeihin lukeutuu myös jyrkähkö kattomuoto – palahuopakaton minimijyrkkyys on 1:5. Palahuopakatto tunnetaan myös nimellä bitumipaanukatto tai bitumilaattakatto.

Vankka osaaminen nimenomaan palahuopakatoista onkin avainasemassa, jotta palahuopakaton remontointi menisi putkeen. Palahuopakaton remontointi eroaa monin tavoin kolmiorimakaton ja tiivissaumakaton remontoinnista jo heti urakan alkumetreiltä lähtien. Vain kaltaisemme kokenut konkari saa aikaan uuden, siistin ja kestävän palahuopakaton vanhan tilalle!

Käänny siis kattoremonttipalvelumme puoleen, kun haluat palahuopakattoremontin Haminassa sijaitsevassa kohteessasi menevän varmasti kerralla maaliin. Yhteydenottosi perusteella lähetämme parkkiintuneimmat palahuopakatto-osaajamme tutustumaan kohteeseesi, ja käynnin jälkeen voimme tehdä loistotarjouksen palahuopakattoremontista Haminassa sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Hamina – hinta riippuu kolmesta asiasta

Huopakaton uusiminen Hamina, kiinnostavatko hintatiedot? Todennäköisesti, sillä huopakattoremontin hinta on kuluttajan vinkkelistä tietenkin yksi olennaisimpia urakkaan liittyviä asioita.

Jokainen remonttiprojekti on kuitenkin yksilöllinen. Siksi emme halua lähteä täältä ruudun toiselta puolelta arvailemaan, paljonkohan huopakaton uusiminen Haminassa sijaitsevassa kohteessasi mahtaisi maksaa. Voidaksemme laatia luotettavan hinta-arvion, meidän on aluksi nähtävä kohteesi omin silmin ja tietysti keskusteltava kanssasi myös omista toiveistasi uuden katon suhteen.

Tarjouksemme loppusumma tulee perustumaan kolmeen asiaan. Hinta-arviomme nojaa kokeneiden huopakate-eksperttiemme näkemykseen siitä, paljonko (ja millaista) työtä, materiaaleja ja kalustoa huopakaton uusiminen Haminassa sijaitsevassa kohteessasi vaatii.

Työn, materiaalien ja kaluston tarpeet puolestaan riippuvat esimerkiksi näistä seikoista: kattosi koko, kunto, muoto, kattotuotteet ja -läpiviennit sekä kohteesi korkeus.

Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous, kun haluat tietää huopakattoremontin hinnan kohteessasi! Tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme, jonka täytät nopeasti vaikkapa kahvitauolla työpäivän lomassa.

Palahuopakaton uusiminen Hamina, hyvällä tuurilla muuta ei vaadita kuin uudet kattolaatat!

Palahuopakaton uusiminen Hamina, voi hoitua pois päiväjärjestyksestäsi yllättävän helposti. Usein palahuopakaton uusiminen Haminassa voidaan näet toteuttaa uusimalla vain vesikatto eli kattolaatat.

Jos huopakaton uusimisen motiivina on esimerkiksi katolle itsepintaisesti kertyvä sammal, todennäköisesti katto vaatii vain ”pientä pintaremonttia”. Ellei mätäs ole saanut majailla katolla vuosikausia, luultavasti vaiva koskettaa vain kattohuopia ja alemmat kattorakenteet ovat yhä täysin kunnossa.

Joissain tapauksissa myös halkeilleen huopa- tai palahuopakaton uusiminen Haminassa voidaan toteuttaa uusimalla vain kattohuovat tai -laatat. Hyvällä tuurilla halkeamista tihuttanut vesi ei ole vielä tavoittanut alusvanerointia/ponttilaudoitusta tai yläpohjan eristeitä, ja vesikaton uusiminen korjaa ongelman täydellisesti.

On tietysti olemassa sellaisiakin tilanteita, että emme valitettavasti voi muuta kuin suositella kokonaisvaltaista kattoremonttia. Olisi sulaa hulluutta jättää esimerkiksi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja, tuuletusongelmia tai muita vastaavia vikoja uuden katon alle hautumaan.

Siksi meidän onkin nähtävä kattosi ensin omin silmin, ennen kuin voimme sanoa mitään varmaa sen vaatimista kunnostustoimenpiteistä. Milloin voisimme tulla käymään?

Haminalainen, kärsikö kattosi vakavia myrskyvaurioita? Kunnostamme myös myrskyn ruhjomat huopa- ja palahuopakatot kokenein käsin!

Haminan luonto laittaa huopakatot joskus koville. Varsinkin Haminan saaristossa myrskyt koettelevat huopa- ja bitumikatteita toisinaan toden teolla – joskus jopa siinä määrin, että myrskyvaurioiden korjaus vaatii huopakattoremonttia.

Raju myräkkä voi esimerkiksi lennättää katolle ison oksan, joka ruhjaisee kattoa pahemman kerran. Sekään ei olisi ennenkuulumatonta, että kokonainen puu kaatuu katon päälle.

Onneksi voit turvautua meidän apuumme näissäkin tilanteissa. Kunnostamme myös myrskyn vaurioittamat huopa- ja palahuopakatot Haminan seudulla kokenein käsin!

Yhteydenottosi perusteella lähetämme huopakatemestarimme katsastamaan kattosi vammat hippulat vinkuen. Sijaitsipa kohteesi sitten Haminan keskustassa, haja-asutusalueilla tai vaikka saaressa, tulemme paikalle kiireen vilkkaa.

Kun olemme kartoittaneet kattosi vauriot, annamme mielellämme mitä parhaan tarjouksen sen kunnostamiseksi suosittelemastamme käsittelystä. Tilanteesta riippuen se voi olla joko katon korjausta tai remontointia – tai osittainen huopakattoremontti.

Joka tapauksessa voit luottaa siihen, että pian kattosi on taas täydessä terässään. Kenties jopa entistä ehompi!

P.S. Muista, että akuutteja kattokatastrofeja varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa remonttirahoitusta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt