Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ii

Katon korjaus Ii, asiansa osaava kattotiimi edistämässä kattosi täyttä toimivuutta. Korjaustarve yhyttää kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä. Yleisimmin riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon paikkaus, mutta joskus on toteutettava kattavampi kunnostus, kuten lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, kyse voi olla arkisistakin sään ja ajan kulutuksista – kosteus, sammal, lika, lehtiroska sekä sadevedet vaativat veronsa. Lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan katon sekä sen läpivientien tiivisteet, ja osansa tekevät myös lumi ja jää sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien vieriessä huopa halkeilee, tiili haurastuu ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Kattopalvelumme hoitaa tyylillä katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iissä, löytyipä kohteesta yksittäinen vaurio tai kattavia korjaustarpeita. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset, kastuneiden villojen ja laudoituksien vaihdot sekä kunnostukset kattovarusteluihin. Käsiimme voit uskoa varmoin mielin kaikki kattomallit sekä -materiaalit – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Toteutamme siististi omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Kuluihin voi hakea sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä tekee projektista entistä edullisemman. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja kattoystävällisin menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu laajalti muukin Pohjois-Pohjanmaa; Hailuoto, Lumijoki, Kempele, Oulu ja Pudasjärvi. Teetä siis kauttamme tarvittavat kunnostukset ja turvaa katon tiiveys sekä toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Iissä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Iissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Iissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Iin alueella!

Huopakaton korjaus Ii, tiivistämme katepinnan viimeisen päälle

Huopakaton korjaus Ii – toimestamme tiivis ja turvallinen katto. Huopakaton, eli bitumikaton lukuisiin vaaroihin kuuluvat myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vaurioitti kattoa. Toisaalta kattohuopaa jäytävät myös monet arkiset ympäristön kulutukset, kuten kermiä kuivattava uv-säteily sekä liitoksia aukova sammal. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa kärsineen katepinnan takia, kun suojaava sirote hiutuu huovasta pois, ja kate altistuu mekaanisille vaurioille. Kermiin voi ilmestyä repeämiä, reikiä, kupruja, kulumia ja painumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai painavan lumikuorman toimesta. Osansa ottaa vuosien varrella myös ikääntymisen aiheuttama kuluma.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iissä, kuluneen katepinnan kunnostuksista aina myrskyvaurioiden korjauksiin. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan; näin lopputulos on taatusti siisti ja kestävä sekä kattosi kannalta optimaalinen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää käsittely massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä taitavat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Iissä, samoin myös alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot sekä haastavat huopakaton tulityöt. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, toimestamme homma luonnistuu!

Peltikaton korjaus Ii – täsmälääke reikiin ja ruostevaurioihin

Peltikaton korjaus Ii, hyvin hoidettu katto turvaa talosi rakenteet. Myös peltikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä lumi pudotti rännit tai repi alustasta kattotuotteet, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun vesi, aurinko, pakkanen ja jää pääsevät vuoroin asuttamaan kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin, jolloin kiinnikkeet höltyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai asennettu väärälle kireydelle. Vielä eräs tyypillinen peltikaton uhka on kattoa riipivä ruoste, ja korroosio valtaa hanakasti etenkin hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Iissä lähtee liikkeelle huolellisista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta, niin että työnjäljestä tulee pitävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iissä, samoin myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ii, tuloksena tyylikäs ja vedenpitävä katto

Tiilikaton korjaus Ii – luotettavana laatutyönä viimeisen päälle. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu alttiiksi sään ja ympäristön rasituksille. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut tiili imee itseensä kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, syy saattaa löytyä yhtä hyvin yläpohjasta ja aluskatteesta – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Iissä? Tai kenties tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iissä sujuu kätevästi kauttamme, tarvittiinpa rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tai kattavia rakennekorjauksia. Tärkeintä on, että kunnostukset toteutetaan riittävän hyvissä ajoin – näin katto välttää vakavammat kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus ja paikkaus viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että kate saa jälleen pitävän suojauksen säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ii – meiltä taitavana palveluna kaikenlaisille kohteille

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ii, tuntuvia parannuksia kattosi tiiveyteen. Laadukasta aluskatetta tarvitaan poistamaan tihkuva kosteus rakenteista. Pienikin vuoto voi aiheuttaa yläpohjassa huomattavan kattovaurion, joten haasteet vaativat välitöntä reagointia isompien ongelmien estämiseksi. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat yleensä sään sekä iän tuomat kulumat, joskus myös yksittäiset asennusvirheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iissä, laatutuottein sekä turvallisin menetelmin kattosi parasta ajatellen.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, sekä silmäilemme läpi myös yläpohjan rakenteiden tarkan kunnon ja tilanteen. Kunnostamme katolta valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se ilmanvaihdon takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta; myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, pellitykset sekä laudoitukset viimeisen päälle. Teemme Iissä aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset myös läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken, kattoluukun ja kattoikkunan kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ii – korjaus antaa katollesi lisää käyttövuosia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ii – korjaus tuo turvaa ja käyttövarmuutta. Läpivienteihin liittyy aina merkittävä vuotoriski, sillä ne puhkaisevat vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iissä, tehokas ratkaisu on tilata paikalle pätevät asiantuntijamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja korjaamme kärsineet suojapellit. Asennamme myös läpiviennin tiivistekappaleet sekä kaikki aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iissä, ja toteutamme niin ikään muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat katollesi priimakunnon ja talosi rakenteille turvan – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt