Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Iisalmi

Huopakattoremontti Iisalmi, elvyttää vanhankin katteen kuin taikaiskusta! Huopakattoremontin jälkeen voit taas luottaa kattosi vedenpitävyyteen ja turvallisuuteen, ja sammalkin karttaa uusia kattohuopia kuin kissa kylpyä.

Urakan myötä tietysti myös kattorähjän ilme kirkastuu kerta heitolla. Uusi huopakatto on komea kruunu rakennukselle kuin rakennukselle!

Pidä kuitenkin mielessä, että huopakaton remontointi on vaativa taiteenlaji. Moni asia voi mennä pieleen, eikä urakasta sitten ole puoliksikaan niin paljon iloa. Pahimmillaan tulet heittäneeksi rahasi Kankkulan kaivoon.

Siksi huopakattoremontti Iisalmessa kannattaakin tilata meiltä. Huopakattotiimillämme on huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta kahmalokaupalla aiempaa kokemusta, tunnemme kaikki huopakattotyypit kuin omat taskumme, ja asiakastyytyväisyytemme loistaa kirkkaasti kuin kevätaurinko. Lupaamme rahoillesi varmaa vastinetta!

Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Iisalmessa tai lähiseudulla* sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään. Tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

*Iisalmen ohella myös muu Pohjois-Savo (esimerkiksi: Vieremä, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Lapinlahti ja Rautavaara) kuuluu palveluverkostoomme – taajamista takametsiin ja keskusta-alueilta saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Iisalmessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Iisalmessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Iisalmen alueella!

Palahuopakattoremontti Iisalmi – uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle rakentuu pienin askelin

Palahuopakattoremontti Iisalmi, etenee askel askeleelta. Olipa remonttikohde sitten omakotitalo, kesämökki tai piharakennus (esim. autotalli, varasto tai pihasauna), huopa- tai palahuopakattoremontti Iisalmessa pitää aina sisällään paljon pieniä askareita ja isompia työvaiheita.

Tyypillinen huopa- tai palahuopakattoremontti Iisalmessa etenee näin:

 1. Suunnitteluvaihe.
 2. Materiaalihankinnat ja remonttikohteen valmistelu.
 3. Vanhan katon ja kattotuotteiden purku.
 4. Mahdolliset kunnostus- ja muutostyöt alempiin kattorakenteisiin.
 5. Uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennus.
 6. Loppusiivous.
 7. Lopputarkastus.
 8. Valmista!

Loppujen lopuksi jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Iisalmessa on kuitenkin täysin yksilöllinen. Urakan täsmälliset askelmerkit valkenevat vasta suunnitteluvaiheen jälkeen esimerkiksi sen perusteella, missä kunnossa vanha katto on. Myös omat toiveesi vaikuttavat huopakattoremontin sisältöön ja työjärjestykseen suuressa määrin.

Edellä mainitusta syystä emme osaakaan ihan vielä sanoa, millaisia toimenpiteitä huopakaton remontointi edellyttää juuri sinun kohteessasi. Kutsu asiantuntijamme käymään, niin päästään suunnittelemaan urakkaa toden teolla!

Huopakaton uusiminen Iisalmi – etsitkö hintakatalogia?

Huopakaton uusiminen Iisalmi, hinta on kiinnostavimpia urakkaan liittyviä yksityiskohtia. Pitkässä juoksussa huopakaton saneeraus maksaa itsensä takuulla takaisin, mutta ennen urakan starttia hintalapun lukema on kuluttajan näkökulmasta eittämättä hyvin olennainen asia.

Moni päätyykin tänne meidän kotisivuillemme etsiessään hintakatalogia, josta esimerkiksi omakotitalon tai piharakennuksen huopakattoremontin hinta kävisi ilmi kätevästi yhdellä silmäyksellä. Myös kesämökin huopakattoremontin hintatietoja etsitään usein.

Meillä huopakattoremonttien hinnat lasketaan kuitenkin täysin projektikohtaisesti. Tämä on meidän tapamme varmistaa, ettei tarjouksemme loppusummaan päädy Euroakaan ilmaa – ja toisaalta, että hinta sisältää kaiken tarvittavan.

Kun haluat tietää hinnan huopakaton uusimiselle Iisalmessa sijaitsevassa kohteessasi, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Kunhan olemme keränneet toimeksiannosta tarvittavat pohjatiedot, voimme antaa kattosi uusimisesta loistotarjouksen.

Pidä mielessä, että tekemämme työ on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Joissain tapauksissa kotitalousvähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia huomattavillakin summilla.

Raha-asioihin liittyen on hyvä olla tietoinen myös kauttamme saatavilla olevasta rahoituksesta. Rahoituksen avulla voit pilkkoa huopakattoremontin kustannukset kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi – tiukka ”ei” turhille purkutöille!

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi, edellyttää usein vanhan katon purkua. Turhaa purkamista meillä ei kuitenkaan harrasteta, vaan lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään purkutöiden määrän minimissään.

Joissain tapauksissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iisalmessa voidaan esimerkiksi toteuttaa osittain. Jos katto on huonossa kunnossa vaikkapa vain etelänpuoleiselta lappeelta, ei muihin lappeisiin välttämättä tarvitse koskea. Osittainen huopakattoremontti voi olla erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa esimerkiksi myrskyvaurioiden kunnostamiseksi.

Välillä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Iisalmessa saattaa onnistua myös niin, että uusi huopakate asennetaan vanhan päälle. Ammattilaisemme arvioi kohteessa käydessään, onko tämä mahdollista tai järkevää.

Ammattiylpeytemme on kuitenkin korkea. Voidaksemme mennä takuuseen uuden kattosi kestävyydestä ja turvallisuudesta, emme suostu jättämään uusien kattohuopien tai -laattojen alle hautumaan mitään huonokuntoisia osia.

Siksi meidän onkin nähtävä kohteesi ja arvioitava vanhan katon kunto, ennen kuin voimme sanoa purkutöiden laajuudesta mitään varmaa. Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme vilkaisemaan kattoasi paikan päälle!

Millainen uusi huopakatto vanhan tilalle? Poimi talteen asiantuntijan vinkit!

Kun huopakattoremontti Iisalmessa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, kannattaa uusi katto suunnitella huolella. Mitä mieleisempi uusi katto on, sen paremmin kattoremontti maksaa itsensä takaisin!

Tässä asiantuntijoidemme vinkit uuden huopa- tai bitumikatteen suunnitteluun:

 • Mieleinen väri. Sopivan värin ansiosta katto muodostaa harmonisen kokonaisuuden julkisivun kanssa ja istuu kauniisti myös ympäröivään maisemaan.Useampi kermikerros. Pelkkä pintakermi ei pidä vettä riittävän hyvin!
 • Hyvät eristeet. Katon eristys on avainasemassa koko talon energiatehokkuutta ajatellen.
 • Piipunhattu ja kattotarkastusluukku, riittävä määrä kattoturvatuotteita sekä toimiva sadevesijärjestelmä. Nämä varusteet pidentävät kattosi elinkaarta ja vähentävät sen kunnossapidosta koituvia kustannuksia.

Haluamme korostaa, että uuden huopakatteen ei suinkaan tarvitse olla samanlainen kuin vanha. Jos vanhassa katossa mättää joku muukin kuin huono kunto, kattoremontin yhteydessä korjaamme mielellämme kaikki muutkin epäkohdat sen teknisissä ja esteettisissä ominaisuuksissa. Tarvittaessa saat meiltä apua jopa muutoksiin liittyvissä lupa-asioissa*!

*Yleensä muutokset esimeriksi katon ulkonäköön ja energiatehokkuuteen edellyttävät lupaa Iisalmen rakennusvalvonnalta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt