Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Heinola

Huopakattoremontti Heinola, maineikkaat huopakatemestarimme ovat valmiina palvelukseesi! Heinola-Asikkala-Hartola-Lahti-Iitti-Kouvola-alueella toimii monia muitakin kattotaloja, mutta olemme vähintäänkin yksi parhaista (ellemme jopa paras!) valittavanasi olevista vaihtoehdoista.

Mikä meidät saa erottumaan joukosta eduksemme? Esimerkiksi se, että meillä on huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta ja remontoinnista vankka kokemus jo ennestään. Takanamme on pitkä ura, ja vuosien varrella olemme saneeranneet tusinoittain eri muotoisia tiivissaumakatteita, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja kaikissa kokoluokissa.

Rautaisen kokemuspohjan ansiosta voimme luvata, että kauttamme tilattuna huopakattoremontti Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi menee takuulla putkeen. Voit luottaa siihen, että uusi kattosi tulee olemaan sekä siisti että kestävä!

Kun tilaat huopakattoremontin Heinolassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, hommat hoituvat paitsi kiistattoman ammattitaitoisesti, myös joutuisasti ja kustannustehokkaasti. Rutiinilla pidämme niin aikataulun kuin budjetinkin tiukasti aisoissa.

Jos tällainen huippulaadukas ja fiksusti hinnoiteltu kattoremonttipalvelu ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

P.S. Myös muu Päijät-Häme kuuluu toimialueeseemme. Olemme käytettävissäsi jopa alueen lukuisissa saarikohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Heinolassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Heinolassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Heinolan alueella!

Palahuopakattoremontti Heinola – ”avaimet käteen”-pakettimme pähkinänkuoressa

Palahuopakattoremontti Heinola, erilaisia toteutustapoja on pilvin pimein. Meillä huopa- ja palahuopakattoremontit Heinolassa toteutetaan kuitenkin aina niin sanottuna ”avaimet käteen”-pakettina.

Tässä ”avaimet käteen”-pakettimme sisältö pähkinänkuoreen puristettuna:

 • Työt. Me suunnittelemme urakan puolestasi (kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen), puramme pois vanhan katon varusteineen tarvittavilta osin, kunnostamme yläpohjaa tarpeen mukaan ja asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet vanhojen tilalle. Lopuksi vielä siivoamme paikat remontin jäljiltä sekä viemme purku- ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.
 • Materiaalit (kuljetuksineen) kattohuovista kattotuotteisiin, eristevilloihin jne. sopimuksen ja kattosi tarpeiden mukaan.
 • Kalusto henkilönostimista jätelavoihin (niin ikään kuljetuksineen).
 •  

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Heinolassa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään. Me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta alkumetreiltä maaliviivoille asti.

Näppärää, eikö vain? Älä siis tee elämästäsi turhan vaikeaa, vaan jätä talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti meidän huoleksemme!

Huopakaton uusiminen Heinola – suunnitellaan yhdessä uusi, entistäkin ehompi katto vanhan tilalle!

Huopakaton uusiminen Heinola, joko startataan suunnittelu? Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunnittelet talollesi, mökillesi tai piharakennukselle uuden, entistä ehomman bitumikruunun vanhan kattorähjän tilalle!

Huomaa, että uuden katon ei tarvitse olla tismalleen samanlainen kuin vanha. Huopakaton uusiminen Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa oivallisen tilaisuuden viilata katon teknisiä ja esteettisiä ominaisuuksia – kaikki muutos- ja parannustyöt onnistuvat meiltä huopakattoremontin yhteydessä harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan.

Kun huopakaton uusiminen Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meidän puolestamme täysin mahdollisia:

 • Katon ja/tai kattotuotteiden värin vaihtaminen.
 • Uusien varusteiden ja kattoläpivientien asennus.
 • Katon eristys.
 • Katon lisäeristys (niin sanottu energiaremontti).
 • Kattolaattojen mallin vaihto.

Laita viestiä tai soita, niin ryhdytään pian suunnittelemaan uutta kattoasi! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä kasvotusten että puhelimitse, ja meiltä saat tarvittaessa neuvoja myös urakkaan liittyvissä lupa-asioissa*.

*Muutostöitä sisältäessään huopakaton uusiminen Heinolassa edellyttää usein lupaa alueen rakennusvalvonnalta. Lupa-asiat on hoidettava kuntoon ennen remontin alkua.

Palahuopakaton uusiminen Heinola, etsitkö hintatietoja?

Palahuopakaton uusiminen Heinola, hinta selviää helpoiten kysymällä sitä meiltä suoraan. Ota yhteyttä, ja pyydä rohkeasti tarjous!

Meillä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Heinolassa suunnitellaan ja myös hinnoitellaan aina projektikohtaisesti. Tarjouksemme loppusumma nojaa käytännössä kolmeen asiaan. Se pohjautuu huopakate-eksperttiemme arvioon kattosi remontointiin tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta.

Ei kuitenkaan syytä huoleen! Meiltä tilattuna huopakaton uusiminen Heinolassa ei suinkaan maksa mansikoita. Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen muihin Päijät-Hämeen alueella toimiviin urakoitsijoihin nähden.

Lisäksi voit hakea ja saada työstämme jälkikäteen niin sanottua kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, johon jokainen heinolalainen yksityishenkilö on oikeutettu. Vähennykseen oikeuttaa moni kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvä toimenpide, ja huopakaton remontointikin sisältää yleensä paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Jos huopakattoremontin hinta silti jostain syystä ylittää budjettisi rajat, kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan joustavaan rahoitusratkaisuun. Rahoituksen avulla voit jakaa huopakattoremontin kustannukset kätevästi pienempiin eriin, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta turhaa taloudellista stressiä.

Heinolalainen, tunnistatko kattosi hätähuudot? Nämä oireet kielivät siitä, että huopakattoremontti kannattaisi jo ottaa agendalle:

 • Kattoparka ei enää pidä vettä tiivistyksestä ja paikkauksesta huolimatta. Usein huopakattoremontti Heinolassa otetaan työn alle juuri siksi, että katon vedenpitävyydestä ei voida enää olla täysin varmoja.
 • Katto on painunut notkolle lumitaakan alla. Todennäköisesti notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu edellyttää katon remontointia.
 • Katolle kertyy kasvustoa melkeinpä silmissä. Jos katon kausipuhdistukset on tehty asiaankuuluvalla tavalla, eikä edes kasvustontuhoaine tai katon uudelleenpinnoitus meinaa pitää sammalta ja jäkälää loitolla, on kattohuovat paras laittaa suosiolla uusiksi.
 • Lämpö karkaa katon kautta harakoille. Katon eristys on avainasemassa koko rakennuksen energiatehokkuutta ajatellen!
 • Katon ikä on 40+ vuotta. Yleisesti ottaen huopakaton uusiminen Heinolassa on aiheellista viimeistään siinä vaiheessa, kun katolla on ikää neljäkymmentä vuotta tai yli – siitä huolimatta, että katto näyttäisi vielä päällisin puolin ehjältä.

Kuulostaako ikävän tutulta? Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous kipin kapin. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin ja edullisemmin huopakattoremontti Heinolassa sijaitsevassa kohteessasi onnistuu!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt