Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Hausjärvi

Huopakattoremontti Hausjärvi, huipputaitavat huopakatemestarimme saneeraavat kattosi muitta mutkitta! Olipa kohteesi sitten omakotitalo, kesämökki, autotalli tai -katos, varasto, puuvaja, aitta, piha- tai rantasauna tai vaikkapa vain leikkimökki, voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin.

Toteutamme huopakattoremontit Hausjärvellä kokemuksen syvällä rintaäänellä. Meillä on runsain mitoin kokemusta niin bitumikermikatoista eli tiivissaumakatoista, palahuopa- eli bitumilaattakatoista kuin kolmiorimakatteistakin – kaikissa mahdollisissa muodoissa ja kokoluokissa.

  • Uusimme vanhat, sammaleen syömät ja halkeilleet kattohuovat yhdessä hujauksessa.
  • Kattoasi remontoidessamme vaihdamme myös aikansa eläneet kattotuotteet kattoturvatuotteista sadevesijärjestelmiin ja kattoikkunoihin.
  • Samalla korjaamme mahdolliset viat ja puutteet yläpohjan puolelta – esimerkiksi vaihdamme kastuneet ja huonokuntoiset eristeet, suoristamme notkahtaneet kattopalkit, uusimme lahot rimat ja vanerit sekä täytämme kylmät onkalot.
  • Halutessasi voimme myös parannella kattosi teknisiä ja/tai esteettisiä ominaisuuksia helposti ja edullisesti huopakattoremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä, ja pyydä kilpailukykyinen tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hausjärvellä tai lähiseudulla* sijaitsevassa kohteessasi! Pakettimme sisältää kaiken työn sekä materiaalit ja kaluston urakkaa varten.

*Hausjärven ohella myös muu Kanta-Häme (esimerkiksi: Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Loppi, Turenki) kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Hausjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Hausjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Hausjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Hausjärvi – riveistämme löytyy koko joukko parkkiintuneita palahuopakate-eksperttejä!

Palahuopakattoremontti Hausjärvi, vaatii varmaa tietotaitoa nimenomaan palahuopakatoista (eli bitumilaatta- tai bitumipaanukatoista). Palahuopakaton remontointi eroaa monin tavoin muiden huopa- ja bitumikatteiden uusimisesta ja saneerauksesta, joten älä anna palahuopakattoremonttia Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi ihan kenen tahansa tehtäväksi.

Jo pelkästään katemateriaalin menekin laskeminen tapahtuu eri kaavalla riippuen siitä, onko kyseessä palahuopakatto vai tiivissauma- tai kolmiorimakatto. Palahuopakatolla katemateriaalina on palahuopa eli bitumilaatat, kun taas tiivissauma- ja kolmiorimakatteiden tapauksessa käytetään bitumikermiä eli ns. rullahuopaa.

Eroavaisuudet eivät kuitenkaan lopu siihen. Myös palahuopakaton asennus tapahtuu ihan eri lailla kuin tiivissauma- tai kolmiorimakaton asennus.

Lisäksi erilaisilla huopakatoilla on eri vaatimukset kattoristikon jyrkkyyden suhteen. Kattoristikon jyrkkyys puolestaan vaikuttaa kattotuotteisiin ja niiden lakisääteiseen minimimäärään.

Onneksi Hausjärven alueella toimii kuitenkin edes yksi kattoremonttifirma, jolta voit tilata palahuopakattoremontit luottavaisin mielin. Jos haluat urakan menevän varmasti putkeen, tilaa palahuopakattoremontti Hausjärvellä kattoremonttipalvelumme kautta – riveistämme löytyy koko joukko parkkiintuneita palahuopakate-eksperttejä!

Huopakaton uusiminen Hausjärvi – mitä maksaa, ja minkä perusteella hinta muodostuu?

Huopakaton uusiminen Hausjärvi, mitä se maksaa? Entä minkä perusteella huopakattoremontin hinta muodostuu?

Huopakattoremontin hinta on hausjärveläisen kuluttajan vinkkelistä tietysti olennaisimpia urakaan liittyviä asioita. Usein asiakkaamme avaavatkin keskustelun kanssamme kysymällä, mitä esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa pihasaunan huopakaton uusiminen maksaa.

Huopakaton uusiminen Hausjärvellä ei kuitenkaan ole joka kerta saman hintaista. Itse asiassa kaukana siitä – jopa kahden silmämääräisesti täysin identtisen huopakaton remontointi voi olla ihan eri hintaista. Eroja on runsaasti niin kokonais- kuin neliöhinnoissakin.

Käytännössä tarjouksemme loppusumma perustuu kolmeen asiaan. Hinta nojaa huopakate-eksperttiemme arvioon siitä, millaista työtä, materiaaleja ja kalustoa urakkaan tarvitaan.

Työn, materiaalien ja kaluston tarve puolestaan on kiinni katon ominaisuuksista (esim. kunto, koko, muoto ja varusteet). Myös remonttikohteen korkeus ja sijainti sekä asiakkaan omat toiveet vaikuttavat tarjouksemme jossain määrin.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, kun haluat tietää hinnan huopakaton uusimiselle Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi! Todennäköisesti vastauksemme on iloinen yllätys.

P.S. Muista, että jälkikäteen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä.

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, onko vanha katto pakko purkaa kokonaan pois?

Palahuopakaton uusiminen Hausjärvi, paljonko vanhaa kattoa pitää purkaa uuden tieltä? Onko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hausjärvellä mahdollista toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta?

Kuten moni muukin asia huopakattoremonttiin liittyen, myös purkutöiden laajuus riippuu täysin projektista. Joskus vanha katto pitää purkaa kokonaan pois uuden tieltä, mutta välillä riittää vähempikin.

Jos kattosi on remontin hetkellä tarpeeksi hyvässä kunnossa (etkä erikseen toivo muutoksia alempiin kattorakenteisiin), voi olla, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hausjärvellä sijaitsevassa kohteessasi voidaan jopa toteuttaa asentamalla uusi katto suoraan vanhan päälle. Toisin sanoen vanhaa kattoa ei pureta ollenkaan.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan ilman kristallipalloa ja selvänäkijän taitoja pysty sanomaan varmuudella oikeastaan juuta tai jaata. Jotta voisimme antaa luotettavan arvion kattosi tarpeista, meidän on aluksi nähtävä kohteesi ja arvioitava vanhan katon kunto.

Koska voisimme siis tulla vilkaisemaan kattoasi? Luvallasi voimme käväistä analysoimassa kattosi kunnon myös poissa ollessasi!

Kaatuiko puu katon päälle? Ei syytä paniikkiin – remontoimme myös myrskyn vaurioittamat huopakatot Hausjärven seudulla!

O-ou, kaatuiko puu talosi, mökkisi tai piharakennuksen niskaan? Ei syytä paniikkiin – remontoimme myös myrskyn vaurioittamat huopa- ja bitumikatteet Hausjärven seudulla osaavin ottein! Jos raju myräkkä kaataa puun kattosi päälle, Hausjärvellä voit siis kääntyä puoleemme tässäkin tapauksessa luottavaisin mielin.

Älä silti viivyttele turhan päiten. Ripeällä toiminnalla voit säästää paljon aikaa ja rahaa.

Usein katon päälle kaatuva puu aiheuttaa epämääräisiä vaurioita laajalle alalle. Vaikka katto näyttäisi selvinneen rytäkästä melko vähällä, voi hyvin olla, että jostain lirisee vettä katon väliin tälläkin hetkellä. Jos annat katon vartoa kunnostusta pitkiä aikoja, saattaa katon väliin muodostua vakavia kosteusvaurioita.

Jos puu kaatui kattosi päälle (tai kattosi kärsi muita vakavia myrskyvaurioita), laita meille viestiä tai soita mieluiten tältä samalta istumalta. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina, ja riennämme reippaasi hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen Hausjärven seudulla – jopa saarikohteisiin!

Psst… älä laiminlyö kattosi tarpeita edes akuutissa rahapulassa, sillä kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt