Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hamina – perinpohjaisesta puunauksesta kiittää niin sadevesijärjestelmä, katto kuin julkisivukin

Haminalainen, tilaathan vesikourujen puhdistustyöt ajallaan? Sadevesijärjestelmän toiminnalla on yllättävän laaja-alaiset vaikutukset rakennuksen terveyteen, ja vesikourujen puhdistus on kriittistä sadevesijärjestelmän toimintakunnon ylläpitämiseksi. Niin sadevesijärjestelmä, julkisivu, katto kuin talon perustuksetkin kiittävät, kun vesikourujen puhdistus tehdään tunnollisesti joka kevät ja syksy.

Vesikourujen puhdistus Haminassa kannattaa tilata juuri meiltä Plus Kattopalvelusta siksi, että tiimillämme on työstä jo valmiiksi vankka kokemuspohja. Hommat hoituvat joutuisasti ja kustannustehokkaasti, ja työn jälki on moitteetonta.

Huomaa, että yrityksemme ei ole keskittynyt pelkästään vesikourujen puhdistukseen – meiltä Plus Kattopalvelusta saat kaikki kattotyöt huolloista korjauksiin ja remontteihin! Voimme siis tehdä katollasi paljon muitakin toimenpiteitä. Vähintään vesikaton kausipuhdistus on hyvä tehdä samalla, jotta katolla oleva bioroska ei valuisi sieltä sadevesijärjestelmän tukkeeksi heti seuraavan rankkasateen myötä.

Tiesitkö? Kaikkien kattotöiden yhteydessä käymme läpi katon kuntoa muutenkin. Jos havaitsemme vikoja tai puutteita, olemme aina valmiit antamaan reilun tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Kun katon ja vesikourujen puhdistus on jälleen ajankohtaista, ota yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous. Hintamme sisältää kaiken tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston, ja työn osuus on luonnollisesti kotitalousvähennykseen kelpaavaa kulua.

Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi myös Haminan lähialueilla, kuten Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdella.

Kattavat kattotyöt Haminassa katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Haminassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Haminan alueella!

Rännien puhdistuksesta hyötyy jokainen haminalainen sadevesijärjestelmä

Rännien puhdistus Haminassa on tärkeää, oli kyseessä sitten talo, mökki, piharakennus, koulu tai vaikkapa liiketila. Sadevesijärjestelmän tehtävä on ohjata vedet siististi pois katolta ja kiinteistön välittömästä läheisyydestä, mutta roskat lamauttavat sadevesijärjestelmän toiminnan uskomattoman nopeasti. Vesi alkaa juosta katolta alas mielivaltaisesti.

Rakennuksen koosta tai käyttötarkoituksesta riippumatta roskaiset rännit voivat johtaa esimerkiksi julkisivun homehtumiseen, lahoamiseen tai rapautumiseen. Myös sadevesijärjestelmän ruostevauriot sekä jäätyminen ja jään aiheuttamat vauriot ovat tavallisia. Jopa katto ja rakennuksen perustukset voivat kärsiä kosteusvaurioita, jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon.

Siksi me Plus Kattopalvelussa teemmekin vesikourujen puhdistustyöt mielellämme kaikkien haminalaisten kotitalouksien, taloyhtiöiden, yritysten ja yhteisöjen puolesta – Haminan kaupunkia tietenkään unohtamatta!

Tiimimme käsissä niin pitkät, lyhyet kuin keskimittaisetkin kourut puhdistuvat kuin taikaiskusta. Lupaamme A-luokan puhdistustuloksen sekä pyöreille että kantikkaille kouruille, olivatpa niiden kiinnikkeet sitten ulko- tai sisäpuolella. Puhdistamme osaavasti sekä metalliset että muoviset sadevesijärjestelmät.

Meiltä löytyy kalustoa ja varusteita korkeitakin kohteita varten. Käytössämme olevalla nostokorilla pääsemme tekemään työt turvallisesti ja ripeästi jopa sadassa metrissä.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun kaipaat apua rännien puhdistukseen Haminassa. Plus Kattopalvelua ansaitsevat kourut kuin kourut!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – amatöörille haastavaa, rännimestareillemme rutiinia

Jos rännien puhdistus pääsee unohtumaan, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus pian tarpeen. Tukos voi syntyä nopeasti avarallakin tontilla, sillä roskaa lentää tuulen mukana ällistyttävän pitkiä matkoja.

Miinuskelillä pienikin määrä kosteana muhivaa bioroskaa voi aiheuttaa tukoksen. Lehtien, risujen, sammaleen ja vedensekainen massa jäätyy nimittäin herkästi. Jäätukokset aiheuttavat ongelmia viimeistään kevään tullen, kun sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle.

Olipa tukos sitten biomassaa, jäätä tai molempia, on tukokseen paras reagoida pikaisesti. Muuten käsissäsi voi olla kohta paljon isompiakin huolenaiheita.

Onneksi myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tiimillemme tuttua puuhaa. Rännimestarimme avaavat tukokset kuin vettä vain!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kannattaakin jättää suosiolla meille alan ammattilaisille, sillä amatöörille kyseessä on vielä vesikourujen puhdistustakin viheliäisempi homma. Tapaturmia sattuu helposti, eivätkä sadevesijärjestelmä ja julkisivukaan usein selviä ehjin nahoin.

Haminalainen, ota siis meihin yhteyttä katon tai sadevesijärjestelmän kaivatessa mitä tahansa huomiota!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt