Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Ikaalinen

Katon korjaus Ikaalinen, meiltä ammattitaitoinen toteutus kaikkiin kohteisiin. Kyseeseen voi tulla niin kattovuodon paikkauksia kuin laajempia rakenteiden korjauksiakin. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kun katto vuotaa, ovat epäkohdat syntyneet yleensä ympäristön rasituksissa; sadevedet, sammal, lehtiroska, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut vaativat veronsa. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle sattuvat arvaamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattokorjauspalvelumme kunnostaa taidolla kohteet laidasta laitaan – teemme omakotitalon, autotallin, pihakatoksen sekä mökin katon korjaukset. Suoritamme paikkaukset varmoin ottein muihinkin asuin- ja ulkorakennuksiin, sekä toteutamme kattavasti katon korjaustyöt myös kaikissa saarikohteissa.

Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ikaalisissa, yksittäisten vuoto-ongelmien tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien kunnostukset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä päivitykset kattovarustelujen suhteen. Käsissämme kunnostuu kohde kuin kohde katon mallista ja materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Kuluihin on haettavissa sivujemme kautta joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kattotyömme kuuluvat henkilöasiakkaan verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja täsmäpalveluna kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy Ikaalisten ohessa muukin Pirkanmaa; Hämeenkyrö, Parkano, Sastamala, Ylöjärvi sekä Nokia. Korjaus tekee mahdolliseksi paremman toimivuuden sekä pidemmän elinkaaren katolle – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Ikaalisissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ikaalisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ikaalisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ikaalisten alueella!

Huopakaton korjaus Ikaalinen – tehokas keino suojata rakenteet

Huopakaton korjaus Ikaalinen, hapertunut kattohuopa takaisin kuntoon. Huopakatto, eli bitumikatto altistuu monenlaisille sään ja ympäristön kulutuksille. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta. Kermit kuivuvat vähitellen myös ikääntymisen myötä sekä paahtavan uv-säteilyn seurauksena. Näkyvinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat katepinnan vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, painumat ja kuprut eli niin kutsutut huopakaton höyrypussit. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa kärsittyään myrskyvahingoista, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin kattorakenteisiin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotuotteita.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ikaalisissa, tarvittiinpa katepinnan täsmäpaikkauksia tai kattavaa myrskyvaurioiden korjausta. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi, niin että paikkausjälki on siisti ja kestävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki huopakaton höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Ikaalisissa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Ikaalinen – peltiseppämme palauttavat kattosi tiiveyden

Peltikaton korjaus Ikaalinen, paikkaukset räätälöidään kattosi mukaan. Kunnostusta vaativat esimerkiksi korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostevauriot. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, pakkanen, aurinko ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelma paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Yllättävää vahinkoa saattavat aiheuttaa myös peltikaton myrsky- ja lumivauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai kattosillat, niin että peltiin tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ikaalisissa edellyttää asiantuntevaa tekijää, sekä huolella hoidettuja pohjatöitä, kuten lian- ja ruosteenpoistoa. Yleensä järkevimmäksi ratkaisuksi osoittautuu peltikaton reikien paikkaus, sekä joissakin tapauksissa yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli vuoto löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme saat viimeisen päälle myös peltikaton yläpohjan paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme Ikaalisissa peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ikaalinen, tapauskohtaista palvelua taidokkain ottein

Tiilikaton korjaus Ikaalinen – tehokas ratkaisu kattosi pulmiin. Myös tiilikaton saattavat päästä yllättämään myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin syntyy vähitellen sään ja ajan rasituksissa, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös toistuvat lämpötilanvaihtelut, kun huokoistunut kate imee itseensä kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma liittyä yläpohjaan – ehkäpä aluskate on kulunut ja kosteuden hapertama, tai asennettu väärälle kireydelle. Tällöin täytyy suorittaa tiilikaton aluskatteen korjaus, tiivistys tai paikkaus, sillä tiilikatto itsessään ei ole vesitiivis ilman aluskatteen apua.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ikaalisissa on yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Kunnostukset kannattaa toteuttaa välittömästi ongelmien havaitsemisen jälkeen, jotta vältetään vakavammat kattovauriot ja ennenaikaiset remontit. Meiltä saat myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Ikaalisissa viimeistellään kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että kärsinyt kate saa takaisin suojansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ikaalinen, edistämässä kattosi täyttä käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ikaalinen – tilkitsemme vuodot ja vauriokohdat. Aluskatteella on elintärkeä tehtävä suojata rakenteet tihkuvalta kosteudelta. Pienikin vuoto voi saada aikaan pahaa jälkeä yläpohjassa, joten välitön reagointi on paikallaan, jotta vältetään kattavat kosteusvauriot. Kattovuoto aluskatteen kohdalla voi aiheutua ajan sekä sään kulutuksista, joskus sen taas synnyttävät asennusvirheet tai yhtäkkiset mekaaniset vauriot. Katonkorjauspalvelumme huolehtii aluskatteen kunnostukset laidasta laitaan – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ikaalisissa.

Hoidamme aluskatteen reikien paikkaukset ja yksittäisten vuotien vaihdot, sekä toteutamme niin ikään tarvittavissa määrin purkutyöt rakenteiden suhteen. Katsomme kuntoon valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä varmistamme toimivan ilmanvaihdon kattosi terveyttä tukemaan. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien kohdalta; myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset kahdensuuntaiset aluskatteet. Samoin teemme Ikaalisissa aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset läpiviennin kohdalta – kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattoikkunan kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ikaalinen – korjaus pitää vuotovauriot ja lahohaitat poissa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ikaalinen – korjaus tekee katostasi viimeisen päälle tiiviin. Läpiviennin vuotaessa voi vesi päästä pahimmillaan huonetilaan tai rakenteisiin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ikaalisissa, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja osumaa ottaneet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ikaalisissa, ja repertuaariimme kuuluvat laajalla skaalalla muutkin katon korjaustyöt. Tarjoamme edullisen sekä tehokkaan palvelun luotettavalla lopputuloksella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt