Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Ilomantsi

Huopakattoremontti Ilomantsi, luotettavalla ammattitaidolla alusta loppuun! Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi koko joukon käsistään käteviä ja jaloistaan vikkeliä huopakate-eksperttejä, jotka saneeraavat kattosi yhdessä hujauksessa.

Huopakatteen uusiminen tai remontointi vaatii vankkaa osaamista ja oikeat välineet, jotta urakka onnistuisi varmasti odotusten mukaisesti. Meillä on kuitenkin huopa- ja bitumikatteiden uusimisesta rautainen kokemuspohja jo ennestään, joten voit delegoida huopakattoremontin Ilomantsissa sijaitsevassa kohteessasi meille huolettomin mielin. Tiimillämme on rahkeet jopa välikaton kunnostustöihin.

Ilomantsi-Kontiolahti-Joensuu-Tohmajärvi-Lieksa-Rääkkylä-alueella toimii useita huopakattoremontteja toteuttavia urakoitsijoita, mutta meiltä saat rahoillesi takuuvarmaa vastinetta. Emme petä luottamustasi!

Ota siis yhteyttä, kun huopakattoremontti Ilomantsissa sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä taikka toisesta ajankohtaiseksi. Voit joko soittaa tai laittaa meille viestiä esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Tavoitat asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin.

Huom. otamme mielellämme käsittelyymme kaikenkokoiset kattopinta-alat pikkiriikkisestä suuren suureen. Tyypillisiä saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, kesämökit, hirsimökit, huvilat, autotallit, autokatokset, varastorakennukset, piha- ja rantasaunat, aitat, grillikodat ynnä muut vastaavat asuin- ja piharakennukset.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Ilomantsissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Ilomantsissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Ilomantsin alueella!

Palahuopakattoremontti Ilomantsi – helposti ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakattoremontti Ilomantsi, voidaan tehdä monella tavalla. Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Ilomantsissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, kyseessä on kuitenkin ns. ”avaimet käteen”-toteutus.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me teemme puolestasi aivan kaiken alusta loppuun. Nappaamme pallon ketterästi haltuumme heti suunnitteluvaiheessa ja pidämme sen hyppysissä aina loppusiivoukseen asti. Siinä välissä teemme esimerkiksi purkutöitä, kunnostamme yläpohjaa tarpeen mukaan sekä tietysti asennamme uuden vesikaton varusteineen.

Entä materiaalit? Ja remonttikalusto?

Älä huoli, asiakkaanamme et joudu stressaamaan niistäkään. Me hankimme puolestasi tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia ja -tuotteita, eristeitä sekä muita tykötarpeita, ja luonnollisesti hintamme sisältää myös rakennustelineet, henkilönostimet, jätelavat ym. kaluston.

Huolehdimme jopa materiaalien ja kaluston kuljetuksesta puolestasi – sijaitsipa kohteesi sitten keskusta-alueella Ilomantsin ytimessä, syrjäseuduilla kuoppaisen hiekkatien päässä tai vaikka saaressa vesiesteiden takana.

Eikö kuulostakin leppoisalta? Päästä siis itsesi helpolla – tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Ilomantsissa sijaitsevaan kohteeseesi ”avaimet käteen”-palveluna kattoremonttipalvelumme kautta!

Huopakaton uusiminen Ilomantsi – urakan yhteydessä uusimme kaiken huonokuntoisen katolta ja yläpohjasta

Huopakaton uusiminen Ilomantsi, nollaa kattosi kilometrimittarin kerta laakista. Urakan jälkeen kattosi on jälleen uutta vastaava, ja kaikki vanhan katon viat ja vaivat ovat historiaa.

Voidaksemme mennä takuuseen uuden kattosi korkeasta laadusta, uusimme kaiken huonokuntoisen sekä vesikatolta että katon välistä. Emme taatusti jätä katollesi mitään mätää!

  • Vaihdamme halkeilleet, sammaleen syömät ja auringon polttamat kattohuovat tai -laatat.
  • Kunnostamme katon välissä piilottelevat lahovauriot, suoristamme notkahtaneet kattopalkit, uusimme kastuneet/homeiset eristeet, korjaamme pieneläinten tekemät eristevauriot, fiksaamme tuuletusongelmat, täytämme kylmät onkalot jne.
  • Korvaamme aikansa eläneet kattotuotteet ja -läpiviennit uusilla, nykyaikaisilla malleilla.

Turhaa purkamista emme silti harrasta. Lähtökohtaisesti pyrimme aina pitämään kattoremontin laajuuden minimissään eli uusimaan vain sen, mikä on pakko. Jokainen katto ja kohde on tämän asian suhteen hyvin yksilöllinen, minkä vuoksi huopakaton uusiminen Ilomantsissa suunnitellaan meillä aina projektikohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme käymään, niin kattosi vaatimat kunnostustoimenpiteet selviävät tarkemmin tuota pikaa. Luvallasi voimme käydä analysoimassa kattosi tarpeet poissa ollessasikin!

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi – millainen uusi katto saisi olla vanhan tilalle? Entä kattotuotteet?

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi, tarjoaa otollisen tilaisuuden päivittää katon ominaisuuksia enemmän oman maun mukaiseksi. Kaikki muutokset katon ulkonäköön, varusteisiin ja eristykseen onnistuvat urakan yhteydessä helposti ja edulliseen hintaan.

Esimerkiksi huopakaton värin vaihto onnistuu näppärästi kattoa remontoitaessa. Samoin kattolaattojen mallin vaihtaminen (esim. kuusikulmiosta suorakaiteeseen) on mahdollista.

Halutessasi voimme asentaa myös uusia kattoturvatuotteita tai pieneläinesteitä – tai vaikka kattoikkunan tai aurinkopaneeleita! Vähintäänkin puuttuva sadevesijärjestelmä, piipunhattu ja kattotarkastusluukku kannattaa ilman muuta asennuttaa samalla, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Ilomantsissa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla.

Mikäli kattosi eristyksessäkin on toivomisen varaa, korjaamme mielellämme tämänkin epäkohdan kattoremontin yhteydessä. Meillä on selvät sävelet sekä katon eristys- että lisäeristystöihin.

Laita meille viestiä tai soita, ja kerro rohkeasti visiostasi uuden katon suhteen. Kuuntelemme toiveitasi herkin korvin ja teemme kaikkemme, jotta uusi katto olisi unelmiesi täyttymys!

Ethän jätä kattohaaveita toteuttamatta edes taloudellisilla perusteilla? Kaikki tekemämme työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja lisäksi kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta.

Huopakatteen saneerauksessa saumojen ja läpivientien tiivistys on avainasemassa – jäljiltämme voit luottaa kattosi vedenpitävyyteen kaikkein surkeimmallakin syyssäällä!

Yksi katon tärkeimmistä tehtävistä on puolustaa allaan olevia rakenteita, rakennuksessa säilytettävää omaisuutta sekä sen asukkaita sateelta ja muulta kosteudelta. Siksi saumojen ja läpivientien tiivistys on huopakatteen saneerauksessa avainasemassa.

Kun delegoit huopakattoremontin Ilomantsissa sijaitsevassa kohteessasi meille, voit luottaa kattosi vedenpitävyyteen kaikkein surkeimmallakin syyssäällä. Vaikka vettä vihmoisi vaakatasossa päivätolkulla, jäljiltämme tiedät kattosi selviävän koitoksesta mukisematta!

Uusia kattohuopia asentaessaan huopakatemestarimme varmistavat henkilökohtaisesti, että jokainen sauma ja läpivienti tulee tiivistettyä pilkulleen oppikirjan mukaisesti. Esimerkiksi savupiipun ja muiden läpivientien sekä seinäliittymien kohdalla teemme riittävät ylösnostot hyvän vedenpitävyyden varmistamiseksi.

Koska voimme aloittaa? Ota yhteyttä, niin pian voit taas nukkua yösi rauhassa sääennusteesta riippumatta.

Muistathan, että huopakaton uusiminen Ilomantsissa on suositeltavaa tehdä viimeistään katon täyttäessä neljäkymmentä vuotta. Tämän merkkipaalun jälkeen katon vedenpitävyydestä ei enää ole takeita, sillä ajan kanssa esimerkiksi läpivientien tiivisteet menettävät elastiset ominaisuutensa ja voivat alkaa falskata. Tartu remonttituumasta toimeen ennen kuin katon eristeet kastuvat ja kattotuolit lahoavat!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt