Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ii

Huopakattoremontti Ii, ilahduttavan pätevää palvelua! Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi kokonaisen pataljoonan huopa- ja bitumikatteisiin erikoistuneita eksperttejä. Maineikkaat huopakatemestarimme laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä.

  • Uusimme vanhat, sammaleen syömät ja halkeilleet kattohuovat/-laatat.
  • Annamme lähtöpassit ikälopuille kattotuotteille ja korvaamme ne uusilla, luotettavilla ja tyylikkäillä malleilla.
  • Kunnostamme kaikki huonokuntoiset osat (esimerkiksi lahot puurakenteet) myös yläpohjan puolelta.

Kun huopakattoremontti Iissä sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, kattosi toimittaa taas virkansa mukisematta monet vuodet. Se puolustaa allaan olevaa rakennusta, sen asukkaita ja siellä säilytettävää omaisuutta vankkumatta kaikenlaisilta luonnonilmiöiltä parhaimmillaan jopa puoli vuosisataa.

Koska aloitetaan? Laita meille viestiä tai pirauta, niin startataan huopakattoremontti Iissä sijaitsevassa kohteessasi ennen kuin vanha kattoparka tekee lopullisen tenän!

Huom. kunnostamme ja saneeraamme raudanlujalla ammattitaidolla myös lumen vaurioittamat huopa- ja bitumikatteet. Pohjois-Pohjanmaa on lumista seutua, ja Ii-Oulu-Pudasjärvi-Kempele-Liminka-alueella huopa- ja bitumikatteet joutuvat joka talvi kovalle koetukselle. Vaikka lumitaakan alla painuneen katon oikaisu ei ole lasten leikkiä, vankan kokemuksen ansiosta suoriudumme tästäkin operaatiosta yllättävän ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Iissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Iissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Iin alueella!

Palahuopakattoremontti Ii, ”avaimet käteen”-pakettimme sisältää kaiken tarpeellisen – muttei mitään turhaa!

Palahuopakattoremontti Ii, näppärästi ”avaimet käteen”-pakettina. Tämä kätevä palvelupaketti sisältää kaiken työn suunnittelusta vanhan katon purkuun, uusien kattohuopien ja tuotteiden asennukseen ja aina loppusiivoukseen asti – eli mitään et joudu tekemään itse!

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Iissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, sinun ei tarvitse huolehtia itse edes materiaalihankinnoista. Me hankimme puolestasi tarvittavan määrän sopimuksen mukaisia kattohuopia ja -tuotteita ym. tykötarpeita ja pidämme huolen, että ne löytävät tiensä perille remonttikohteeseen ajallaan.

Luonnollisesti pakettiimme kuuluu myös remonttikalusto. Tuomme mukanamme rakennustelineet, henkilönostimet, jätelavat jne. ja viemme ne pois mennessämme.

Kattavuudestaan huolimatta pakettimme ei kuitenkaan tule sisältämään mitään turhaa. Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Iissä räätälöidään yksilöllisesti sekä katon tarpeita että asiakkaan omia toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Iissä sijaitsevassa kohteessasi toden teolla! Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina, ja keskustelemme kattoremontin sisällöstä kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten. Hurautamme hetkessä jopa saarikohteisiin Iissä ja lähipaikkakunnilla.

Huopakaton uusiminen Ii – kutsu asiantuntijamme tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan urakan kustannukset!

Huopakaton uusiminen Ii, mietitkö hintaa? Kutsu asiantuntijamme tutustumaan kohteeseesi ja tekemään kattoremontin kustannusarvio!

Suoralta kädeltä emme valitettavasti osaa sanoa, paljonko huopakaton uusiminen Iissä sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan. Huopakattoremonttien hinnat Iissä vaihtelevat kohteesta toiseen mm. katon kunnosta, pinta-alasta, muodosta, varusteista ja muista yksityiskohdista riippuen.

Projektikohtaisella hinnoittelulla varmistamme, että huopakattoremontin hinta on ”tiukka”. Tilatessasi huopakaton uusimisen Iissä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, et taatusti maksa uudesta katostasi ainakaan ylihintaa!

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea työstämme niin sanottua kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä toimenpiteistä. Myös huopakaton uusiminen Iissä sisältää yleensä paljon kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Kaiken varalta on tietysti hyvä laittaa korvan taa myös yhteistyökumppanimme tarjoama joustava rahoitusratkaisu. Rahoituksen ja osamaksun avulla voit jakaa huopakattoremontin kustannukset rennosti pienempiin eriin, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta rasittavaa rahastressiä.

Palahuopakaton uusiminen Ii, voi joskus olla luvanvarainen operaatio – hoida lupa-asiat kuntoon ennen remontin starttia!

Palahuopakaton uusiminen Ii, voi joskus vaatia luvan Iin rakennusvalvonnalta. Olipa remonttikohde sitten asuinrakennus, kesämökki tai vaikkapa vain piharakennus, huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iissä sijaitsevassa kohteessasi saattaa vaatia rakennusvalvonnan hyväksynnän.

Nyrkkisäännön mukaan huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iissä on luvanvaraista, jos urakan yhteydessä on tarkoitus tehdä muutoksia esimerkiksi katon ulkonäköön. Muun muassa katon värimuutokset vaativat yleensä luvan – olkoonkin, että sävyero olisi omaan silmään lähes nimellinen.

Ulkonäkömuutosten ohella myös katon ja rakennuksen energiatehokkuuteen vaikuttavat muutokset edellyttävät useimmiten lupaa Iin rakennusvalvonnalta. Toisin sanoen esimerkiksi katon eristys tai lisäeristys vaatii todennäköisesti luvan.

Tilanteesta riippuen tarvittava lupa voi olla joko toimenpidelupa tai harvinaisemmin rakennuslupa. Toimenpidelupa riittää kevyempiin muutostöihin, ja rakennuslupaa edellyttävät lähinnä uudisrakentamiseen verrattavat toimenpiteet (esim. kylmän ullakon muuttaminen talviasuttavaksi).

Jos tarvitset luvan huopakattosi remontointiin, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen urakan alkua. Luvatta remontoinnista voi seurata ikäviä selkkauksia rakennusvalvonnan kanssa sekä harmittavia taloudellisia tappioita!

Tästä syystä huopakattoremontti Iissä kannattaa toteuttaa mieluummin tänä vuonna kuin odotella ensi kesään

Hyvä iiläinen talonomistaja tai vapaa-ajan asukas, onko huopakaton remontointi kohteessasi jo ajankohtaista? Eikö talon, mökin tai piharakennuksen vanha huopakatto meinaa enää pysyä tyytyväisenä pelkkien huolto- ja korjaustöiden voimalla?

Ota siinä tapauksessa yhteyttä kattoremonttipalveluumme mitä pikimmiten. Huopakattoremontin kanssa ei kannata vitkastella viime tippaan, vaan ottaa urakka sen sijaan työn alle mahdollisimman pian.

Mitä nopeammin reagoit kattosi hätähuutoihin, sen vähemmän työtä huopakattoremontti Iissä sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Näin ollen urakan hintalappukin tulee olemaan huokeampi.

Hyvässä lykyssä kattosi uusiminen ei vaadi muuta kuin uudet kattohuovat ja -tuotteet. Joissain tapauksissa uusi huopakatto voidaan jopa asentaa vanhan päälle.

Mikäli vähääkään epäilet kattosi kaipaavan remonttia, kannattaa ainakin pyytää asiantuntijamme vilkaisemaan sen tilannetta kiireen vilkkaa. Jos annat luvan, voimme käväistä tekemässä kattoremontin tarvekartoituksen myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen annamme mielellämme mitä parhaan tarjouksen huopakattosi saneerauksesta, mikäli sille tosiaankin on tarvetta. Ja ellei, niin kauttammehan järjestyvät Iissä myös huopakaton huollot ja korjaukset huippuosaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt