Huopakattoremontti Hanko

Huopakattoremontti Hanko – haussa Hangon paras urakoitsija? Jos etsit sellaista firmaa, jolta huopakattoremontti Hangossa sijaitsevassa kohteessasi hoituisi yhtä aikaa sekä kiistattoman ammattitaitoisesti, ripeällä aikataululla että kustannustehokkaasti, olet ihan oikeassa osoitteessa.

Kattoremonttipalvelumme asiantuntijoilla on huopakattoremonteista nimittäin graniitinluja kokemuspohja. Olemme remontoineet esimerkiksi omakotitalojen, autotallien, varastojen sekä piha- ja rantasaunojen huopa- ja bitumikatteita lukemattomat kerrat aiemminkin. Näin ollen pystymme lupaamaan rahoillesi mitä parasta vastinetta – olipa kyseessä sitten tiivissaumainen bitumikermikatto, palahuopa- eli laattakatto tai kolmiorimakate. Koko Uusimaa tuntee maineikkaat huopakatemestarimme!

Suoriudumme jopa huopakaton kosteusvauriokorjauksista ja notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisusta rutinoitunein ottein. Huopakaton energiaremontitkaan eivät tuota meille sen enempää päänvaivaa.

Ota siis yhteyttä, kun huopakattoremontti Hangossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi! Tarvittaessa riennämme avuksesi ilomielin myös näille paikkakunnille: Tammisaari, Raasepori, Karjaa ja Kemiönsaari.

Tarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin arvokasta vapaa-aikaasi, joten voit tehdä sen näppärästi vaikkapa aamukahvia juodessa. Palaamme pian asiaan!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hangossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hangossa!

Palahuopakattoremontti Hanko – hinta?

Palahuopakattoremontti Hanko, haluatko tietää hinnan? Suoraan sanottuna se selviäisi kaikkein helpoiten yllä olevaa ”pyydä tarjous”-painiketta näpäyttämällä…

Laskemme hinnat nimittäin kohdekohtaisesti. Siksi meillä ei ole täällä kotisivuillamme esillä huopakattoremonttien hintakatalogia, josta esimerkiksi omakotitalon, autotallin tai pihasaunan huopakattoremontin hinta Hangossa kävisi ilmi yhdellä silmäyksellä.  

Jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Hangossa on täysin omanlaisensa projekti, joten luonnollisesti urakan hintakin vaihtelee. Se riippuu muun muassa remontoitavan katon koosta ja kunnosta. Myös katon muoto sekä kattotuotteiden ja -läpivientien määrä on otettava lukuun. Lisäksi hintaan vaikuttaa jossain määrin remonttikohteen korkeus ja sijainti.

Mikäli et kuitenkaan syystä tai toisesta halua vielä pyytää tarjousta, kannattaa testata kattoremontin hintalaskuriamme. Kun annat laskurille kattosi summittaisen pinta-alan ja valitset katemateriaaliksi ”huopa”, saat selville kattoremontin vähimmäiskustannukset vain sekunnin murto-osassa.

Muistathan, että huopakattoremontin lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa jossain määrin myös kotitalousvähennys. Palahuopakattoremontti Hangossa sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä, kun tilaat urakan kattoremonttipalvelumme kautta.

Mikäli raha-asiat kaikesta huolimatta rassaavat, tutustu ihmeessä yhteistyökumppanimme tarjoamaan joustavaan rahoitusratkaisuun. Rahoituksen avulla makselet isommankin kunnostusrupeaman rennosti osamaksulla.

Huopakaton uusiminen Hanko – työjärjestys

Huopakaton uusiminen Hanko – miten urakka etenee, ja missä järjestyksessä mitäkin tapahtuu? Huopakattoremontin hinnan tavoin myös urakan sisältö ja työvaiheet vaihtelevat projektista toiseen. Pääpiirteittäin urakka kulkee kuitenkin suunnilleen samoilla sävelillä kohteesta toiseen.

Näin huopakaton uusiminen Hangossa tyypillisesti etenee:

 1. Yhteydenottosi.
 2. Suunnitteluvaihe ja kilpailukykyinen tarjouksemme ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Huomaa, että tarjouksemme sisältää kaikki urakkaan tarvittavat työt, materiaalit ja kaluston. Räätälöimme paketin täydellisesti kohteesi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen!
 3. Valmistelu-/esityövaihe – tuomme tontillesi esimerkiksi remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston.
 4. Purkuvaihe. Irrotamme vanhat kattohuovat ja -tuotteet sekä suoritamme muita purkutöitä tarpeen mukaan.
 5. Korjaustyöt tarpeen mukaan. Samalla teemme sovitut muutostyöt, kuten katon lisäeristys ja/tai kattomuodon muutos.
 6. Uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennus.
 7. Siistimme paikat.
 8. Lopputarkastus.
 9. Voilá – valmista!

Jotta emme kuitenkaan menisi asioiden edelle, ota alkajaisiksi yhteyttä. Laita viestiä tai soita, niin saadaan huopakaton uusiminen Hangossa sijaitsevassa kohteessasi pian alulle!

Palahuopakaton uusiminen Hanko, poimi talteen 3 vinkkiä nappi ajoitukseen!

Palahuopakaton uusiminen Hanko – kuinka urakka kannattaa ajoittaa? Palahuopakaton uusiminen Hangossa on syytä ajoittaa hyvin, jos mielit selvitä urakasta mahdollisimman helpolla ja vähin kustannuksin.

Tässä 3 vinkkiä huopakattoremontin ajoitukseen:

 • Tartu remonttituumasta toimeen hyvissä ajoin ennen kuin vanha katto antaa lopullisesti periksi. Esimerkiksi alati lisääntyvät huollon ja korjauksen tarpeet sekä katon korkea (40+ v.) ikä kertovat, että huopakattoremontti olisi todennäköisesti syytä ottaa agendalle ainakin lähitulevaisuudessa.
 • Myrskyn tai lumen vaurioittama huopakatto on syytä uusia tai remontoida viiveettä, ellei kattoa saada kuntoon paikallisilla korjaustoimenpiteillä.
 • Huomaa, että loppukesä ei välttämättä ole paras mahdollinen ajankohta toteuttaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hangossa. Tilastojen valossa loppukesä on koko Uusimaalla vuoden kosteinta aikaa, ja runsaat sateet voivat aiheuttaa katon remontointiin joskus viiveitä.

Pidä kuitenkin mielessä, että varman arvion kattoremontin ajankohtaisuudesta ja otollisimmasta toteutusajankohdasta saat vain kutsumalla asiantuntijamme paikan päälle kurkkaamaan kattoasi. Jos annat luvan, voimme käväistä katsastamassa kattoparan myös poissa ollessasi!

Hankolainen, älä unohda kesämökkiä – huopakaton uusiminen on tarpeen aika ajoin myös vapaa-ajan asunnolla!

Hangossa on vain kourallinen ympärivuotisia asukkaita siihen nähden, kuinka eläväinen tämä merenrannalla sijaitseva pikkukylä on kesäisin. Muista, että Hangossa myös kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon huopakattoremontti on tarpeen aina aika ajoin – olkoonkin, että viettäisit siellä vain muutamia viikkoja tai viikonloppuja vuodessa!

Vaikka et olisi itse todistamassa rajuja syysmyrskyjä, talvista lumitaakkaa, kevään vuolaita sulamisvesiä tai edes kaikkea sitä auringonpaahdetta, jota Hangossa saadaan joka kesä, rasittavat nämä säätekijät vapaa-ajan asuntosi huopakatetta auttamatta. Pikkuhiljaa katto nuutuu siinä missä muutkin huopa- ja palahuopakatot.

Onneksi kattoremonttipalvelumme kautta saat ammattilaiset myös Hangossa tai lähiseudulla sijaitsevan vapaa-ajan asuntosi huopakattoremonttiin. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Hangossa jopa saaristokohteisiin tiettömän taipaleen päähän!

Ota meihin kuitenkin yhteyttä hyvissä ajoin huopakattoremontin lähestyessä. Näin urakka saadaan ajoitettua parhaalla mahdollisella tavalla sekä sääoloja että omia menojasi ajatellen. Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä sähköisesti että soittamalla.