Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Imatra

Huopakattoremontti Imatra, mitä kaikkea se vaatii? Onnistuneen huopakattoremontin resepti ei ole ihan yksinkertainen, sillä huomioon on otettava monenlaisia asioita niin projektin aikana kuin ennen ja jälkeen.

Avainasemassa on esimerkiksi…

  • Huopakaton remontointi on paljon helpompaa ja edullisempaa, jos vanha kate on vielä kohtuullisessa kunnossa. Lisäksi kannattaa huomioida, että huopakattoremontin kannalta parhaat sääikkunat ajoittuvat yleensä keväälle, kesälle ja syksylle.
  • Laadukkaat materiaalit. Taitava kattoasentaja saa aikaan siistin ja kestävän huopakatteen edullisillakin materiaaleilla, mutta laadukkaat kattohuovat ja -tuotteet maksavat itsensä paremmin takaisin.
  • Jotta huopakattoremontti Imatralla sijaitsevassa kohteessasi menisi varmasti putkeen, älä anna urakkaa kenen tahansa käsiin. Valitse kokenut ja hyvämaineinen urakoitsija, jolla on runsaasti kokemusta nimenomaan huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta. Esimerkiksi meiltä saat huopakattoremontit Imatralla ja lähipaikkakunnilla* raudanlujalla osaamisella!

*Huopakatemestarimme hurauttavat hetkessä osoitteeseen kuin osoitteeseen Imatran seudulla. Olemme käytettävissäsi niin taajamissa, haja-asutusalueilla kuin saarikohteissakin Imatran alueella, ja myös muu Etelä-Karjala (esim. Ruokolahti, Rautjärvi, Lappeenranta, Parikkala ja Taipalsaari) kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Imatralla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Imatralla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Imatran alueella!

Palahuopakattoremontti Imatra – koska se kannattaa tehdä?

Palahuopakattoremontti Imatra, koska se kannattaa ottaa agendalle? Kuten edellä ohimennen mainitsimme, huopa- tai palahuopakattoremontti Imatralla on paras toteuttaa vanhan katteen ollessa vielä kohtuullisessa kunnossa. Älä odota, että katto tekee lopullisen tenän!

Yleisesti ottaen esimerkiksi kattopinnan epämääräinen halkeilu sekä runsas sammalkasvusto kertovat, että katemateriaali on tulossa tiensä päähän. Myös ylös pumppautuneet katenaulat, kattopinnan kupruilu ja katon painuminen ovat merkkejä siitä, että huopa- tai palahuopakattoremontti Imatralla sijaitsevassa kohteessasi olisi luultavasti jo fiksu investointi.

Pidä kuitenkin mielessä, että aina kattoremontin tarvetta ei näe päälle päin. Vanha huopakatto voi näyttää päällisin puolin vielä siistiltä ja ehjältä – ja olla silti remontin tarpeessa. Siksi huopakaton uusiminen on hyvä toteuttaa viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään. Neljäkymmentä vuotta on kunnioitettava saavutus kaikkein laadukkaimmallekin huopa- tai bitumikatteelle.

Kuulostaako yksi tai useampi edellä listatuista ”oireista” tutulta? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Imatralla sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Imatra – osaavaa ammattiapua suunnittelusta alkaen!

Huopakaton uusiminen Imatra, meiltä saat osaavan avun projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta alkaen. Delegoi huopakaton uusiminen Imatralla sijaitsevassa kohteessasi meille, niin et joudu olemaan oman kohteesi ”tekninen asiantuntija”!

  1. Analysoimme vanhan katon kunnon. Asiantuntijamme käyvät kattosi läpi räystäältä räystäälle, arvioiden samalla myös kattotuotteiden kuntoa. Mahdollisuuksien mukaan vilkaisemme jopa yläpohjan puolelle siltä varalta, että siellä piileskelee vaikkapa kosteusvaurioita tai muita vastaavia vikoja tai puutteita. Huom. luvallasi voimme käydä tekemässä tämän myös poissa ollessasi.
  2. Autamme valitsemaan sopivat kattohuovat. Kattohuopien valinta tehdään ensisijaisesti kattokulman perusteella, sillä kaikki kattohuovat eivät käy kaikille kattokaltevuuksille. Loivemmilla katoilla ainoa vaihtoehto on hitsattava rullahuopa, mutta jyrkemmillä katoilla voidaan käyttää myös palahuopaa. Tietenkin sekä rulla- että palahuopaa valmistaa useampi firma, ja halutessasi annamme mielellämme vinkkejä hinta-laatusuhteeltaan hyvien huopien valintaan.
  3. Autamme valitsemaan toimivat kattotuotteet. Käytännölliset ja tyylikkäät kattotuotteet ovat uuden huopakaton kruununjalokiviä, ja huopakaton uusiminen Imatralla sijaitsevassa kohteessasi tulee huipentumaan uusien kattotuotteiden asennukseen.

Palahuopakaton uusiminen Imatra – 4 erilaista taktiikkaa

Palahuopakaton uusiminen Imatra, suunnitellaan ja toteutetaan meillä yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja katon tarpeet huomioiden. Näin varmistamme katon saavan kaiken kaipaamansa huomion ja toisaalta, että uusi katto on kaikin puolin odotusten mukainen.

Tässä neljä erilaista taktiikkaa huopakaton remontoimiseksi:

  • Vesikaton ja kattotuotteiden uusiminen. Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Imatralla toteutetaan juuri tällä taktiikalla. Edellyttää kuitenkin yläpohjan hyvää kuntoa.
  • Kokonaisvaltainen huopakattoremontti. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Imatralla vaatii kokonaisvaltaista kattoremonttia silloin, kun sekä vesikatto että alemmat kattorakenteet ovat huonossa kunnossa. Mitään mätää ei uusien kattohuopien alla kannata jättää ”hautumaan”.
  • Osittainen huopakattoremontti. Jos esimerkiksi puu kaatuu katon päälle ja katon vammat eivät kosketa koko kattoa, osittainen huopakattoremontti voi olla täysin riittävä ja samalla kustannustehokas tapa laittaa katto kuntoon.
  • Uuden huopakaton asennus vanhan päälle. Voi olla toimiva ratkaisu, mutta siinä piilee riskinsä. Kun uusi huopakate asennetaan suoran vanhan päälle, alempien kattorakenteiden kunnosta ei ole takeita. Laadun varmistamiseksi suosittelemmekin yleensä vanhan katteen purkua.

Huopakatteen saneeraus on sijoitus – mutta paljonko se vaatii pääomaa?

Huopakaton remontointi vaatii aina jonkinlaista rahallista panostusta. Ilmaiseksi ei huopakaton remontointi onnistu millään ilveellä – ei edes itse tekemällä.

Huopakattoremontin hintaa ei kuitenkaan kannata kauhistella, sillä kyseessä on sijoitus. Pitkässä juoksussa saat uuteen kattoon sijoittamasi varat taatusti takaisin!

Tarkempia hintatietoja emme tosin osaa vielä sanoa. Meillä jokainen huopakattoremontti Imatralla suunnitellaan, toteutetaan ja myös hinnoitellaan aina yksilöllisesti.

Huopakattoremontin hinta määräytyy esimerkiksi näiden tekijöiden perusteella: katon koko, pinta-ala, muoto ja varusteet. Myös remonttikohteen korkeus ja osoite vaikuttavat urakan kustannuksiin.

Ota siis yhteyttä ja kutsu meidät käymään, niin huopakattoremontin hinta selviää tuota pikaa! Kunhan olemme nähneet kattosi omin silmin, teemme mielellämme loistotarjouksen kattosi saneerauksesta.

Raha-asioihin liittyen kannattaa muuten pitää mielessä, että jälkikäteen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Jokainen imatralainen yksityishenkilö on oikeutettu kyseiseen verovähennykseen, ja kotitalousvähennystä voi saada monista kattotöistä sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla.

Kaiken varalta on tietysti hyvä laittaa korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva joustava rahoitus. Rahoituksen avulla voit pilkkoa kattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt