Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ikaalinen

Huopakattoremontti Ikaalinen, fiksua tilata meiltä! Olemme haalineet tiimiimme huippupäteviä huopakatto-osaajia, jotka saneeraavat kattosi varmoin ottein räystäältä räystäälle.

 1. Ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Kerro rohkeasti, minkä vuoksi epäilet huopakattoremontin Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi olevan tarpeen sekä millaisia ominaisuuksia toivot uudelta katoltasi.
 2. Eksperttimme piipahtavat arvioimassa kattosi kunnon ja kunnostustarpeet vielä omin silmin. (Jos annat luvan, voimme käydä tekemässä tämän myös poissa ollessasi.)
 3. Saat meiltä huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Hankimme tarvittavat materiaalit ja tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston.
 5. Puramme pois vanhan katon varusteineen. Samalla kunnostamme kaikki huonokuntoiset rakenteet yläpohjan puolelta.
 6. Asennamme uuden katon ja kattotuotteet.
 7. Siivoamme paikat remontin jäljiltä sekä teemme lopputarkastuksen.
 8. Nyt kiinteistösi lakea komistaa uusi, tyylikäs ja pitkäikäinen huopa- tai bitumikate. Koko Pirkanmaa katselee sitä kateudesta vihreänä!

Huom. palvelemme mielellämme myös Ikaalisten ympäryskuntien asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi nämä paikkakunnat kuuluvat palveluverkostoomme: Hämeenkyrö, Jämijärvi, Kankaanpää, Parkano, Sastamala ja Ylöjärvi. Karautamme reippaasti avuksesi jopa saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ikaalisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ikaalisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ikaalisten alueella!

Palahuopakattoremontti Ikaalinen – tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Palahuopakattoremontti Ikaalinen, miksi tilaisit meiltä? Ikaalisten seudulla toimii monia muitakin huopa- ja palahuopakattoremontteja toteuttavia firmoja, joten minkä vuoksi kääntyisit juuri meidän puoleemme?

Keksimme ainakin viisi hyvää syytä!

 • Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Ikaalisissa pitkällä kokemuksella.
 • Tunnemme kaikki huopakattotyypit (tiivissaumakatot, kolmiorimakatot ja palahuopakatot) läpikotaisin.
 • Saneeraamme mielellämme kaikki tontillasi olevat huopa- ja bitumikatteet – koosta ja muodosta riippumatta. Olipa remonttikohde sitten omakotitalo, kesämökki, autotalli, varasto, liiteri, pihasauna, rantasauna tai vaikkapa vain huussi, emme käännytä sinua muiden firmojen pakeille.
 • Meillä on rahkeet jopa yläpohjan kunnostustöihin. Jos kattosi välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita tai lumitaakan alla nyrjähtäneitä kattorakenteita, emme lyö hanskoja tiskiin.
 • Asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään huippuluokkaa. Onnistumme taatusti korkein arvosanoin sinunkin kohteessasi.

Olemme ilman muuta yksi parhaita valittavanasi olevia urakoitsijoita Ikaalisten alueella. Ellemme jopa paras. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Ikaalisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin saat rahoillesi varmaa vastinetta!

Huopakaton uusiminen Ikaalinen – kun katto vuotaa ja sammaloituu kirjaimellisesti ”kuin viimeistä päivää”

Huopakaton uusiminen Ikaalinen, voidaan ottaa työn alle hyvin monenlaisista syistä. Usein huopakaton uusimiseen Ikaalisissa motivoivat kuitenkin joko kattovuodot tai kattohuopien runsas sammaloituminen.

On totta, että satunnaiset vuodot ja vuotoriskit saadaan taklattua tiivistämällä ja paikkaamalla. Sammal ja jäkäläkin saadaan usein häädettyä kasvustontuhoaineella ja kattohuopien uudelleenpinnoituksella.

Jossain vaiheessa raja tulee kuitenkin vastaan. Kun katto ei meinaa millään pysyä tiiviinä ja sammaleettomana pelkkien huolto- ja korjaustöiden voimalla, kannattaa rahat sijoittaa ennemmin katon uusimiseen. Tässä pisteessä huopakattoremontti on varmempi (ja pitkällä tähtäimellä myös kustannustehokkaampi) ratkaisu.

Kuulostaako harmittavan tutulta? Ota yhteyttä, ja pyydä rohkeasti tarjous huopakaton uusimisesta Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi! Yhteydenottosi perusteella lähetämme kattoasiantuntijamme kurkkaamaan kohdettasi, ja voimme antaa tarvittaessa huippuhyvän tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista.

Laita korvan taa, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Älä siis anna kattosi vartoa remonttia tarpeettoman pitkiä aikoja ainakaan taloudellisilla perusteilla, sillä raha-asiat järjestyvät kyllä parhain päin!

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen – autamme valitsemaan parhaat huovat ja kattotuotteet

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen, millainen uusi katto saisi olla vanhan tilalle? Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa mitä parhaan tilaisuuden viilata katon teknisiä ja esteettisiä ominaisuuksia enemmän oman maun mukaiseksi. Useimmat muutostyöt onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä tavallista helpommin ja siksi myös edullisempaan hintaan.

Jos haluat esimerkiksi vaihtaa kattosi väriä tai kattolaattojen mallia, nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi. Myös uusien kattotuotteiden (esimerkiksi kattoturvatuotteiden, kattoikkunoiden, aurinkopaneelien ja kattoluukkujen) asennus käy meiltä käden käänteessä huopakattoremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä, niin päästään visioiman uutta kattoasi toden teolla! Halutessasi asiantuntijamme auttavat mielellään uusien kattohuopien ja -tuotteiden valinnassa, jotta uusi kattosi olisi varmasti kaikin puolin odotustesi mukainen.

Meiltä saat tarvittaessa neuvoja myös kattosi remontointiin liittyvissä lupa-asioissa. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ikaalisissa voi edellyttää lupaa alueen rakennusvalvonnalta, jos urakan yhteydessä on aikomus tehdä esimerkiksi katon ulkonäköön tai energiatehokkuuteen vaikuttavia toimenpiteitä.

Katto kuntoon talveksi? Laita huopakattoremontti tilaukseen hyvän sään aikana!

Milloin huopakattoremontti kannattaa toteuttaa? Teoriassa huopakaton saneeraus on mahdollista suorittaa melkeinpä koska vain.

Katon ja rakennusmateriaalien sääsuojaus vie kuitenkin aikaa, ja joissain tapauksissa kehno keli voi jopa pysäyttää kattoremontin etenemisen, kunnes sää taas selkenee. Siksi huopakattoremontti kannattaakin tehdä ”hyvän sään aikana”.

Jos haluat saada katon kuntoon vaikkapa ensi talveksi, pyydä urakasta tarjous useampi kuukausi ennen ensilumia. Näin vältät kiireen, ja kattosi remontointi voidaan ajoittaa parhaaseen mahdolliseen sääikkunaan.

Mikä sitten on paras vuodenaika huopakaton remontointiin? Kannattaako huopakatto remontoida keväällä, kesällä, syksyllä vai talvella?

Yleisesti ottaen paras sää katon remontointiin on silloin, kun ei sada vettä tai lunta. Tilastojen valossa kevät on Ikaalisissa vuoden kuivinta aikaa, mutta pitkiä, sateettomia ajanjaksoja on yleensä tarjolla runsaasti muinakin vuodenaikoina.

Tärkeintä on, että tartut remonttituumasta toimeen hyvissä ajoin. Vitkastelemalla teet karhunpalveluksen itsellesi ja katollesi…

Jos huopakattoremontti Ikaalisissa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään ajankohtaiselta, mitäpä jos ottaisit meihin yhteyttä jo tänään? Ei vara venettä kaada!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt