Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Heinola – luulitko joutuvasi putsaamaan kourut omin käsin?

Heinolalainen, luulitko joutuvasi tekemään vesikourujen puhdistustyöt itse? Kaikeksi onneksi niin ei ole. Tilaamalla työn meiltä Plus Kattopalvelusta voit välttää vaaratilanteet ja hartiajumit sekä tarjota sadevesijärjestelmälle suorastaan kuninkaallista kohtelua.

Yrityksemme palvelee kaikkia heinolalaisia kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä yhtä ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Heinolalaisten ohella palvelemme mielellämme myös asikkalalaisia, iittiläisiä, kouvolalaisia, lahtelaisia ja mäntyharjulaisia. 

Vankan kokemuspohjamme ansiosta tiedät, että työ tulee tehdyksi kunnolla. Näin ollen esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostevauriot, tukokset ja monet muut ongelmat loistavat todennäköisesti poissaolollaan. Kourujen huolellinen puhdistus vähentää myös katon, julkisivun ja jopa talon perustusten kosteusrasitetta.

Samalla arvioimme kattosi yleiskunnon täysin veloituksetta. Haukankatseemme voi säästää monilta ikäviltä yllätyksiltä ja laskuilta. Halutessasi saat tietenkin hyvän tarjouksen katollesi mahdollisesti suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Pidämme silmällä myös muuta tonttia esimerkiksi vesikourujen puhdistustarvetta lisäävien tekijöiden varalta. Meiltä saadut vinkit voivat vähentää ränneihin kertyvän roskan määrää jatkossa huomattavasti.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous, kun sadevesijärjestelmän puhdistus on jälleen ajankohtaista! Tarjoukseemme sisältyy kaikki työ, materiaalit ja kalusto, ja työn osuus on luonnollisesti kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Heinolassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Heinolan alueella!

Heinolassa sekä rännien että katon puhdistus kannattaa puolivuosittain

Tiesithän, että rännien puhdistuksen ohella myös katon puhdistus on Heinolassa tarpeen puolivuosittain? Rännien puhdistus onkin melko turhaa työtä, jos kattoa ei puhdisteta samalla. Katolta roskat valuvat nimittäin suoraan vesikouruihin.

Lisäksi katon puhdistus auttaa katemateriaalia pysymään kunnossa. Puhdistuksen ansiosta peltikatto ei ruostu ja levity niin helposti, ja tiili- ja huopakatot puolestaan eivät sammaloidu ja rapaudu yhtä nopeasti.

Onneksi meiltä Plus Kattopalvelusta löytyvät kokeneet kädet myös katon puhdistukseen. Niin pelti-, huopa- kuin tiilikatonkin puhdistus on meille tuttua puuhaa!

Kannattaakin pyytää meiltä saman tien yhteistarjous sekä sadevesijärjestelmän että katon kausipuhdistuksesta. Töiden teettäminen nipussa on paitsi kätevää ja hyödyllistä, myös edullista.

Laskun voit muuten maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Katon ja vesikourujen puhdistus ei ole sijoitus siitä suurimmasta päästä, mutta toisinaan osamaksu tuo silti talouteen mukavaa joustoa – etenkin, jos putsaus tehdään vaikkapa katon maalauksen ja korjauksen pohjatöinä.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on pian tarpeen, jos roskien poisto katolta ja ränneistä unohtuu

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on toimenpide, jolle ei hyvässä lykyssä ole koskaan tarvetta. Kun putsauspartiomme käy poistamassa roskat katolta ja sadevesijärjestelmästä puolivuosittain, todennäköisyys sadevesijärjestelmän tukkeutumiselle pysyy minimissään.

Säännöllisen ja ammattitaitoisen puhdistuksen ansiosta tukoksia voi muodostua lähinnä sattuman kaupalla, jos vaikkapa sählypallo lentää syöksyputken päähän. Edes jäätukoksia ei välttämättä muodostu.

Jos roskien poisto katolta ja ränneistä unohtuu tai se tehdään puolivillaisesti, on tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sen sijaan tarpeen hyvinkin pian. Monella heinolalaisella tontilla kasvaa lehteviä pihapuita, jotka nopeuttavat tukosten syntyä radikaalisti.

Tunnistat tukoksen siitä, että syöksyputken päästä ei tule välttämättä tippaakaan edes kesän kovimman ukkoskuuron aikana. Keskeltä räystästä taas voi valua oikea Niagaran putous. Pidemmällä aikavälillä julkisivu voi myös homehtua tai levittyä niiltä main, mistä tukos pakottaa vedet yli äyräiden.

Havaitessasi tukoksen oireita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Ensisijaisesti pyrimme ehkäisemään tukosten muodostumista, mutta myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme.

Mitä sadevesijärjestelmälle siis kuuluu? Ota yhteyttä, niin me Plus Kattopalvelusta lähetämme osaavimmat kourugurumme pian avuksesi mihin päin Heinolaa vain.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt