Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Hanko – älä unohda tätä tärkeää askaretta!

Hankolainen, älä unohda vesikourujen puhdistusta. Poliisi ei tule laiskottelusta sakottamaan, mutta muita rahallisia tappioita saatat kärsiä.

Syöksyputkien ja alastuloputkien tukkeutuminen, sadevesijärjestelmän jäätyminen ja jään aiheuttamat vauriot, ruostevauriot, julkisivun home- ja lahovauriot sekä rapautuminen, vuodot… kaikki nämä ovat vain esimerkkejä ongelmista, joita roskaisista ränneistä voi seurata. On huomattavasti helpompaa ja edullisempaa puhdistaa vesikourut säännöllisesti kuin vaikkapa maalata homeinen julkisivu uudelleen tämän tästä.

Muista siis tilata vesikourujen puhdistus meiltä Plus Kattopalvelusta joka kevät ja syksy. Meiltä kourut kuin kourut saavat kuninkaallista kohtelua, jonka ansiosta sadevesijärjestelmä jaksaa palvella mahdollisimman tehokkaasti ja pitkään.

Samalla arvioimme katon ja kattotuotteiden yleiskunnon veloituksetta. Katsauksen jälkeen teemme mielellämme tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Tiesitkö? Tekemämme työ on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa kulua. Yksityishenkilöille kyseessä on rahanarvoinen etuus, josta omatoiminikkarit eivät pääse nauttimaan lainkaan.

Mitä vesikourujen puhdistus maksaa, määräytyy tapauskohtaisesti. Hintamme ovat kuitenkin kilpailukykyisiä, eikä kyseessä ole kallis toimenpide – todennäköisesti et tarvitse kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta.

Pyydä siis rohkeasti tarjous, kun vesikourujen puhdistus Hangossa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista. Voit tehdä sen kätevästi esimerkiksi sähköisellä lomakkeellamme. Palvelemme myös Hangon lähialueilla Kemiönsaaresta Raaseporiin, Tammisaaresta Karjaalle ja aina Lohjalle asti. Olemme käytettävissäsi jopa saarikohteissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hangossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hangossa!

Rännien puhdistus ja muut sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustyöt Hangossa saman katon alta

Pelkkä rännien puhdistus ei riitä ylläpitämään sadevesijärjestelmän terveyttä ja toimintakuntoa ikuisuuksiin. Vaikka sadevesijärjestelmä on yleensä varsin huomaamaton osa räystästä ja julkisivua, kyseessä on yllättävän monimutkainen ja vaativa kokonaisuus.

Hankolainen sadevesijärjestelmä koostuu tyypillisesti teräksestä valmistetuista vesikouruista, kourukoukuista ja syöksyputkista. Niitä suojaa pinnoite. Ikääntyessään kaikki sadevesijärjestelmän komponentit kaipaavat jonkinlaista huomiota huoltojen ja joskus korjauksenkin merkeissä.

Esimerkiksi kourukoukkujen säätäminen voi olla aiheellista. Niiden asento määrittää vesikourujen kulman eli kaadon. Kaadon on tärkeää olla oikeassa kulmassa, jotta vesi kulkisi sujuvasti kohti syöksyputkia.

Myös sadevesijärjestelmän maalaus ja vesikourujen takana olevien otsalautojen maalaus tulee toisinaan tarpeeseen. Vahva suojakerroin varjelee sadevesijärjestelmää esimerkiksi ruosteelta ja hapettumiselta ja otsalautoja puolestaan homehtumiselta ja lahoamiselta.

Mitä korjaustöihin tulee, esimerkiksi vuotavien rännien korjaus tai paikkaus on varsin tavallista. Reikä voi syntyä vaikkapa ruosteen vuoksi.

Hankolaisena olet kuitenkin siinä mielessä onnellisessa asemassa, että me Plus Kattopalvelussa teemme kaikki nämä ja monet muut kattotyöt mielellämme puolestasi. Älä epäröi kääntyä puoleemme missään kattoa tai sadevesijärjestelmää koskevassa huolenaiheessa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – rännien säännöllisellä putsauksella voit välttää tämän rahareiän

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on usein turha menoerä. Vesikourujen säännöllinen ja ammattimainen puhdistus nimittäin minimoi tukosten todennäköisyyden erittäin tehokkaasti.

Älä kuitenkaan käsitä väärin. Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus tietenkin välttämätöntä.

Mitä pikemmin tukos hoidetaan pois päiväjärjestyksestä, sen vähemmän haittaa ja kustannuksia siitä ehtii aiheutua. Tasakatolla tukkeutunut sadevesijärjestelmä voi aiheuttaa nopeasti jopa kosteusvaurion!

Huomaa, että tukokset ovat täysin mahdollisia muuallakin kuin vehreillä tonteilla Korpi-Suomen siimeksessä. Hangossa navakka meripuhuri voi kuljettaa roskia mukanaan ällistyttäviä matkoja ja määriä, vaikka saariston luoto onkin paikoin melko karua.

Kaikeksi onneksi myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme kiiruhtavat paikalle hippulat vinkuen ja avaavat tukoksen kuin tukoksen varmoin ottein. Jopa umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatus kuuluu repertuaariimme.

Mitä siis saisi olla? Olipa mielessäsi sitten vesikourujen puhdistus, tukkeutuneiden syöksyputkien avaus tai mikä tahansa muu kattotyö, hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt